Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Amber @ Ragnaros
TGF Aktív DPS és Healer spotra!!! HM : 7/7HC & 1/7M || BRF: 10/10 HC || Jelenleg nincs ilvl megkötés.
Wooden League @ Ragnaros
HC Blackhand-re keresünk főleg dps-eket!
Omnislash @ Arathor
DPS és Heal a Mythic raidekre
Equites @ Arathor
Progressz raid csapatunk bővítéséhez keresünk aktív játékosokat.
Eternity Origins @ Ragnaros
Régen HC progress raider voltál, de már kevesebb az időd? Profi csapat, szűk családias hangulat, heti 2 raid VAS+KEDD 21h-24h
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Én akkor dobtam magam hanyatt, amikor kiderült, hogy az archeologyhoz és a fishing extra küldikhez sem kell kimenni. Előbbinél visszamész pandába, repülve összegyüjtesz egy csomó restored artifactot, majd beváltod stormshieldben follower küldire, ami hoz neked egy raklapnyi wodos fragmentet. Éééééérted, régészet a saját garrisonodban, ez már micsoda?
Delfi - 2 órája
topik Vazze topic
 Updateelnem vazze.....7 run 8 loot...eszem-faszom megall....sosem voltam eldolve a personal loottol, de ez nevetseges...(arrol nem is szolva, hogy az a 8 item is 3 tipusbol jon ki..3 feets, 2 legs, 3 neck...shazbat)
Cateran - 11 órája
topik Vazze topic
 Szerintem ha valamit meg kéne csorbítani a játékidő hosszabítása miatt az nem a repülés, hanem az új kis kedvenc a garrison lenne az. Szinte mindent megcsinálnak helyetted a followerek, Növény, kő, archeo fragment a garrisonból jön. Followerek hoznak apexis-t, gear-t, meg mindent ami kell. Nem kell kimozdulni semmiért. A legendary gyűrűt max nem tudod megszerezni.
Woolfie - 11 órája
topik Vazze topic
már 3 kieg óta nagyon egyenlőtlenül fejlesztik a játékot. horda horda hátán, lore és mindn tekintetben vazze.
Fea - 11 órája
topik Vazze topic
 Hat vazze, nem mondom, hogy nem hangzik hulyesegnek, de azert lassuk be - 3 millio account es 100k banhammer account utan rogton beboffenteni, hogy repulesrol ne is almodjon tobbet senki (nemhogy ebben a kiegben, de ugy altalaban a jovobeli dolgokban...) PR szempontbol kb a "felkopunk a levegobe, majd alaallunk mikozben trukkosen tokonszurjuk magunkat" Ep esszel felfoghatatlan megmozdulas...
Cateran - 11 órája

Mike Morhaime
10 millió felett
Wolverine - 191 napja
49
A Blizzard legfrissebb sajtóközleménye a Warlords of Draenor indulásáról szól, amelyben megemlítik az aktuális előfizetői létszámot is - amely november 13-án, a Warlords megjelenésének napján ismét 10 millió fölé került.
Tovább...


Eljött az a nap, amit minden évben sokan várunk: ma elkezdődik hivatalosan is a BlizzCon 2014!
Tovább...


Ma, magyar idő szerint este mutatta be a Blizzard a 2014 2. negyedéves jelentését a befektetőknek - ennek során elhangzott az aktuális előfizetői létszám is, méghozzá a június 30-i adat.
Tovább...


Nem, nem most jelentette be a Blizzard a fentieket - viszont hamarosan meg fogják tenni.
Tovább...


Tegnap este tette közzé a Blizzard az aktuális negyedéves üzleti jelentését. A legfontosabb adat: az aktív előfizetések száma 2014. március 31-én 7,6 millió volt.
Tovább...
 Az Orange County Business Journal nevű amerikai üzleti lap "Az Év Üzletembere" szavazásán Mike Morhaime, a Blizzard vezetője érte el a 2. helyezést, adta hírül a WoW Insider.
Tovább...
Sokan vádolnak minket, hogy nem vagyunk normálisak, hogy egy játékért fizetünk. Mit gondol erről a kérdésről a Blizzard CEO (Chief Execuitive Officer, magyarul ügyvezető igazgató, köznyelven a Főnök) Mike Morhaime?
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
mgitta 6 dolog, amit megtudtunk a Warcraft filmmel kapcsolatban
12
mgitta - 1 napja
Mármint azon kívül, hogy eszméletlen jó lesz. A WIRED magazin ültette le egy rövidke beszélgetésre Duncan Jonest, a Warcraft mozifilm rendezőjét, hogy áruljon el már pár kulisszatitkot A filmről, amit minden Warcrafttal játszó személy izgatottan és kíváncsian vár.
Norton Gold Hungary: A Nagy Salvage Yard teszt
12
Norton - 9 napja
A posztban arra keressük a választ, hogy mennyit ér egy Salvage box, és megéri -e a Salvage Yard. A tesztben 619 db ládikából igencsak meglepő számok jöttek ki. Vajon megéri egy small plotot lefoglalni egy ilyen buildingnek? Neked megérte?
Rambo092 Kitekintő: Hamarosan jön a HotS
17
Rambo092 - 11 napja
Mához két hétre (június 2.) jelenik meg hivatalosan is Heroes of the Storm, ahol a Blizzard univerzumokból összegyűjtött legnagyobb hősök feszülnek egymásnak egy eszméletlen jó MOBA-ban. Ha nem volt szerencsétek bekerülni a bétába, itt adok nektek öt okot, amiért érdemes kipróbálni.
Norton Orgrim Doomhammer a Warcraft filmből
5
Norton - 11 napja
"Egy kép többet mond ezer szónál. Két kép pedig kész regény lehet." Azt hiszem van miért várnunk a Warcraft filmet.
mgitta Mi a különbség a két Draenor hadurai között? 1. rész
4
mgitta - 17 napja
Elgondolkoztatok már azon, hogy mi a különbség a Warlordok életében a mi világunk és az alternatív világ esetében? Anne Stickney igen, és meg is írta egy cikkben, amit le is fordítottam volna.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu