Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Equites @ Arathor
Tank, Ranged dps elsősorban
The Unbuffed @ Ragnaros
2/7 Mythic, Shaman/Priest heal, Hunter, Boomkin, Warlock, Shaman dps
RepliCa.ntwrkz# @ Twisting Nether
Általános tagfelvétel!
Cenarius Legacy @ Outland
Minden cast kell Mythicre gyűlünk:)
Midnight Mayhem @ Twisting Nether
Raid team bővítés Mythic progressre.
+ új recruit beküldése
topik Kérdések 3.0
 Hall. A legendary Teracgosa staff utolsó részében a Heart of flame itemhez csak ragnát kell megölöm,de elötte valami debuffot kell kapnom,akkor is megkapom ha gyorsan leverem,vagy valamelyik fázisban lassítsunk amig rámrakja?
ilovedeep - 25 perce
topik Vazze topic
híres lettem vazze Smiling az egyik tweetemre válaszolt Watcher és berakták az MMO champion blue tweets rovatába Smiling
Fea - 46 perce
topik Gyors kérdések, (...
 Köszönöm, ezek nagyon jók!
CamperJoe - 1 órája
topik Kérdések 3.0
 Sziasztok. A TraidSkillMaster felelős lehet a hosszú ő és ű elténésért? Persze csak a wowban tapasztaltam. Olyanok o és u-t ír helyettük.Azért gyanakodok a fentebb említett addonra, mert az kért engedélyt, hogy felülírjon dolgokat.
Dayus - 2 órája
topik Kérdések 3.0
Tényleg rosszul csinálsz valamit, ha 641-ben csak 7,8K a dps-ed, és nem állítom, hogy én vagyok a legjobb hunter, de próbálok pár tanácsot adni:
  • az Icy Veins leírásában a statprioritás feltételezi, hogy néha Survivalre váltasz, ezért van előbb a Multistrike, mint a Crit.
Nuwiel - 3 órája

Mike Morhaime
A Blizzard legfrissebb sajtóközleménye a Warlords of Draenor indulásáról szól, amelyben megemlítik az aktuális előfizetői létszámot is - amely november 13-án, a Warlords megjelenésének napján ismét 10 millió fölé került.
Tovább...


Eljött az a nap, amit minden évben sokan várunk: ma elkezdődik hivatalosan is a BlizzCon 2014!
Tovább...


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...


Nem, nem most jelentette be a Blizzard a fentieket - viszont hamarosan meg fogják tenni.
Tovább...


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.
Tovább...
 Az Orange County Business Journal nevű amerikai üzleti lap "Az Év Üzletembere" szavazásán Mike Morhaime, a Blizzard vezetője érte el a 2. helyezést, adta hírül a WoW Insider.
Tovább...
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
mgitta Draenori Kalandok - Ó kapitány, kapitányom!
3
mgitta - 14 órája
Kicsit talán személyesebb hangvételű írás a Szövetség egyik kiváló katonájáról és az ő életútjáról. Ó kapitány, kapitányom!
mgitta Velen, a próféta
17
mgitta - 6 napja
Mivel éppen pang az oldal lore-ral kapcsolatos cikkekben, ezen próbálok enyhíteni egy kicsit: elkészült a Velen prófétáról szóló leírásom.
Norton Garrison Fitness Edzésterv!
1
Norton - 9 napja
Most már nem lehet kifogásunk arra, hogy ne gyúrjunk. Íme a Garrison Fitness Edzésterv! Gyúrd ki magad klántalira!
Nuwiel Újabb esély a Core Hound mountra
18
Nuwiel - 19 napja
A Blizzard meghosszabbította a 10 éves születésnapi eventet, miután a közismerten jól tesztelt, alapos átgondolás után fejlesztett és ennek következtében tökéletesen hibamentes játékba mégis becsúszott egy apróbb baki: az előre beharangozott január 6-i nap helyett egy nappal korábban ért véget az event.
darkonee Egy különleges pet mégkülönlegesebb befogása
8
darkonee - 20 napja
Az ünnepek alkalmával lehetőségem volt több időt tölteni a játékban és egyik alkalommal láttam egy különleges petet ami hunter gazdáját követte. Mivel nekem is van hunterem - nem kevés időt áldozva rá - bejártam azokat a helyeket ahol ezen void energiával átitatott farkasok vannak, de mindenhol a nem befogható felirat fogadott. Végül az internet segítségével találtam egy leírást hogyan is lehet ezen void fertőzött wolfot elkapni.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu