Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Bright Falls @ Ravencrest
Általános tgf WOD-ra
Feritas @ Ragnaros
Mage, Balance Druid
Utolsó Hódítók @ Ragnaros
Általános tagfelvétel fix spotra!
Essence Of Victory @ Ragnaros
Általános TGF mindenki számára
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Nem terhelik majd ránk a szolgáltatók persze, majd inkább fizetnek nekünk, csak hogy wow-ozzunk már!Hogyne, vazze... Laughing out loud Azt én is gondolom, hogy csökkenteni fogják - tipikus politikai húzás. Bedobák, hogy meg fognak ölni, aztán később te örülsz, hogy igazából csak a fél vesédet vették ki. Laughing out loud Kérdés, hogy mennyi lesz ez a csökkentés...
Frosty - 2 órája
topik Vazze topic
Már beindult a meme gyár vazze Laughing out loud
Norton - 2 órája
topik Vazze topic
Még nem, vazze Sticking out tongue Oké, én most sírva röhögök minden bajom ellenére.
Wolverine - 2 órája
topik Vazze topic
Megkérek mindenkit vazze, hogy fogjátok rövidre. Növeli a forgalmam ha sokat írtok és sokáig nyitva a böngészőm! Laughing out loud
Norton - 2 órája
topik Vazze topic
Tudom, vazze, nekem nem kell mondani. Ez az egész indoklás bullshit, és a tervezett adómérték rengeteg céget kinyírna, rengeteg mást kivonulásra késztetne, és a végén sokkal nagyobb szopás lenne az egészből, mint amennyi bevétel.
Wolverine - 2 órája

Mike Morhaime


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...


Nem, nem most jelentette be a Blizzard a fentieket - viszont hamarosan meg fogják tenni.
Tovább...


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.
Tovább...
 Az Orange County Business Journal nevű amerikai üzleti lap "Az Év Üzletembere" szavazásán Mike Morhaime, a Blizzard vezetője érte el a 2. helyezést, adta hírül a WoW Insider.
Tovább...
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
darkonee Hallow's End újítások
3
darkonee - 1 napja
A 6.0.2 megjelenésével szinte egy időbe esett a halloween-i event indulása is. Az új patch-el érkezett pár új dolog is az event vendorához.
Norton Patch 6.0 emlékeztető és hétvégi hírek
0
Norton - 9 napja
Ha szeretnéd hétfőn reggel felidegesíteni/elnevetni magad, akkor a News Vendor legújabb posztját ajánlom a hétvége híreiről. Érzékeny olvasók ajándék vígasztalást kapnak a cikk végén.
Fürti Blackhand képregény
4
Fürti - 9 napja
Úgy látszik egyik warlord sem marad ki a jóból: akikről nem készült videó képregényt kapnak. Most Gul'dan után Blackhandről készült pár oldal. https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/template_resource/O0YJSSDNAZW31412099425685.pdf
Norton Warlords of Draenor mount guide
5
Norton - 11 napja
Kíváncsi vagy milyen mountok lesznek az új kiegészítőben?Tudni akarod, hogyan szerezheted meg őket? All inclusive WoD mount guide a News Vendoron.
Norton Te kaptál ajándékot a Blizzardtól?
9
Norton - 19 napja
Érdekes cikk jelent meg a WoWInsideren nem sokkal ezelőtt.Több forrásból is tudni vélik, hogy egyes játékosok ingame levelet kaptak a WoW Dev Teamtől egy-egy kedves üzenettel és csatolmánnyal.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu