Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Anat Akhan @ Magtheridon
Dps raidekhez/Általános tagfelvétel WoD mythic raidre
Omnislash @ Arathor
Ranged DD, Healer
Final Resistance @ Arathor
Mindenki számára :)
Inertia @ Ragnaros
Általános tgf fix spotokra
Utolsó Hódítók @ Ragnaros
HC Cement/Elem off spec Resto - Normal Dps / Heal / Tank
+ új recruit beküldése
topik TECHNIKAI GONDOK
Az enGB az európai verzió. 
Wolverine - 17 órája
topik TECHNIKAI GONDOK
A másik játék (ami ugyan kis laggal fut) a prototype 2, szóval elég szép grafika és órákig tudok vele játszani, ezért nem gondolnám én sem hogy a vidikarival lenne probléma:/ viszont most azt próbálom hogy leszedtem egy másik wowot, és már a bejelentkezésnél fogad egy üzenet mi szerint: 
Belkovics01 - 17 órája
topik TECHNIKAI GONDOK
Én is erre tippelnék, mert ez tipikus hiba. Bár engem elbizonytalanított, hogy csak WoW-ban jelentkezik a hiba.
Norton - 19 órája
topik TECHNIKAI GONDOK
A hiba egyértelműen VGA hiba, mégpedig jellemzően a VGA RAM halála okoz ilyen gondot. Próbáld ki, hogy másik kártyával jó-e; ha igen, akkor a tiéd haldoklik.
Wolverine - 19 órája
topik TECHNIKAI GONDOK
Hali! Drivert frissítettél mostanában? Nézd meg, próbálj egy régebbit felrakni.WOW-ban állítottál ezzel kapcsolatban vmit? DirectX vagy hasonló?Milyen más játékokkal megy? Ugyan úgy igénybe veszik a videókártyát?Én videókártya döglődésre gyanakodok, esetleg tudsz cserélni kártyát kipróbálás céljából?
Azta - 21 órája

Mike Morhaime


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...


Nem, nem most jelentette be a Blizzard a fentieket - viszont hamarosan meg fogják tenni.
Tovább...


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.
Tovább...
 Az Orange County Business Journal nevű amerikai üzleti lap "Az Év Üzletembere" szavazásán Mike Morhaime, a Blizzard vezetője érte el a 2. helyezést, adta hírül a WoW Insider.
Tovább...
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Névtelen névrablók nevesítődhetnek
19
Norton - 19 órája
Bocs. De ahogy a cím is sugallja, nagy változás várható a karakterneveket illetően.
Parryshealton WoW US Regionals vagyis Ahogy a Blizzard törődik a pvpvel.
0
Parryshealton - 2 napja
Nem is értem hogy egy ekkora cég mint a Blizzard miért bízza amatőrökre a tournamentjét ... és itt az eredmény :  http://us.battle.net/wow/en/foru...
darkonee Rövidhírek
14
darkonee - 2 napja
Az 1. hír miszerint az Alterac Brew Pup ezen a héten (Szeptember 16-ig) 40%-kal olcsóbban megvásárolható. Kedvezményes ára így 6 €.
Bountystd Lords of War 2 - MAGYAR FELIRAT
3
Bountystd - 3 napja
Gondolom sokan várjátok a Magyar feliratot ehhez a sorozathoz. Találtam egy verziót, ha eddig még nem láttad magyarul. Mindenesetre itt nem láttam kinnt.Szép estét :)https://www.youtube.com/watch?v=gjg3i3q3tEw&list=UUcSAt9uIqRHK8dEV2wVY1dQ
Veresmanccs Lords of War Part Three - Durotan
5
Veresmanccs - 3 napja
Íme a Frostwolf hadfőnök története! Nem tudom hogyan kell youtube-ablakot berakni, valaki majd javítsa legyen kedves. Köszi Laughing out loud [video:https://www.youtube.com/watch?v=J7VT7NG7e38] Szívesen - Wolverine  
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu