Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Rejtek @ Arathor
Szeretettel várunk mindenkit!
Deep Tranquility @ Ragnaros
[14/14 HC 25 MAN] A mythic csapatba FŐLEG WARLOCK, de más kiemelt képességű játékosok jelentkezést várjuk!
+ új recruit beküldése
topik Gyors kérdések, (...
 Tudtok segíteni abban, hogy hol lehet megbízható embertől olcsóbban game card-ot szerezni? Ahonnan eddig vettem 6300ft-ról 7900ft-ra drágult.
Bence9555 - 6 perce
topik Vazze topic
Hát nem tudom vazze, eddig meg mertem volna esküdni rá, hogy esik. Most elbizonytalanítottál, mert tegnap először letudtam midnen karival a killt aztán elkezdtem farmolni. Én úgy emlékszem bonus rollra dobott már nekem tegnap is, meg előző patchben is. Tudom, hogy elvileg nem eshet, és régen volt róla hivatalos megerősítés is. Mégis nekem esett és másokról is olvastam.
Norton - 13 perce
topik Vazze topic
 Nem vazze Laughing out loud Csak azt mondtam, hogy nem bónusz rollra esik a loom Smiling
Adi91 - 31 perce
topik Vazze topic
Mondom, hogy esik vazze. Egy karival szedtem ki tegnap 3 heirloomot, reggeltől estig nyomtam a bonus roll témát. Asszondod hazudok dikk? Laughing out loud
Norton - 34 perce
topik Vazze topic
Rosszul tudod vazze, mert bonus rollra nem esik loom, csak a killért magáért. Most akkor esik több heirloom is egy karinak ha egy nap 25 Garrosht szed le? Laughing out loud  
Adi91 - 43 perce

Mike Morhaime


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...


Nem, nem most jelentette be a Blizzard a fentieket - viszont hamarosan meg fogják tenni.
Tovább...


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.
Tovább...
 Az Orange County Business Journal nevű amerikai üzleti lap "Az Év Üzletembere" szavazásán Mike Morhaime, a Blizzard vezetője érte el a 2. helyezést, adta hírül a WoW Insider.
Tovább...
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Ilyen volt a World of Warcraft - nosztalgia sorozat
1
Norton - 2 napja
A 10. évforduló a nyakunkon. Kevesen tudják, de már bőven belépett a játék a 13. életévébe is. Tudtad például, hogy:
  • Undead játékosok képesek voltak kommunikálni az Alliance játékosokkal?
  • vagy, hogy az eredeti elgondolás szerint mindössze 100 quest lett volna az Alli és a Horde oldalon is egyaránt?
darkonee Hallow's End újítások
3
darkonee - 3 napja
A 6.0.2 megjelenésével szinte egy időbe esett a halloween-i event indulása is. Az új patch-el érkezett pár új dolog is az event vendorához.
Norton Patch 6.0 emlékeztető és hétvégi hírek
0
Norton - 11 napja
Ha szeretnéd hétfőn reggel felidegesíteni/elnevetni magad, akkor a News Vendor legújabb posztját ajánlom a hétvége híreiről. Érzékeny olvasók ajándék vígasztalást kapnak a cikk végén.
Fürti Blackhand képregény
4
Fürti - 11 napja
Úgy látszik egyik warlord sem marad ki a jóból: akikről nem készült videó képregényt kapnak. Most Gul'dan után Blackhandről készült pár oldal. https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/template_resource/O0YJSSDNAZW31412099425685.pdf
Norton Warlords of Draenor mount guide
5
Norton - 13 napja
Kíváncsi vagy milyen mountok lesznek az új kiegészítőben?Tudni akarod, hogyan szerezheted meg őket? All inclusive WoD mount guide a News Vendoron.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu