Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
RepliCa.ntwrkz# @ Ragnaros
Tagfelvétel! (SOO 10 Normal+HC)
Tuzsarkany @ Arathor
Bárkit szeretettel vár social guildünk. www.tuzsarkany.hu
Inertia @ Ragnaros
Ranged dpsek és egy Tank számára !
Honor and Glory @ Ragnaros
Általános tagfelvétel 25fős raidre, Progress: 13/14HC
Essence Of Victory @ Ragnaros
Általános TGF mindenki számára
+ új recruit beküldése
topik Kérdések 3.0
Sziasztok! Nemrég jöttem át tört szerverröl eredetire. A kérdésem az lenne, hogy alliance oldalon jelenleg melyik realm-on érdemes karaktert kezdeni, ahol van magyar populáció? Reméllem jó helyre írtam a kérdésem. Előre is köszönöm a válaszokat!
Wlarius - 20 másodperce
topik WoD béta kalandoz...
A normalis hangnem ritka errefele, mint a feher hollo...
Tüsi - 6 perce
topik WoD béta kalandoz...
Valóban elnéztem, bocs.Amúgy meg neked van igazad sokkal egyszerűbb kérdezgetni, aztán ha valaki esetleg benézi akkor közölni, hogy milyen hülyeséget ír.... Ahelyett, hogy inkább normális megmondtad volna, hogy figy nemnézted a dátumot, az egy 2012-es......Én kérek elnézést.
nostrolisar - 18 perce
topik WoD béta kalandoz...
A bétán lévő EU szerver kicsit megtévesztő, ugyanis fizikailag a szerver ugyanúgy USA-ban helyezkedik el, ezért van a magas ms ott is. Nem is értem miért látták el EU jelzővel. 
Gimi - 28 perce
topik WoD béta kalandoz...
Igen, egy két évvel ezelőtti robbanás felvétele. Legalább nézz utána, mit linkelsz, mielőtt hülyeséget írsz. Másrészt nem értem, hogy jön ez ahhoz, hogy az EU-US karaktermásolással való szerencsétlenkedés (=nem csinálunk semmit, de nem valljuk be) helyett miért nem indítják be az EU szervereket?
Nuwiel - 37 perce

Mike Morhaime


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.
Tovább...
 Az Orange County Business Journal nevű amerikai üzleti lap "Az Év Üzletembere" szavazásán Mike Morhaime, a Blizzard vezetője érte el a 2. helyezést, adta hírül a WoW Insider.
Tovább...
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
Nuwiel Azeroth Choppers - a hordás chopper megszerzése
5
Nuwiel - 3 órája
A Blizzard elárulta, hogyan is juthatunk majd hozzá az Azeroth Choppers "verseny" győztes chopperének in-game változatához.
mgitta Christie Golden - War Crimes 2. rész
25
mgitta - 3 napja
Akkor folytassuk a pár napja megkezdett történetet Garrosh tárgyalásáról, amely lezárta a MoP kiegészítőt, és egy egészen új fejezetet nyit...
mgitta Christie Golden - War Crimes 1. rész
29
mgitta - 7 napja
Jöjjön a híres-hírhedt Wow-regény tartalmi összefoglalója, amely lezárta a MoPot és felvezeti a WoDot. Főszerepben Azeroth főbb vezetői.
Phoenixhunt Mistweaver monk a WoD-ban
36
Phoenixhunt - 9 napja
A MoP megjelenése óta a mistweaver monk a kedvencem. az esetek 95%-ban csak PvP-zni szoktam vele, ezért PvE-ről nem sokat tudok mondani. Miért szeretem jelenleg a monkot?
cyberpunk666 Racial bónuszok - Warlords of Draenor ß patch July 17
47
cyberpunk666 - 10 napja
Az angolom nem a legjobb, de unatkozom...
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu