Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Tanaris Pub @ Outland
Tagfelvétel RBG csapatba!
Eternity Origins @ Ragnaros
Régen HC progress raider voltál, de már kevesebb a szabadidőd? Veterán csapat, Norm+HC content, heti 2 raid VAS+KEDD 21.00-24.00
Amber @ Ragnaros
TGF Aktív DPS spotra!!! HM : 7/7HC & 1/7M || BRF: 9/10 HC. Ismétlem: AKTÍV
Tűzsárkány @ Arathor
Bárkit szeretettel vár (jelenleg) social csapatunk. :)
Omnislash @ Arathor
Mythic Progresshez DD és Healer
+ új recruit beküldése
topik Képregény
 Ezt akartam hallani. Secret Wars után nem lesz itt akkora reboot. Nem dobják ki az ablakon azt amit évek óta építgetnek. Így az újonnan bevezetett vagy cserélt karakterek sem mennek a kukába.
Cseho - 1 órája
topik Van még működő ma...
Helló! Még anno Catalysm idejében hagyatam abba a játékot (anno 2005-ben kezdtem) és most, hogy ismét van lehetőségem visszanéztem. De a régi ismert játékosok közül senkit sem találtam meg. Kicsit félve kérdezem, van-e aktív működő raidelő magyar klán akinél van lehetősége egy régi játékosnak újrakezdni?
Difuid - 16 órája
topik Vazze topic
Feltéve vazze, hogy látta a filmet. Smiling Más: Kaptam HOTS ajándék kulcsokat, ha valakinek kell, szóljon, bár úgy látom, mindenki aki kapott béta hozzáféreést annak küldtek 4 ilyen kulcsot plusszban.
Delfi - 18 órája
topik Egy kezdő kérdései!
Köszönöm!! Ez sokat segített! Smiling
flooflorianpapp - 22 órája
topik Egy kezdő kérdései!
Ha még nem szedtél ki Blazing Chestet, akkor abból eshet. Három ilyen van Timeless Isle-n.Egy a Huolon előtti hídtól kicsit visszább a taurennféle eliteknél, egy tovább az úton, fentebb az erősebb eliteknél és egy ott, ahol a térkép mutatja. Ezt kell keresned:
Norton - 23 órája

Mike Morhaime
10 millió felett
Wolverine - 129 napja
49
A Blizzard legfrissebb sajtóközleménye a Warlords of Draenor indulásáról szól, amelyben megemlítik az aktuális előfizetői létszámot is - amely november 13-án, a Warlords megjelenésének napján ismét 10 millió fölé került.
Tovább...


Eljött az a nap, amit minden évben sokan várunk: ma elkezdődik hivatalosan is a BlizzCon 2014!
Tovább...


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...


Nem, nem most jelentette be a Blizzard a fentieket - viszont hamarosan meg fogják tenni.
Tovább...


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.
Tovább...
 Az Orange County Business Journal nevű amerikai üzleti lap "Az Év Üzletembere" szavazásán Mike Morhaime, a Blizzard vezetője érte el a 2. helyezést, adta hírül a WoW Insider.
Tovább...
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
thagan Nincs áram, nincs WoW
3
thagan - 1 napja
Egy Hollandiában történt nagyobb áramkimaradásnak "köszönhetően" délelőtt kb. 10 órától nem elérhetőek a szerverek, ill. bizonyos Battle.net szolgáltatások sem.
mgitta További infók a WoW Tokenről
16
mgitta - 4 napja
A Blizzard tegnap újabb információ-morzsákat tett közzé a bevezetésre készülő WoWTokenről. Csak röviden, hogy lehessen mit kitárgyalni Smiling 1. Fokozatos bevezetés
patito Forest glade
1
patito - 5 napja
 Rég jártam erre, de talán Ti értékelitek majd ezt.
mgitta A Cataclysm története 2. rész
2
mgitta - 8 napja
Folytassuk tovább a WoW történetéről szóló összefoglaló sorozatot: a mai részben befejezzük a Cataclysm, az egyik legkevésbé népszerű kiegészítő történetét.
darkonee Vér és Mennydörgés
0
darkonee - 18 napja
Elkészült a mini képregésnysorozat 3. része amiben a borítón szereplő harmadik alak is bemutatásra kerül.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu