Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Honor and Glory @ Ragnaros
HFC Mythic-re keresünk DPS-eket és 1 Healer-t!
Az angyalok serege @ Arathor
Általános tagfelvétel értelmes játékosok számára
The Iron Horde @ Ragnaros
Shaman és Monk Healer. 13/13HC, 3/13M
Equites @ Arathor
Általános Tagfelvétel
Soul of Damnation @ Ragnaros
Egy tank és hány dps számára
+ új recruit beküldése
topik Free Vintage Porn...
Of a lot of a things in a new area to judge people as for, all of this is always one of them. Vintage porn movies, eating movement of jaw and al slanting of your brain are going to relieve a pressure.
fedisslearn - 4 perce
topik RIFT talent
A probléma az ezzel a megoldással, hogy Hardcore szinten megint egy kötelezően min-maxolt buildet kellene használni; ha meg nem játszol optimálisan, akkor sok guildben/fórumon jön az, hogy "hátráltatszűűod a csapatod" Sticking out tongue Hogy őszinte legyek, én egy ideje már nem a vanilla/Rift-féle talentfákban látom a jó megoldást, hanem a Secret Worldben alkalmazott "tanuld meg a téged érd
Wolverine - 38 perce
topik Wownight rádió ut...
Sziasztok, bő 8 év után sok szerencsével sikerült meglelni a rég " elveszett " WoW rádió adásokat Smiling Az érdem nem az enyém, a 4. adás volt csak meg és az egyik srác írt hogy neki megvan az összes egy régi winchesteren. Sziasztok es jo szorakozast Smiling 1. adás https://www.youtube.com/watch?v=... 2. adás https://www.youtube.com/watch?v=... 3.
Gwendir - 15 órája
topik Loreturizmus
"A túra helyszíne: MULGORE és a tauren törzsek" " elsősorban hordás karaktereket várunk " Fagyasztott taurenhusi? Smiling
Nyissznyussz - 1 napja
topik Guild Kereső...
 Sziasztok! Keresek olyan magyar guildet, akik nem hc progress orientáltak, jó a hangulat és belefér ha csak heti 2-4 raidet tudok vállalni. 
Dhargos - 31 napja

WoWBlog
 Kikerült egy újabb teaser, még több orc.
ORCraft?!
Tovább...
A Warcraft világának egyik legnépszerűbb karaktere a Legionnel visszatér közénk, ez pedig kiváló alkalom, hogy egy kicsit közelebbről is megismerkedjünk vele.
Tovább...
Azt hiszem végre ismét találtam egy addont, ami kötelező lesz amíg frissítik a fejlesztők. CSEKK! Smiling
Tovább...
Holnap kezdődik az Apexis bonus event, ami alatt a mobokből 200%-al több kristály esik. Ha még nem ismerted a híres Iron Front AFK farm módszerét, most megmutatom.

Szinte nulla munkával, óránként 8-10 ezer kristályt szerezhetsz:Tovább...
Mostanában nagyítóval kell keresni egy jó kis gold tippet.

Szerencsére találtam nektek egy jót.

...wait for it...

Farmoljatok Random Hc-t!
Tovább...
Egy rövid cikk jelent meg 2 mountról és 4 petről melyek a közeljövőben kerülnek majd be a játékba.

Tovább...
Ismét igyekeztem nektek átölelni mindent, és egy gyorsan fogyasztható turmixba sűríteni. ENJOY! Smiling
Tovább...
Hát elkészült az új adás, ismét egy szuper vendég is velünk tart aztán sok izgalmas témáról beszélgetünk még.
Tovább...
A tegnapi felindultság után ma leültem és igyekeztem minden hasznos infót elolvasni az új területekről és instákról. Amit találtam, azt pedig igyekeztem nektek összefoglalni.
Tovább...
Lore és sztori, új class, új rendszerek és egyéb részletes bemutatók hamarosan a csatornán, addig ez a pár sor fordítás van, tudom nem sok! smile emoticon 

Tovább...
A cím elárul mindent, lessétek meg a videót és pörögjenek a kommentek!
Tovább...
 A tegnapi livestreamen jelentették be az új Heathstone kiegészítőt, mely a "The Grand Tournament" névre hallgat. Az inspirációt az Argent Tournament eseményből merítették, ez sok WoW-osnak ismerős lehet, aki legalább a WotLK óta játszott. 
Tovább...
A korábban megszokott gyorsaság ezúttal nem volt jellemző, elnézést. Megkésve bár, de törve nem - íme a kiegészítő lezárása hungarikumként.
Tovább...
Folytatjuk a rádiózást, ezúttal vendégünk is van. Wizard a League of Legends Hungary és a GamerEvents alapítója mesél nekünk a különböző esport mérkőzések moziban vetítésének szervezéséről, nyári programokról és a játékról. A műsor második felében Retro játékokról beszélgetünk, amik gamert faragtak belőlünk. Jó szórakozást.
Tovább...
Tegnap délután fent volt már ,csak leszedték vid.me-ről, de kedves honfitársaink akcióba léptek és feltették az indavideora, ahonnan kétlem ,hogy le lesz szedve.
http://indavideo.hu/video/Warcraft_film_kiszivargott_felvetelek
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
thagan Warcaft movie teaser - kamerás
8
thagan - 1 napja
 Kikerült egy újabb teaser, még több orc. ORCraft?!
mgitta Illidan, az aranyszemű fiú
0
mgitta - 2 napja
A Warcraft világának egyik legnépszerűbb karaktere a Legionnel visszatér közénk, ez pedig kiváló alkalom, hogy egy kicsit közelebbről is megismerkedjünk vele.
Nessaj WoW klasszikus RPG stílusban!
0
Nessaj - 4 napja
Azt hiszem végre ismét találtam egy addont, ami kötelező lesz amíg frissítik a fejlesztők. CSEKK! Smiling
Norton Apexis Crystal AFK farm a bonus event alatt
3
Norton - 12 napja
Holnap kezdődik az Apexis bonus event, ami alatt a mobokből 200%-al több kristály esik. Ha még nem ismerted a híres Iron Front AFK farm módszerét, most megmutatom. Szinte nulla munkával, óránként 8-10 ezer kristályt szerezhetsz: [video:https://www.youtube.com/watch?v=C5X5ik0kIx0]
Norton A random HC loot pinata lett a hotfix óta!
21
Norton - 14 napja
Mostanában nagyítóval kell keresni egy jó kis gold tippet. Szerencsére találtam nektek egy jót. ...wait for it... Farmoljatok Random Hc-t!
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu