KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2368 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2436 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2438 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2438 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2438 napja

UchihaItachi Tudnivalók az oldalról
UchihaItachi - 5272 napja
0
Kedves látogatóink... mostanában ismét kezdenek elterjedni az értetlen látogatók, így úgy gondolom végre tisztáznunk kellene pár dolgot hivatalosan is.


A WoW-Hungary(™) egy Blizzard(™) által elismert fansite, ami előnyökkel jár, ezért tudunk például különféle nyereményjátékokat kiírni számotokra. Ez viszont azzal is jár, hogy tört szerverekkel nem, ismétlem NEM foglalkozunk. Mindenki, aki itt akar választ találni a törtös kérdésekre, nagyon rossz helyen jár. Itt nincs semmilyen realmlist átírás, és egyéb hack. 
Ha az eredeti játékkal kapcsolatban van meglátásod, vagy esetleg kérdésed, akkor nagyon szívesen látunk, de ha nem, akkor fordulj a saját szolgáltatódhoz.

A moderációról: a moderátoroknak jogában áll szó, vagy figyelmeztetés nélkül törölni bármilyen témába nem illő tartalmat, flame-et, nyelvhelyességbe belekötést, tört szerveres hozzászólást, stb. Ha töröltük egy hozzászólásodat/képedet/bármidet, akkor kéretik nem reklamálni, hanem elfogadni, hogy az itt nem kívánt tartalom, és ne töltsd fel/küldd el azt újból. Moderációba kérünk ne javíts bele.
Kiegészítés Wolverine-től: a moderátorok és adminok rangja a Hand of A'dal - vitatkozhatsz velük egészen nyugodtan, de a moderációval kapcsolatban ez nem célszerű.

- A játékkal kapcsolatban felmerülő kérdéseidet tedd fel itt
- ha kezdő vagy, és alap dolgokat szeretnél kérdezni játékmechanizmussal kapcsolatban, akkor tedd fel itt
- ha account létrehozással kapcsolatban lenne kérdésed, azt tedd fel itt,
- ha pedig nem a játékkal kapcsolatban, de kérdeznél, azt nyugodtan tedd fel itt.

Ha a fórumba írás előtt valamilyen programban először megírod a szöveged, akkor azt kérlek jegyzettömbben tedd, a Wordben való formázásokat a fórum a jelenlegi formájában nem kedveli, és sok sok értelmetlen jel fog annak a helyén állni amit te Wordben nagyon szépnek és stílusosnak láttál.

Ha új topicot hozol létre a kérdéseidnek, az zárva lesz, tekintve, hogy van már kérdésgyűjtő topic, nem is egy, ezáltal csak a moderátoroknak adsz munkát.
A "milyen faj/kaszt kombinációt indítsak?" kérdést kérlek hanyagold, mivel ötletünk sincs, hogy milyen stílus áll közelebb hozzád, játssz azzal, amivel szeretnél, mivel nincs mindent verő "svájcibicska" kombináció. Ugyanez vonatkozik a "melyik szerveren indítsak karaktert?" kérdésekre is. A legtöbb magyar a nálunk is kiemelt fórumrésszel rendelkező szervereken található. A szervert remélhetőleg Te is ki tudod választani.

Ha már a fórumban jársz, akkor kérlek hanyagold a következő hivatkozásokat:
- referral link: Nem szeretjük, ha belőlünk próbálnak előnyt kiszedni az emberek. Ha mindenképpen meg akarsz minket ismertetni egy böngészős játékkal, akkor linkelj a játék főoldalára.
- felnőtt tartalmak: Azt hiszem ezt nem kell magyaráznom. Mivel a WoW 12+ besorolást kapott, így elég sok kiskorú is látogathatja az oldalt, így nem szeretnénk pornográf tartalmú linkeket látni.
Ezen linkeket először töröljük, és figyelmeztetésben részesítjük a postoló személyt, többszöri felbukkanás esetén szankciót is vonhat maga után.

A Kukkerről pár szót: Tudom, hogy nagyon jó dolog képeket feltöltögetni, ezzel is mutatván, hogy milyen jó képeket lehet csinálni, de kérlek titeket, hogy a feltöltött képek üssenek meg egy bizonyos színvonalat. Bugokról, textúra hibákról, aréna vagy battleground végeredményekről és tört szerverekről képeket nem kérünk.

Azt hiszem ideje lesz szót ejtenünk a Recruitokról is. Örömmel vesszük, ha a guildek nálunk recruitolnak, reméljük, hogy találnak is keresett játékosokat, de egy kérésünk lenne. Naponta csak egy hirdetést adjatok fel, hogy mindenkinek legyen esélye viszonylag elöl lenni a listán. Nem kell bent lenni a főoldalon mutatott 5 guildben, tökéletesen látszódtok az első oldalon.

Végezetül még pár szót a kedves tagjaink kritikáiról. Ha feltöltesz bármilyen művet, legyen az screenshot, saját kép, (forrást feltüntetve) más oldalról kép, fanfiction, vagy bármi egyéb, akkor kitetted magad mások véleményének. Nem mindenki fog "tökéletes!" kommentekkel válaszolni, hiszen mindig van esély a műved tökéletesítésére. A legtöbb tagunk segítő szándékkal kritizálja a művedet, így ne durcáskodj, és jöjj az "akkor csinálj jobbat!" szöveggel, hanem fogadd meg a tanácsaikat, és próbálj tökéletesíteni az eddig tökéletesnek hitt alkotásodon.

Ha ezek után maradt kérdésed, akkor kérlek tedd fel a fórumban a linkelt topicok egyikében. A flame elkerülése végett ez a blogbejegyzés zárva lesz.
Köszönöm, hogy elolvastad,
~ Uchi
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu