KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 913 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 981 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 983 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 983 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 983 napja

warning: Creating default object from empty value in /www/wowhu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.
Ulduar

[Val'anyr, Hammer of the Ancient Kings] - a 3.1-es content új és egyetlen legedary itemje. A healer kalapács által adott statok egyelőre nem ismertek, de az equip effect után nem tagadható, hogy tényleg healer fegyverrel állunk szemben.

Tovább...
Ismét frissült a PTR, a 9757-es build elsősorban Ulduar bossainak és achievementjeinek polírozását hozta, minimális tradeskill és kasztváltozások mellett. A részletes lista a változásokról itt olvasható.
Tovább...
A PTR legújabb frissítése magával hozott némi DK és druid módosítást, egy Ulduar-achievement eltávolítását normál és heroic módban egyaránt, egy új achievementet, két új title-t - és a séfsapka megszerzésének esély&eacut
Tovább...
Tegnap ismét frissült a PTR, ezúttal a 9733-as build került élesítésre.
Tovább...
Hajnalban új buildet kapott a PTR, a 9722-es számút; ebben tovább csiszolták a T8-as szettbónuszokat, megjelentek a Season 6 szettjei és frissültek az Ulduarhoz kapcsolódó achievementek is.
Tovább...
 Tegnap megérkezett a PTR-re a 9704-es build, amiben feltűntek a T8-as stettek statjai és szettbónuszai, a T8-as relicek, illetve a legutóbbi patchnote-frissítésben olvasható újítások.
Tovább...
 Az MMO-Championon megjelent a 3.1-es patchnote hivatalos frissítésének összefoglalása, néhány érdekesebb változtatás:
Tovább...
 Ismét frissült a PTR, a 9658-as build változásai eredetileg itt olvashatóak, a magyar fordítás pedig kicsit lejjebb.
Tovább...
 A Blizzard 3 napja frissítette a patch note-ot, illetve tegnap egy új build is megérkezett a tesztszerverre; alább olvashatóak a változások (amik a fenti linkekről nem olvashat&oac
Tovább...
3.1 - glyphek
Wolverine - 4104 napja
15
 A 3.1-es patch-csel jövő változásokat bemutató cikksorozatunk utolsó része a glyphekben bekövetező változásokkal foglalkozik. Vigyázat, wall of text jön ismét.
Tovább...

Galaxisok, épülő 4-es metró, ólomüveg ablakok Ulduarban!

Tovább...
 Szokás szerint vannak olyan változások, amik nem kerültek bele a patchnote-ba; szerencsére az MMO-Champion ezeket is össze szokta gyűjteni, én meg jó esetben - mint most - le is fordítom őket (az eredeti felsorolásból kihagytam azokat, a
Tovább...
 Az alábbi szöveg a 3.1-es patchnote jelenlegi változatának második fele; ezek még bármikor megváltozhatnak, és korántsem ennyi változás lesz - a tervezett változások egy része még nem került ki a PTR-re sem. Wall of text!
Tovább...
 Az alábbi szöveg a 3.1-es patchnote jelenlegi változatának első fele; ezek még bármikor megváltozhatnak, és korántsem ennyi változás lesz - egy részük még nem került ki a PTR-re sem. Wall of text!
Tovább...
 A tesztszerver él, a patchnote pedig itt elolvasható; a fordítása valamikor holnap kikerül ide új hírbe.
Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu