KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1031 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1099 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1101 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1101 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1101 napja

warning: Creating default object from empty value in /www/wowhu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.
történelemóra
Történelemóra
Rockybalboka - 2366 napja
47
Előző alkalommal megbeszéltük az alaptörténetet, most pedig folytatjuk a sorozatot és a sokak által a legjobb kiegészítőnek tartott The Burning Crusade eseményeit foglaljuk össze. Ehhez is a WoWInsider cikke szolgált alapul. Akkor kezdjünk is bele!
Tovább...
Történelemóra
Rockybalboka - 2378 napja
21
A következő kiegészítő története körülötti zúgolódások miatt jutott eszembe, hogy a korábbi események ( alapjáték és a korábbi kiegészítők ) szinte feledésbe is merültek, vagy nem emélkszünk mindenre, esetleg nem áll össze. Így a WoW Insider cikkei alapján csinálunk egy olyan sorozatot, ami összefoglalja az eddig megtörténteket! Kezdjük elsőként a klasszikusokkal!
Tovább...

A Történelemóra mai részében folytatjuk a Wolfheart történetének bemutatását – a főszereplőink változatlanok: Varian Wrynn, Tyrande Whisperwind, Malfurion Stormrage, Garrosh Hellscream, Maiev Shadowsong, Genn Greymane és Jarod Shadowsong.

Tovább...

A Történelemóra mai, sokat késett epizódjában áttekintjük azt, mi is történt Richard A. Knaak legutóbbi könyvében, a Wolfheartban – higgyétek el, van miről beszélni.

Tovább...
A Történelemóra kényszerszünete hosszabbra nyúlt, mint hittem (és terveztem) volna, de most visszatér a rovat - és a célpontunk a rejtélybe csomagolt enigma, a misztérium és a csodák területe... a Darkmoon Faire.
Tovább...
A Történelemóra mai kiadásában befejezzük Brann Bronzebeard összefoglalóját Azeroth intelligens fajainak eredetéről; valamint ellátogatunk a Twisting Netherbe is egy kicsit, Outlandre és Argusra.
Tovább...
Miután sikerült legyőzni Yogg-Saront, Brann Bronzebeard visszament Ulduarba és rendkívül alaposan tanulmányozta a Tribunal of Ages feljegyzéseit, valamint beszélt a kiszabadított Watcherekkel is... és nagyjából előásott minden információt az Azerothon élő értelmes és kevésbé értelmes fajok eredetéről. A tovább után ezek összefoglalása következik; a teljes cikk eredetileg a WoW magazin utolsó, 5. számában jelent meg - vagyis minden itt szereplő információt tekintsünk kanonikusnak.
Tovább...
A Történelemóra régebben jelentkezett utoljára, mint ahogy azt szerettem volna megvalósítani... Mindenesetre ahogy legutoljára ígértem, ma a Dark Iron klánnal foglalkozunk.
Tovább...
A Történelemóra a trollok egyik korábbi birodalmát veszi ma szemügyre: a színhely Stranglethorn Vale és a Gurubashi Birodalom.
Tovább...
A Történelemóra mai részében Azeroth legveszélyesebb ellensége kerül ismertetésre... a Burning Legion.
Tovább...
A Történelemóra mai epizódja félreértésekről és elkerülhető vérontásról szól - a helyszín a száraz és kietlen félsivatag, Southern Barrens.
Tovább...
A Történelemóra mai témája nem kapcsolódik a világ megmentéséhez, Azeroth közelgő pusztulásához vagy valamelyik nagyhatalmú ellenfél terveihez... Stalvan Mistmantle sztorija tulajdonképpen bárhol megtörténhetett volna.
Tovább...
A Történelemóra csak péntekre csúszott keddről; ahogy korábban említettem, ma Fandral Staghelm lesz a főszereplőnk.
Tovább...
A Történelemóra finoman szólva is késésben van; a legutóbbi két hétben nem jelent meg ez az írás - szóval épp ideje, hogy pótoljam. A főszerepben egy tárgy, amelyről régebben írtunk már: a Scythe of Elune.
Tovább...
A Történelemóra ma esti kiadásának főszereplője a 3 jelentős törpeklán egyike, a Wildhammer klán.
Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu