KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2306 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2374 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2376 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2376 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2376 napja

Wolverine 10 millió felett
Wolverine - 3409 napja
49
A Blizzard legfrissebb sajtóközleménye a Warlords of Draenor indulásáról szól, amelyben megemlítik az aktuális előfizetői létszámot is - amely november 13-án, a Warlords megjelenésének napján ismét 10 millió fölé került.
A bejelentés szerint az első napon 3,3 millió példányt adtak el a Warlordsból (a Blizzard belső adatai és a fontos viszonteladók által jelzett adatok alapján) - amely Észak-Amerikában, Latin-Amerikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Délkelet-Ázsiában és Európában jelent meg. Egy héttel később, azaz pont ma követte ezt az ázsiai (Dél-Korea, Kína, Tajvan, Hongkong, Makaó) megjelenés.
A sajtóközlemény arra is kitér, hogy a felfokozott érdeklődés és technikai nehézségek miatt a játékhoz férés nem bizonyult problémamentesnek a megjelenéskor.

Emlékeztetőül: a legutóbbi negyedéves jelentés előrehozott adatai szerint a 3. negyedév végén, azaz szeptember 30-án az aktív előfizetések száma 7,4 millió volt; vagyis a Warlords megjelenése ~35%-kal emelte meg az aktív játékosok számát. Az MMO-Champion grafikont is készített a játékosok számának alakulásáról.

(forrásunk a Wowhead)
#49 | Klary válasza #45
Ez is havidijas lesz? Woot. Laughing out loud
Egész pontosan 9 ásás egy lelőhely Draenoron.
Kis kiegészítésként a mobok ölése darabonként 5 reput ad Smiling Így pl Arakkoa Outcast exa, ha megcsináltál minden küldit, akkor honored 7,7k/12-ről indul és kb 5200 mob megölését jelenti Laughing out loud Szóval ez kicsit csíkos, de vannak rá premade grp-ok. Én így csináltam meg, 5 óra alatt folyamatos öléssel meg is volt, valamint a title Talon Queen/King is!
#46 | vizoo válasza #45
Ohh, ez egy "ébresztőóra". Már nem is érdekel annyira Smiling
#45 | Nuwiel válasza #44
Hogy ne nagyon kelljen keresgélned, itt megtalálod a hírt róla. Nekem az in-app purchase miatt nem szimpatikus, bár egyelőre nem néztem meg, miből áll.
#44 | vizoo válasza #42
Garrison app telefonra??? Smiling Ennek most utána járok!
#43 | Nuwiel válasza #41
Archaeologyban annyi "újítást" véltem felfedezni, hogy néhány lelet küldetésként jelenik meg, amit ha teljesítünk a tárgy magjelenik a Garrisonban a polcon.

Ez sem új, a Pristine leletek már MoP-ban is voltak, csak akkor még a Seat of Knowledge-ben állíthattad ki azokat. Achi is járt érte, ha minden pandaren és mogu leletet összeszedtél Pristine-ben, a Seeker of Knowledge címmel együtt.

Archeologyban annyi újdonságot látok, hogy Lunarfall Excavationben, a kocsikban is vannak fragmentek, és hogy egy-egy lelőhelyen nem hat ásás lehet, hanem több is.
Nalam eddig olyan 6/10, nagyon nagy joindulattal, aztan majd meglatjuk hogy a raid milyen lesz.
Mondjuk pozitivum hogy jon a garrison app telora, igy nem kell belepni a jatekba hogy jozsit utnak eresszem. :) 
A játék nálam 8/10. Kövezettek meg érte de egyelőre nálam nem éri el a 9-et de még 8.5-et sem. Nem a folyamatos Garrison és egyéb hibák miatt, hanem jelenleg kissé laposnak érzem jelen állapotában a kiegészítőt.

Kicsit zavaró volt az pl. hogy Gorgrond storyline achi már megjelent mikor még csak a terület 1/3-át jártam be és még volt egy rakat küldetésem. Jó lehet hogy nem a sztorihoz tartoznak és lehet csak nekem volt kicsit zavaró, de fura volt na Smiling . Ugyanez volt a helyzet Nagranddal is. Bár leginkább Talador lezárás akasztott ki. Simán odamegyünk felmászunk a hajóra kicsit megdádázzuk Blackhandet és ennyi. Jó lett volna valami ahoz hasonló mint Nagrandban mikor Garrosh ellen nyomultunk.

Archaeologyban annyi "újítást" véltem felfedezni, hogy néhány lelet küldetésként jelenik meg, amit ha teljesítünk a tárgy magjelenik a Garrisonban a polcon. Szerintem ez jópofa, bár ezt egy hunter hutként is el tudnám képzelni. Trófeákkal a falon. Lehet, hogy nincs semmilyen jelentősége a karakter fejlesztéséhez, de érdekes lenne.

A repuzást kissé bosszantónak találom, legalábbis nekem sosem tetszett az az elképzelé, hogy öljek halomra egy rakás ellenséget, hogy darabjáért kapjak 10-20 pontot és így fejlesszem fel Exaltedre.

A work work nekem nagyon tetszik. Annak idején a warcraft III-ban volt hogy percekig csak emiatt kattingattam a peonokat. Smiling
A follower egy alkalmazása. Spoiler, nem mindenkinek hasznos! Én tiszta healer pappal játszom, mint main - holy/disc. A holy szerintem eddig sem volt jó küldizni, a disc meg a smite dolog változással eljutott oda, hogy bár nem ölnek meg, de marha sokáig tart. Így amint lehetett, csináltam a barrack lvl2, zavartam be oda olyan followert, aki bodyguard, és vettem magam mellé. Gyorsabban lehet zavarni a küldiket, gyógyít, dispellez, sebez. Sokat segít. Persze ez nem igaz pl egy hunterre, aki e nélkül is lazán elvan. De nekem sok segítség!

Én olyankor, mikor mindenki az én garrisonomban áll, megpróbálok kimenni a kapu elé, és tolok egy /reload-ot. Általában megoldja, bár ilyenkor a képernyőn resetel mindent pozíciót... Remélem segítettem!

 

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu