KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2329 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2397 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2399 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2399 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2399 napja

Monteusz A Tribe Called Quest @ Arathor
Monteusz - 2391 napja
0

Ha kulturált vagy, itt a helyed!

Üdv!

Az ATCQ (Arathor-EU) klán szeretettel várja azon lelkes játékosok jelentkezését, akik a hétköznapok, munka, család mellett kikapcsolódás gyanánt egy remek közösséghez szeretnének tartozni. PVE klán lévén a kollektív közös tevékenység a raidelésben és kulcsozásokban merül ki, de sűrűn járnak BG-re és Arénázni is a skacok. TeamSpeak traccspartik mennek a nap közel háromnegyedében. Legkeresettebb kasztok: Protection paladin és warrior; resto druid vagy sámán; warlock, mage, balance druid, de mindenkit készséggel fogadunk.

FONTOS! A közösségünk tagjai mind a társaságot helyezik előtérbe a progressel szemben, HA hardcore raider vagy, esetleg az ambícióid ezen túlmutatnak, akkor NEM minket keresel! Heti 2 fix raid kerül lebonyolításra, van, hogy több, van, hogy csak 1 alkalom sikeredik, a fentebb említettek miatt. (Élet, család, gyerekek, csupa szív szeretet) WoW-Progressen találsz statisztikát, ha annyira érdekelne a klánunk helyzete progress terén.

Elvárást sosem állítottunk fel a jelentkezőinkkel szemben, azonban fontos megjegyeznünk, hogy az érett, kulturált és józan viselkedés nálunk feltétel! Aki ezeket az alapvető normákat nem tudja betartani, annak nincs helye köztünk! Fennhéjazósnak tűnhet a stílus, de mindig is megválogattuk az embereinket, ezért is vagyunk a közhelyeket meghazudtolóan egy igazán remek, baráti, segítőkész és klassz társaság!

Ha ezek után is érdekelne a dolog, ne habozz, keresd bátran Battleneten a következő Taget: Zewin#21193 - kérdésed ha adódna, szintén felteheted a megadott címen.

Szép napot utazó!
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu