Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Equinsu Ocha @ Arathor
Az Equinsu Ocha guild progress raidereket keress !! 1/13M
Interregnum @ Arathor
Az Interregnum baráti klán felvételt hirdet
Mangy Frostwolf Dogs @ Ragnaros
5 éves barátias klánunkba tankot, healert és ranged DPS-t is keresünk fix spotra, heti 2 darab 3 órás event! 8/13 HC
Fulmination @ Ragnaros
HFC(13/13HC) Tagfelvételt hirdet minden spot számára, Mythic kezdéséhez. Min.: 700+ilvl, 18 év feletti kor.
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
 Vazze, vezet Feröer... Ez szégyen vazze. És ebbe a kalap szarba tolják halomra a pénzt... Huh vazze... Szerencse, hogy nyertünk.  
Adi91 - 1 órája
topik Kérdések 3.0
Szóval végülis akkor ezek az opcióim vannak:A: Veszek most egy drága WoD-ot és utána megvesz a Legion-t.B: Várok, hogy a Legion kijövetelével kicsit olcsóbb lesz a WoD és akkor veszem meg és utána a Legion-t.
MortalMilka - 1 órája
topik Kérdések 3.0
A Légió nem stand alone játék. Ha a jövőben játszani akarsz vele akkor veszel 1 Battlechestet, veszel 1 WoDot majd veszel 1 Légiót. Bchestben még nincs WoD, majd soká lesz. Kétlem, hogy ingyen kapnál WoD-ot. Ez olyan battlechest upgradenak hangzik ingyen woddal. Ilyen nem hiszem, hogy létezik. Vagy létezik ilyen emberek? Régi Battlechestet ingyen upgradelnek újra?
Cseho - 1 órája
topik Vazze topic
Frosty - 1 órája
topik megéri-e most elk...
Ha megveszed az alapcsomagot akkor Warlordsig mindent megkapsz. De ez nem fog befolyásolni téged a játékban, sőt. Több lehetőséged lesz már kisebb szinten is eltölten ia játékidőt (petekkel harcolós móka pl). A fejlődésed nem fogja befolyásolni mert a kiegészítők úgy készültek, hogy mindig az akkori legmagasabb szintnek nyújtson új fejlődési irányt.
Norton - 2 órája

Mike Morhaime
10 millió felett
Wolverine - 322 napja
49
A Blizzard legfrissebb sajtóközleménye a Warlords of Draenor indulásáról szól, amelyben megemlítik az aktuális előfizetői létszámot is - amely november 13-án, a Warlords megjelenésének napján ismét 10 millió fölé került.
Tovább...


Eljött az a nap, amit minden évben sokan várunk: ma elkezdődik hivatalosan is a BlizzCon 2014!
Tovább...


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...


Nem, nem most jelentette be a Blizzard a fentieket - viszont hamarosan meg fogják tenni.
Tovább...


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.
Tovább...
 Az Orange County Business Journal nevű amerikai üzleti lap "Az Év Üzletembere" szavazásán Mike Morhaime, a Blizzard vezetője érte el a 2. helyezést, adta hírül a WoW Insider.
Tovább...
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Újjáéledt a JC szakma!
1
Norton - 10 napja
Reneszánszát éli a Jewelcrafting szakma. A Timewalking bonus event visszahozta a JC becsületét. Ezreket kereshetsz a Timewalking gemekkel ha az elsők között lépsz be a még kiaknázatlan piacra. Cikk a Gold Hungary blogon.
Nessaj A WarCraft Története - 2. rész
0
Nessaj - 11 napja
Az második fejezetben Azeroth megformálásával foglalkozunk. CSEKK!
mgitta Új regény, amely a Warcraft filmet előzi meg
7
mgitta - 11 napja
Míg úgy tűnik, hogy 2015-ben végleg Warcraft regény nélkül maradunk, addig 2016-ban a Warcraft Chronicles mellé egy újabb fog társulni: 2016. május 3-án kiadják a Warcraft: The Official Prequel Novel című regényt.
mgitta Lore Leckék 2. rész
2
mgitta - 15 napja
Hosszú idő után megszületett a Lore Leckék sorozat 2. része, amely Sargerasról és a Burning Legionről szól. Nézegessétek, lájkoljátok, kommenteljétek! Smiling [video:https://www.youtube.com/watch?v=MTBYjk8qGrc]
Nessaj Warcraft Lore Videósorozat
0
Nessaj - 18 napja
Az első fejezetben az univerzum születésével foglalkozunk. CSEKK!
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu