Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Árnyjárók @ Ragnaros
Hétvégi raidekre keresünk embert
Fluffy Unicorn Blood @ Ragnaros
Főleg Ranged DPS de bárkit szívesen meghallgatunk.
A Tribe Called Quest @ Arathor
Progress folytatásához : Tank, Healer és Dps classok jelentkezését várjuk!
BACKPEDAL INC @ Ragnaros
DPS + DSP + DPS
+ új recruit beküldése
topik Greenback In gene...
Bowl Greenback In general Bowl In which Ladd-Peebles Stadium, Cell, AlabamaWhen Friday, December 23 at 700 CTTV Broadcast ESPNRadio 94.7 WTBF (Troy)Unfold -4 Troy, O U 50Higher education soccer year is wrapping up and followers are fired up regarding bowl mania.
ZionEchols - 5 órája
topik Texas HC Tom Herm...
“I was the pleasurable man.”Once on a period, contemporary Texas Longhorns brain practice Tom Herman particularly preferred every person in the direction of such as him.No much more.Inside of addition in direction of studying how in the direction of align the complete information of the software towards Ohio Country Buckeyes mind practice City Meyer, beneath whom Herman labored against 20
ZionEchols - 5 órája
topik USC Linebacker Ca...
 Precisely anytime USC experienced started out towards settle the Rose Bowl down when an offensive explosion in opposition to the Nittany Lions the Trojans took yet another strike https://www.usctrojansteamshop.com/27-Darreus_Rogers_Jersey.
ZionEchols - 5 órája
topik Notre Dame Soccer...
 Rudy Ruettiger, a past Notre Dame Battling Irish stroll-upon whose shorter profession was dramatized by way of Hollywood, was baptized Saturday into The Church of Jesus Christ of Latter-Working day Saints.Sure, Rudy - who attended Joliet Catholic Substantial University - is by now a Mormon.James Clarke, a buddy of Ruettiger’s, claimed the prior Irish participant began asking relating
ZionEchols - 5 órája
topik la strass swarov...
'Comme un mariage se rapproche, la strass swarovski en gros mariée commencepenserceporter pendant le grand jour. Dès ceux qui coûtent des millions de dollars à ceux qui coûtent moins de 50 ans, c’est tout ce que flotte votre bateau.
swarovskiki - 22 órája

UchihaItachi Tudnivalók az oldalról
UchihaItachi - 2661 napja
0
Kedves látogatóink... mostanában ismét kezdenek elterjedni az értetlen látogatók, így úgy gondolom végre tisztáznunk kellene pár dolgot hivatalosan is.


A WoW-Hungary(™) egy Blizzard(™) által elismert fansite, ami előnyökkel jár, ezért tudunk például különféle nyereményjátékokat kiírni számotokra. Ez viszont azzal is jár, hogy tört szerverekkel nem, ismétlem NEM foglalkozunk. Mindenki, aki itt akar választ találni a törtös kérdésekre, nagyon rossz helyen jár. Itt nincs semmilyen realmlist átírás, és egyéb hack. 
Ha az eredeti játékkal kapcsolatban van meglátásod, vagy esetleg kérdésed, akkor nagyon szívesen látunk, de ha nem, akkor fordulj a saját szolgáltatódhoz.

A moderációról: a moderátoroknak jogában áll szó, vagy figyelmeztetés nélkül törölni bármilyen témába nem illő tartalmat, flame-et, nyelvhelyességbe belekötést, tört szerveres hozzászólást, stb. Ha töröltük egy hozzászólásodat/képedet/bármidet, akkor kéretik nem reklamálni, hanem elfogadni, hogy az itt nem kívánt tartalom, és ne töltsd fel/küldd el azt újból. Moderációba kérünk ne javíts bele.
Kiegészítés Wolverine-től: a moderátorok és adminok rangja a Hand of A'dal - vitatkozhatsz velük egészen nyugodtan, de a moderációval kapcsolatban ez nem célszerű.

- A játékkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidet tedd fel itt
- ha kezdő vagy, és alap dolgokat szeretnél kérdezni játékmechanizmussal kapcsolatban, akkor tedd fel itt
- ha account létrehozással kapcsolatban lenne kérdésed, azt tedd fel itt,
- ha pedig nem a játékkal kapcsolatban, de kérdeznél, azt nyugodtan tedd fel itt.

Ha a fórumba írás előtt valamilyen programban először megírod a szöveged, akkor azt kérlek jegyzettömbben tedd, a Wordben való formázásokat a fórum a jelenlegi formájában nem kedveli, és sok sok értelmetlen jel fog annak a helyén állni amit te Wordben nagyon szépnek és stílusosnak láttál.

Ha új topicot hozol létre a kérdéseidnek, az zárva lesz, tekintve, hogy van már kérdésgyűjtő topic, nem is egy, ezáltal csak a moderátoroknak adsz munkát.
A "milyen faj/kaszt kombinációt indítsak?" kérdést kérlek hanyagold, mivel ötletünk sincs, hogy milyen stílus áll közelebb hozzád, játssz azzal, amivel szeretnél, mivel nincs mindent verő "svájcibicska" kombináció. Ugyanez vonatkozik a "melyik szerveren indítsak karaktert?" kérdésekre is. A legtöbb magyar a nálunk is kiemelt fórumrésszel rendelkező szervereken található. A szervert remélhetőleg Te is ki tudod választani.

Ha már a fórumban jársz, akkor kérlek hanyagold a következő hivatkozásokat:
- referral link: Nem szeretjük, ha belőlünk próbálnak előnyt kiszedni az emberek. Ha mindenképpen meg akarsz minket ismertetni egy böngészős játékkal, akkor linkelj a játék főoldalára.
- felnőtt tartalmak: Azt hiszem ezt nem kell magyaráznom. Mivel a WoW 12+ besorolást kapott, így elég sok kiskorú is látogathatja az oldalt, így nem szeretnénk pornográf tartalmú linkeket látni.
Ezen linkeket először töröljük, és figyelmeztetésben részesítjük a postoló személyt, többszöri felbukkanás esetén szankciót is vonhat maga után.

A Kukkerről pár szót: Tudom, hogy nagyon jó dolog képeket feltöltögetni, ezzel is mutatván, hogy milyen jó képeket lehet csinálni, de kérlek titeket, hogy a feltöltött képek üssenek meg egy bizonyos színvonalat. Bugokról, textúra hibákról, aréna vagy battleground végeredményekről és tört szerverekről képeket nem kérünk.

Azt hiszem ideje lesz szót ejtenünk a Recruitokról is. Örömmel vesszük, ha a guildek nálunk recruitolnak, reméljük, hogy találnak is keresett játékosokat, de egy kérésünk lenne. Naponta csak egy hirdetést adjatok fel, hogy mindenkinek legyen esélye viszonylag elöl lenni a listán. Nem kell bent lenni a főoldalon mutatott 5 guildben, tökéletesen látszódtok az első oldalon.

Végezetül még pár szót a kedves tagjaink kritikáiról. Ha feltöltesz bármilyen művet, legyen az screenshot, saját kép, (forrást feltüntetve) más oldalról kép, fanfiction, vagy bármi egyéb, akkor kitetted magad mások véleményének. Nem mindenki fog "tökéletes!" kommentekkel válaszolni, hiszen mindig van esély a műved tökéletesítésére. A legtöbb tagunk segítő szándékkal kritizálja a művedet, így ne durcáskodj, és jöjj az "akkor csinálj jobbat!" szöveggel, hanem fogadd meg a tanácsaikat, és próbálj tökéletesíteni az eddig tökéletesnek hitt alkotásodon.

Ha ezek után maradt kérdésed, akkor kérlek tedd fel a fórumban a linkelt topicok egyikében. A flame elkerülése végett ez a blogbejegyzés zárva lesz.
Köszönöm, hogy elolvastad,
~ Uchi
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu