Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Árnyjárók @ Ragnaros
Hétvégi raidekre keresünk embert
Fluffy Unicorn Blood @ Ragnaros
Főleg Ranged DPS de bárkit szívesen meghallgatunk.
A Tribe Called Quest @ Arathor
Progress folytatásához : Tank, Healer és Dps classok jelentkezését várjuk!
BACKPEDAL INC @ Ragnaros
DPS + DSP + DPS
+ új recruit beküldése
topik Greenback In gene...
Bowl Greenback In general Bowl In which Ladd-Peebles Stadium, Cell, AlabamaWhen Friday, December 23 at 700 CTTV Broadcast ESPNRadio 94.7 WTBF (Troy)Unfold -4 Troy, O U 50Higher education soccer year is wrapping up and followers are fired up regarding bowl mania.
ZionEchols - 5 órája
topik Texas HC Tom Herm...
“I was the pleasurable man.”Once on a period, contemporary Texas Longhorns brain practice Tom Herman particularly preferred every person in the direction of such as him.No much more.Inside of addition in direction of studying how in the direction of align the complete information of the software towards Ohio Country Buckeyes mind practice City Meyer, beneath whom Herman labored against 20
ZionEchols - 5 órája
topik USC Linebacker Ca...
 Precisely anytime USC experienced started out towards settle the Rose Bowl down when an offensive explosion in opposition to the Nittany Lions the Trojans took yet another strike https://www.usctrojansteamshop.com/27-Darreus_Rogers_Jersey.
ZionEchols - 5 órája
topik Notre Dame Soccer...
 Rudy Ruettiger, a past Notre Dame Battling Irish stroll-upon whose shorter profession was dramatized by way of Hollywood, was baptized Saturday into The Church of Jesus Christ of Latter-Working day Saints.Sure, Rudy - who attended Joliet Catholic Substantial University - is by now a Mormon.James Clarke, a buddy of Ruettiger’s, claimed the prior Irish participant began asking relating
ZionEchols - 5 órája
topik la strass swarov...
'Comme un mariage se rapproche, la strass swarovski en gros mariée commencepenserceporter pendant le grand jour. Dès ceux qui coûtent des millions de dollars à ceux qui coûtent moins de 50 ans, c’est tout ce que flotte votre bateau.
swarovskiki - 23 órája

gyvi Impresszum, jogi nyilatkozat
gyvi - 3191 napja
0


WoW-Hungary.com - www.worldofwarcraft.hu - www.wow-hungary.com

World Of Warcraft rajongói közösségi portál

A Blizzard Entertainment Inc. által jóváhagyott és támogatott fansite.
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.

Az IDG Network tagja.

Hírszerkesztő: Bountystd, Norton
Fórum adminisztrátor: Bountystd, Norton, Wolverine

Felhasználási feltételek, jogi nyilatkozat

A portálrendszer látogatása ingyenes, célját tekintve a World of Warcraft játék és univerzum rajongóinak jobb és teljesebb tájékoztatását és kommunikációját szolgálja.

A felhasználók regisztrációval vagy regisztráció nélkül látogathatják a portált, de bizonyos funkciók csak regisztrált felhasználók számára érhetőek el. A regisztráció és a felhasználás ingyenes és nem kötelező.

A portál használata és a regisztráció során az üzemeltető nem kér és nem kezel személyes beazonosítást lehetővé tevő illetve személyes adatokat, de a portálrendszer működési elvét tekintve a felhasználók technikailag nem akadályozhatók ezek saját kezű közzétételében. Az ilyen közzétételért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Személyes adatokkal való visszaélés gyanúja esetén kérjük jelezzen az üzemeltetőnek [kapcsolat], aki megteszi a szükséges lépéseket.

Regisztrációjával a felhasználó elfogadja az üzemeltető Felhasználási feltételeit.

Tilos a portálra feltölteni, beküldeni, vagy bármilyen módon megjeleníteni jogsértő, törvénybe ütköző tartalmat illetve olyan hirdetést, melynek a portálon való megjelenéséhez az üzemeltető írásban nem járult hozzá. A tiltott tevékenységet végző felhasználókat az üzemeltető egyoldalúan kizárja a regisztrációból és a beküldött illetve megjelenített tartalom eltávolítására intézkedést tesz.

Az portálon megjelenő, felhasználók által feltöltött tartalmakért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Az üzemeltető igyekszik a sértő, ártó vagy törvénybe ütköző illetve jogsértő (szerzői és egyéb jogi) tartalmak megjelenését kiszűrni/megakadályozni, de a portál működési elvéből eredően - a felhasználók által feltöltött tartalmak esetén - elképzelhető, hogy a felhasználó ilyen jellegű tartalommal találkozhat a portál látogatásakor. Ebben az esetben kérjük a jogsértést azonnal jelezze az üzemeltetőnek [kapcsolat], aki azonnal megteszi a szükséges lépéseket.

A portál alapvető dekorációs elemei, grafikai elemei, egyes tartalmi elemei szerzői jogvédelem alatt állnak, azok felhasználása, terjesztése, utánzása csak a jogtulajdonos írásos engedélyével lehetséges. Jogosulatlan felhasználás vagy tevékenység illetve észlelt jogsértés esetén az üzemeltető a jogtulajdonossal közösen kezdeményezi a szükséges jogi lépések megtételét a jogsértővel szemben.

A felhasználók által beküldött tartalmak beküldő általi szerkesztésére, törlésére az üzemeltetető minden esetben lehetőséget ad. Amennyiben ez technikai vagy egyéb okokból nem valósítható meg a feltöltő részéről, azt kérjük a [kapcsolat] címen jelezze.

A portálrendszerre feltöltött, beküldött, csatolt, illetve egyéb módokon átadott anyagok korlátlan közléséhez, felhasználásához a feltöltő a feltöltés illetve minden egyéb átadás megkezdésével automatikusan hozzájárul, és kijelenti, hogy rendelkezik a közlés, felhasználás, megosztás jogával, minden tekintetben, azért jogi felelősséget vállal. A feltöltött vagy bármilyen módon rendszerbe juttatott anyagokért minden felelősség a feltöltőt terheli.

A rendszerbe való regisztrálással a felhasználó a portál hírlevél szolgáltatására is automatikusan regisztrálja magát regisztrációkor megadott e-mail címével. Az üzemeltető ennek értelmében ezen e-mail címre a WoW-Hungary.com hírleveleit, illetve a WoW-Hungary-hoz kapcsolódó ajánlatai és akciói tájékoztatóját rendszeresen vagy rendszertelenül megküldi a felhasználónak. Ezen szolgáltatásról minden felhasználónak lehetősége van leiratkozni, illetve újra feliratkozni, a saját beállítások menüpont alatt. A hírlevél szolgáltatásra való fel/leiratkozás nem kötelező, a szolgáltatás térítésmentes. A WoW-Hungary.com, illetve az oldal üzemeltetője a regisztrációs adatokat harmadik félnek nem adja ki. Kivételt képezhet, amennyiben a felhasználó a WoW-Hungary valamely akciójában vagy nyereményjátékában részt vesz és nyer, és a nyeremény kézbesítéséhez szükséges a harmadik fél (például szállító, akciós partner) felhasználóval való közvetlen kapcsolata - de erről az üzemeltető minden esetben előzetesen értesíti a felhasználót.

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a beküldött, csatolt illetve a portálrendszerre feltöltött anyagokat minden előzetes bejelentés és tájékoztatás nélkül, saját szándéka szerint felhasználhassa, módosíthassa, illetve rendszeréből eltávolítsa, vagy közlését megszüntesse. A feltöltéssel a felhasználó tudomásul veszi és kijelenti, hogy a feltöltéssel, beküldéssel, csatolással vagy azok tartalmával kapcsolatosan szolgáltató felé semmikor semmilyen jogi követeléssel nem áll, és semmilyen egyéb követelést nem támaszt.

Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu