Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
The Iron Horde @ Ragnaros
MW-WW Monk, Holy Paladin, Feral Druid, Resto Shaman
RepliCa.ntwrkz @ Outland
RBG-re keresünk fix spotra embereket!!!
Eternity Origins @ Ragnaros
Heti 2 raid, VAS+KEDD 21h-24h ::: Veterán csapat, családias hangulat, full N&HC progress, főként ranged TGF 6.2-re!
Equinsu Ocha @ Arathor
Az Equinsu Ocha guild progress raidereket keres a mostani aktiv csapataba.
Wooden League @ Ragnaros
Ranged dps-t keresünk csapatunkba! (BRF10/10HC, HFC8/13N)
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Nem, de lehet meg fogom tenni. vazze:(  alap, ha látok valakinél poolt/bányát/virágot nem szedem ki alóla.
Nyissznyussz - 11 órája
topik Vazze topic
Nekem a kedvencem, amikor odateleportálok egy rare-hez az arakkoás kristállyal és mire a töltőképernyőről kikerülök, akkora halott vazze Laughing out loud
Rambo092 - 11 órája
topik Vazze topic
 Ha allys akkor ált berakom ciklonba vagy ellököm a picsába ^^ A hordás parasztokkal viszont nem tudok mit kezdeni vazze -.-'
Cseho - 12 órája
topik Vazze topic
engem az baszott fel múltkor, hogy töröm magamnak az utat a sok mocskos ork között egy fel apexises ládáért, mire egy pofátlan idióta odaszalad és már ki is lootolta. a bunkóságnak is van határa vazze. a láda mellett álltam fél yardra marha sok mobbal a nyakamon.
Fea - 12 órája
topik Vazze topic
Melyik csoportra gondolsz, vazze? World of Warcraft - Hungary, vagy World of Warcraft Hungary? Laughing out loud Az előzőben, ahol Wolvie, Farkaska, és én vagyunk adminok, ott a két csodabogár kb. vagy naponta egyszer, vagy kétnaponta linkel, az szerintem nem túl idegesítő, és ha WoW-val, vagy legalább Blizzard játékkal kapcsolatus a streamük, akkor maradhat.
UchihaItachi - 14 órája

Mike Morhaime
10 millió felett
Wolverine - 228 napja
49
A Blizzard legfrissebb sajtóközleménye a Warlords of Draenor indulásáról szól, amelyben megemlítik az aktuális előfizetői létszámot is - amely november 13-án, a Warlords megjelenésének napján ismét 10 millió fölé került.
Tovább...


Eljött az a nap, amit minden évben sokan várunk: ma elkezdődik hivatalosan is a BlizzCon 2014!
Tovább...


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...


Nem, nem most jelentette be a Blizzard a fentieket - viszont hamarosan meg fogják tenni.
Tovább...


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.
Tovább...
 Az Orange County Business Journal nevű amerikai üzleti lap "Az Év Üzletembere" szavazásán Mike Morhaime, a Blizzard vezetője érte el a 2. helyezést, adta hírül a WoW Insider.
Tovább...
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Tanaan Jungle Gold Guide
16
Norton - 3 napja
Ezúttal titokzatos maradok, és csak a konklúziót teszem ide.
Bountystd Bounty és barátai kibeszélik a Warcraftot/Delta/
2
Bountystd - 4 napja
 Elég mesés címet sikerült adnom ennek a kis WoWBlognak, a lényeg az, hogy készítettünk egy podcastet a youtubera, amiben szeretnénk átfogóan az egész gamer kultúrát megragadni. Valahol el kell kezdeni, ezért a Warcraft univerzum elemzésével kezdtük pár hete.
mgitta A Kárhozat Rejtjele Draenoron
1
mgitta - 5 napja
Tegnap vettem észre a Bleeding Hollow-s garrison campaign alatt, hogy a szövegben feltűnik a Cipher szó, és ez régi emlékeket idézett fel bennem BC-ből. Aztán ma a Blizzardwatchon pont erről írt Matthew Rossi egy kiváló cikket.
mgitta Mi a különbség a két Draenor hadurai között? 2. rész
5
mgitta - 11 napja
Habár a cikk most már talán több mint egy hónapos, én mégis adós maradtam az írás 2. felével, amelyben Ner'zhult, Gul'dant és Grommasht hasonlítjuk össze a két különböző idővonalon, a végén pedig egy apró spekuláció is belefér.
TJ Archimonde Defeat Cinematic
8
TJ - 12 napja
Napvilágra került Hellfire Citadel végén levő trailer, amely Archimonde halála után kerül levetítésre! Smiling [video:https://www.youtube.com/watch?v=_lieulbyk9I]
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu