Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Fulmination @ Ragnaros
HFC (12/13N 3/13HC )Tagfelvételt hirdet minden spot számára(Kiemelten rugó, eleshaman, cementshaman,restoshaman, balancedruid)
Õrzõk @ Ravencrest
Aktív playerek Hellfire Citadel-re (kivéve melee)
Wooden League @ Ragnaros
Általános tagfelvétel dps-ek részére! (HFC 10/13N, 4/13HC)
The Favored @ Ragnaros
Dps(bármely), Healer(monk,shaman,disco)
Equinsu Ocha @ Arathor
Az Equinsu Ocha guild progress raidereket keress !! 9/13 HC
+ új recruit beküldése
topik Filmek
 Nekem nem is rémlik, hogy lett volna közös sztorijuk, max 1-2 X-Menes meeting. Az elmúlt években nem is találkoztak. Colossus menekült és bujkált, Deadpool meg világot mentett meg. Amúgy meg lényegtelen. Szándékosan bedobtak 1 mutánst, hogy aztán úgy reklámozhassák "az X-Men filmek alkotóitól".
Cseho - 9 órája
topik Előfizetési és re...
 Kösz. Végre valaki válaszolt... valamire Eye-wink  
Salax - 9 órája
topik Filmek
Az addig világos - de neki nincs sok sztorija Deadpoollal Sticking out tongue
Wolverine - 12 órája
topik Vazze topic
 Köszi vazze, írtam is Smiling
Adi91 - 13 órája
topik Vazze topic
A Savage Friends achi kell a trading lvl 3hoz és az az achi meg régóta bugos. Ticket vazze, hátha nem szarnak le. Delfi: Értettem én. Nem is számítottam repülésre. ^^
Cseho - 14 órája

Mike Morhaime
10 millió felett
Wolverine - 251 napja
49
A Blizzard legfrissebb sajtóközleménye a Warlords of Draenor indulásáról szól, amelyben megemlítik az aktuális előfizetői létszámot is - amely november 13-án, a Warlords megjelenésének napján ismét 10 millió fölé került.
Tovább...


Eljött az a nap, amit minden évben sokan várunk: ma elkezdődik hivatalosan is a BlizzCon 2014!
Tovább...


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...


Nem, nem most jelentette be a Blizzard a fentieket - viszont hamarosan meg fogják tenni.
Tovább...


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.
Tovább...
 Az Orange County Business Journal nevű amerikai üzleti lap "Az Év Üzletembere" szavazásán Mike Morhaime, a Blizzard vezetője érte el a 2. helyezést, adta hírül a WoW Insider.
Tovább...
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
Rambo092 Kitekintő: Hearthstone kiegészítő - The Grand Tournament
7
Rambo092 - 6 napja
 A tegnapi livestreamen jelentették be az új Heathstone kiegészítőt, mely a "The Grand Tournament" névre hallgat. Az inspirációt az Argent Tournament eseményből merítették, ez sok WoW-osnak ismerős lehet, aki legalább a WotLK óta játszott. 
Nessaj Archimonde Halála - Warlords of Draenor befejezés
26
Nessaj - 9 napja
A korábban megszokott gyorsaság ezúttal nem volt jellemző, elnézést. Megkésve bár, de törve nem - íme a kiegészítő lezárása hungarikumként.
Bountystd Off: A League of Legends Hungary alapítójával beszélgettünk
0
Bountystd - 10 napja
Folytatjuk a rádiózást, ezúttal vendégünk is van. Wizard a League of Legends Hungary és a GamerEvents alapítója mesél nekünk a különböző esport mérkőzések moziban vetítésének szervezéséről, nyári programokról és a játékról. A műsor második felében Retro játékokról beszélgetünk, amik gamert faragtak belőlünk. Jó szórakozást.
Zerthul Warcraft Film kiszivárgott felvételei
12
Zerthul - 13 napja
Tegnap délután fent volt már ,csak leszedték vid.me-ről, de kedves honfitársaink akcióba léptek és feltették az indavideora, ahonnan kétlem ,hogy le lesz szedve.http://indavideo.hu/video/Warcraft_film_kiszivargott_felvetelek
Rambo092 Kitekintő: Előrendelhető a Legacy of the Void
5
Rambo092 - 13 napja
 Úgy tűnik már-már hagyománnyá válik a Blizzard háza táján, hogy ha pénzt dobsz nekik, ők bétakulcsokat dobnak vissza. Nincs ez másképp a Starcraft 2 utolsó részével sem, a protoss kampányt (és számtalan egyéb újítást) tartalmazó Legacy of the Voiddal. 
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu