KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2368 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2436 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2438 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2438 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2438 napja

gyvi Impresszum, jogi nyilatkozat
gyvi - 5803 napja
0


WoW-Hungary.com - www.worldofwarcraft.hu - www.wow-hungary.com

World Of Warcraft rajongói közösségi portál

A Blizzard Entertainment Inc. által jóváhagyott és támogatott fansite.
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.

Az IDG Network tagja.

Hírszerkesztő: Bountystd, Norton
Fórum adminisztrátor: Bountystd, Norton, Wolverine

Felhasználási feltételek, jogi nyilatkozat

A portálrendszer látogatása ingyenes, célját tekintve a World of Warcraft játék és univerzum rajongóinak jobb és teljesebb tájékoztatását és kommunikációját szolgálja.

A felhasználók regisztrációval vagy regisztráció nélkül látogathatják a portált, de bizonyos funkciók csak regisztrált felhasználók számára érhetőek el. A regisztráció és a felhasználás ingyenes és nem kötelező.

A portál használata és a regisztráció során az üzemeltető nem kér és nem kezel személyes beazonosítást lehetővé tevő illetve személyes adatokat, de a portálrendszer működési elvét tekintve a felhasználók technikailag nem akadályozhatók ezek saját kezű közzétételében. Az ilyen közzétételért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Személyes adatokkal való visszaélés gyanúja esetén kérjük jelezzen az üzemeltetőnek [kapcsolat], aki megteszi a szükséges lépéseket.

Regisztrációjával a felhasználó elfogadja az üzemeltető Felhasználási feltételeit.

Tilos a portálra feltölteni, beküldeni, vagy bármilyen módon megjeleníteni jogsértő, törvénybe ütköző tartalmat illetve olyan hirdetést, melynek a portálon való megjelenéséhez az üzemeltető írásban nem járult hozzá. A tiltott tevékenységet végző felhasználókat az üzemeltető egyoldalúan kizárja a regisztrációból és a beküldött illetve megjelenített tartalom eltávolítására intézkedést tesz.

Az portálon megjelenő, felhasználók által feltöltött tartalmakért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért az üzemeltető felelősséget nem vállal.

Az üzemeltető igyekszik a sértő, ártó vagy törvénybe ütköző illetve jogsértő (szerzői és egyéb jogi) tartalmak megjelenését kiszűrni/megakadályozni, de a portál működési elvéből eredően - a felhasználók által feltöltött tartalmak esetén - elképzelhető, hogy a felhasználó ilyen jellegű tartalommal találkozhat a portál látogatásakor. Ebben az esetben kérjük a jogsértést azonnal jelezze az üzemeltetőnek [kapcsolat], aki azonnal megteszi a szükséges lépéseket.

A portál alapvető dekorációs elemei, grafikai elemei, egyes tartalmi elemei szerzői jogvédelem alatt állnak, azok felhasználása, terjesztése, utánzása csak a jogtulajdonos írásos engedélyével lehetséges. Jogosulatlan felhasználás vagy tevékenység illetve észlelt jogsértés esetén az üzemeltető a jogtulajdonossal közösen kezdeményezi a szükséges jogi lépések megtételét a jogsértővel szemben.

A felhasználók által beküldött tartalmak beküldő általi szerkesztésére, törlésére az üzemeltetető minden esetben lehetőséget ad. Amennyiben ez technikai vagy egyéb okokból nem valósítható meg a feltöltő részéről, azt kérjük a [kapcsolat] címen jelezze.

A portálrendszerre feltöltött, beküldött, csatolt, illetve egyéb módokon átadott anyagok korlátlan közléséhez, felhasználásához a feltöltő a feltöltés illetve minden egyéb átadás megkezdésével automatikusan hozzájárul, és kijelenti, hogy rendelkezik a közlés, felhasználás, megosztás jogával, minden tekintetben, azért jogi felelősséget vállal. A feltöltött vagy bármilyen módon rendszerbe juttatott anyagokért minden felelősség a feltöltőt terheli.

A rendszerbe való regisztrálással a felhasználó a portál hírlevél szolgáltatására is automatikusan regisztrálja magát regisztrációkor megadott e-mail címével. Az üzemeltető ennek értelmében ezen e-mail címre a WoW-Hungary.com hírleveleit, illetve a WoW-Hungary-hoz kapcsolódó ajánlatai és akciói tájékoztatóját rendszeresen vagy rendszertelenül megküldi a felhasználónak. Ezen szolgáltatásról minden felhasználónak lehetősége van leiratkozni, illetve újra feliratkozni, a saját beállítások menüpont alatt. A hírlevél szolgáltatásra való fel/leiratkozás nem kötelező, a szolgáltatás térítésmentes. A WoW-Hungary.com, illetve az oldal üzemeltetője a regisztrációs adatokat harmadik félnek nem adja ki. Kivételt képezhet, amennyiben a felhasználó a WoW-Hungary valamely akciójában vagy nyereményjátékában részt vesz és nyer, és a nyeremény kézbesítéséhez szükséges a harmadik fél (például szállító, akciós partner) felhasználóval való közvetlen kapcsolata - de erről az üzemeltető minden esetben előzetesen értesíti a felhasználót.

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a beküldött, csatolt illetve a portálrendszerre feltöltött anyagokat minden előzetes bejelentés és tájékoztatás nélkül, saját szándéka szerint felhasználhassa, módosíthassa, illetve rendszeréből eltávolítsa, vagy közlését megszüntesse. A feltöltéssel a felhasználó tudomásul veszi és kijelenti, hogy a feltöltéssel, beküldéssel, csatolással vagy azok tartalmával kapcsolatosan szolgáltató felé semmikor semmilyen jogi követeléssel nem áll, és semmilyen egyéb követelést nem támaszt.

Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu