KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 744 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 811 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 813 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 813 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 813 napja

Chio Dalaran és Orgrimmar aréna aktív!
Chio - 4050 napja
4
Bár a 3.0.3-as patch note-ban nem szerepelt, de szerdától Dalaran és Orgimmar aréna is mindenki számára elérhetővé vált. A WoW.com-on már frissült is az arénák leírása, ahol szerepel az imént említett két új aréna is. Nem is oly rég, már említettük ezen új arénák működését, tehát ezúttal nem fogjuk ezt megtenni, hanem inkább javasoljuk, hogy mindenki saját maga tapasztalja ki! Smiling
 Erre van megfelelő fórumtopik. Tessék szépen ott kérdezni.
Mellesleg már 1szer újratelepíttetem és akkor se jo:(
Tudom hogy ezt nem ide kelelne írnom de vki tudna segíteni nekem. Az a helyzet hogy letölöttem a patcheket és feltettem őket addon nem votl a gépemen. És amior elindítottam a Game-t beléptem karimmal shatrába akkor mentem pár lépést és bekadt a kép. Képzeljétek el hogy abbana pillanatban beáll és hallok minent minimapon látom agamat és töbnbbieket ahogy mozognak énis tudok de csak azt a beakadt képet látom, Ez van Orgrimmarnál és Shatrában. Majd amikor töröltem a WTF file-t akkor órákra helyreállt midnent vitt full grafón de amikor ujra feljöttem reggel megint ez volt a porbléma . Blizzard mondodd vmit hogy próbálgassam ezt azt. aztán mondott vmi a VAC/Virtual ról amihez nemértek. Ehhez kellene help hogy normálisan tudjak játszani.
Személyes kedvencem Orgrimmar aréna lett. Dalaran túlzottan a helyezkedésről szól és az ember saját hibáján kívül is könnyen line of sighton kívülre kerülhet.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu