Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
RepliCa.ntwrkz# @ Twisting Nether
Általános Tagfelvétel!
In Aeternum @ Arathor
A kapuk ismét nyitva állnak!
Gemology Industry @ Ravencrest
Elsősorban DPS, de bárkit szivesen fogadunk
Wooden League @ Ragnaros
Tapasztalt, aktív dps-eket keresünk csapatunkba!
+ új recruit beküldése
topik Képregény
Közben kikerült a Marvelhez is.
Wolverine - 6 órája
topik Képregény
 Itt egy full Secret Warsos Battle World map. Elég durcás.
Cseho - 8 órája
topik Sorozatok
Szegényt Korrát mindenki elpicsázta az elején. Sőt, szvsz többet gyötörték, mint Aangot :D 
Cseho - 8 órája
topik Sorozatok
Megkockáztatom, ha nem lenne Poszt trauma, akkor is elpicsázta volna Smiling. Eh, oké, jó volt a Korra is. Valahogy az Aang ellentéte. Iszonyat erős kezdés, langyos vég. Aang: langyos kezdés, erős vég. Vajon lesz új avatar? Laughing out loud
Dreamer_KF - 9 órája
topik Sorozatok
 Azért Kuvira rendesen megpicsázta. Az a fránya PTSD. 4 részes finálé lesz megint. Az utolsó résznek egyszerű címe lesz, mint anno az origi soriban: Avatar Korra Smiling Jön a világbéke meg a heppiend. Szvsz a Book 3 volt a sorozat legjobbja. Viszont legjobb boss egyértelműen Unavaatu Sticking out tongue
Cseho - 10 órája

Mike Morhaime
A Blizzard legfrissebb sajtóközleménye a Warlords of Draenor indulásáról szól, amelyben megemlítik az aktuális előfizetői létszámot is - amely november 13-án, a Warlords megjelenésének napján ismét 10 millió fölé került.
Tovább...


Eljött az a nap, amit minden évben sokan várunk: ma elkezdődik hivatalosan is a BlizzCon 2014!
Tovább...


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...


Nem, nem most jelentette be a Blizzard a fentieket - viszont hamarosan meg fogják tenni.
Tovább...


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.
Tovább...
 Az Orange County Business Journal nevű amerikai üzleti lap "Az Év Üzletembere" szavazásán Mike Morhaime, a Blizzard vezetője érte el a 2. helyezést, adta hírül a WoW Insider.
Tovább...
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
mgitta A rejtélyes naaruk
7
mgitta - 16 órája
Lore-rovatunk következik: Nem egyszerű egy olyan fajról írni, amelyről nem tudjuk, hogy honnan jöttek, kik ők, hányan vannak, mi a történelmük. De azért megpróbálom összefoglalni azt a keveset, amit tudunk erről a lenyűgöző fajról.
Norton Bemutatták a Blood elf modelleket
7
Norton - 1 napja
A Twitteren jelentette be a Blizzard egyik új hírezős csatornája a WarcraftDevs (@WarcraftDevs), hogy holnap, azaz kedden bepillantást nyerhetünk a készülőben lévő Blood elf modellekbe.
Norton 5 nap kárpótlás
32
Norton - 7 napja
Az instabilitási problémákat kárpótolandó, a Blizzard 5 napot ír jóvá azoknak az accountoknak, amik november 14-én aktívak voltak. http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/12822492167?page=22
Grimmfandan A level 100-as kategóriában pedig a győztes nem más miiiint....
10
Grimmfandan - 12 napja
 Nem Athene (world best paladin) karaktere Auxilla. Ha a Blizzard munkatársai engedték volna (de nem...) akkor az indulás után 2 órával már dingelt volna, immáron századszor.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu