KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2368 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2436 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2438 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2438 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2438 napja

warning: Creating default object from empty value in /www/wowhu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.
arena
Bashiok és Takralus egy hosszú fórumposztban megvillantott pár részletet abból, hogy mit várhatunk a World of Warcraftban 2015-ben - például a legendary questchain folytatása, Blackrock Foundry, a blood elf modellek érkezése, egy legendary follower érkezése, és a goldért vásárolható game time token bevezetésének tesztje; a részletek a tovább mögött.
Tovább...
A mai karbantartást követően elérhetővé válnak az endgame tartalmak - azaz megnyílik az első Tier17-es raid, feltűnik két world boss, és elindul a PvP Season 16.
Tovább...


Az új kiegészítő megjelenése mellé egy új patch note is járt, amely ezen a linken olvasható; a fontosabb pontok a tovább után olvashatóak.
Tovább...

A hatodik aréna szezon közeledtével Bornakk ismertette velünk a következő aréna szezont érintő változtatásokat.

Tovább...

Mit is kapnak azok, akik egy battlegroup bracket legjobb 0.5%-ában végeznek a szezon végén? Természetesen egy ilyen jószágot:

Tovább...
Szezon 6 szettek?
Chio - 5545 napja
20

Hivatalosan még nem megerősített, de a druid kivételével előkerültek az S6 gyanús PvP szettek. Amennyiben ezek ebben az állapotban kerülnek a játékba, könnyen sírás lehet a vége "már megint újabb átszínezett szettek" gyanánt.

Tovább...

Leesett az állam, mikor ma reggel megláttam, hogy a Blizzard webfejlesztői megint újdonsággal leptek meg minket. Aréna mérkőzéseinket mostantól részletesen nyomon követhetjük, visszanézhetjük.

Tovább...

Vaneras hívta fel a figyelmünket, hogy hamarosan véget ér immár az ötödik aréna szezon is.

Tovább...
Aréna reset jön
Wolverine - 5597 napja
10
 A Blizz egy új rendszert vezetett be az aréna párosítások kialakításában a 3.0.8-as patchcsel - ettől azt várták, hogy az azonos ratinggel és gearrel bíró csapatok fognak majd egymással játszani többet, és kevésébé fordulhat elő, hogy a gyengébbek
Tovább...
Bornakk kommentálja nekünk ezen a csodás hideg reggelen, hogy mostantól 45 perces időkorlátot állítottak be az aréna mérkőzések lejátszására.
Tovább...
Holnaptól lehet pontokért újra harcba szállni az arénákban, mert elindul a WotLK első és egyben a játék ötödik aréna szezonja. A BC-ben megszokhatott szezononként egy gear helyett, most egyenesen három közül fogunk tudni válogatni.
Tovább...
S5 is commin'
Invi - 5649 napja
5

Gnorog szólt az EU fórumon, hogy noha 11.12. óta lezárult a S4, az 5ös szezon indítás csak a két hét múlva esedékes.

Tovább...
Megtörtént amire már oly sokat vártunk, hiszen hivatalosan is bejelentették, hogy egy nappal az amerikai indulás után, vagyis december 17-én fog rajtolni az ötödik aréna szezon, nálunk, Európában.
Tovább...
Bár a 3.0.3-as patch note-ban nem szerepelt, de szerdától Dalaran és Orgimmar aréna is mindenki számára elérhetővé vált.
Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu