KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 744 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 812 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 814 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 814 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 814 napja

Chio Holnaptól indul az ötödik szezon
Chio - 4011 napja
24
Holnaptól lehet pontokért újra harcba szállni az arénákban, mert elindul a WotLK első és egyben a játék ötödik aréna szezonja. A BC-ben megszokhatott szezononként egy gear helyett, most egyenesen három közül fogunk tudni válogatni. A kezdő, 5 darabos superior aréna szett honorból váltható ki, a Hateful és a Deadly Gladiator's szettek pedig aréna pontokért cserébe szerezhetők meg. Az alábbi kis listán a szettek és kiegészítők várható ára, illetve rating követelménye olvasható:

Megvásolható Stormwind és Orgrimmar PvP vendoraitól:

Savage Gladiator szettek(5 darabos Rare ilvl 200, Tier 1 PvP Gear)
Chest/Legs/Helm: 60,000 Honor
Shoulders/Gloves: 50,000 Honor
Nincs personal rating követelmény

Hateful Gladiator itemek(Misc Epic ilvl 200 Tier 2 PvP Gear)
Boots/Belt/PvP Trinket: 49,600 Honor
Neck/Cloak/Ring: 38,000 Honor
Bracers: 31,600 Honor
Nincs personal rating követelmény

Deadly Gladiator itemek(Misc Epic ilvl 213 Tier 3 PvP Gear)
Boots/Belt/Offensive PvP Trinkets: 60,200 Honor
Neck/Cloak/Ring: 47,400 Honor
Bracers: 39,400 Honor

Personal rating követelmény a Deadly Gladiator kiegészítőkön:
Trinkets: 1800
Cloak: 1750
Boots: 1720
Ring: 1690
Bracers: 1660
Belt: 1630
Neck: 1600

Emblems of Heroism/Valor vendoroktól vásárlás Dalaranból:

Savage Gladiator szettek(5 darabos Rare ilvl 200, Tier 1 PvP Gear)
Chest/Legs/Helm: 45 Badges of Heroism
Shoulders/Gloves: 30 Badges of Heroism
Nincs personal rating követelmény

Hateful Gladiator itemek(5 darabos Epic ilvl 200 Tier 2 PvP Gear)
Chest/Legs/Helm: 45 Badges of Valor
Shoulders/Gloves: 30 Badges of Valor
Nincs personal rating követelmény

Dalaran csatorna vendoroktól vásárolható:

Savage Gladiator szettek(5 darabos Rare ilvl 200, Tier 1 PvP Gear)
Chest/Legs/Helm: 12,000 Honor, 350 Arena Points
Shoulders: 9,600 Honor, 275 Arena Points
Gloves: 7,200 Honor, 200 Arena Points
Nincs personal rating követelmény

Hateful Gladiator itemek(5 darabos Epic ilvl 200 Tier 2 PvP Gear)
Chest/Legs/Helm: 12,000 Honor, 700 Arena Points
Shoulders: 9,600 Honor, 550 Arena Points
Gloves: 7,200 Honor, 400 Arena Points

Personal rating követelmény a Hateful gearen:
Gloves: 1615
Legs: 1645
Chest: 1675
Helm: 1735
Shoulders: 1775

Deadly Gladiator Items(Epic ilvl 213 Tier 3 PvP Gear)
Chest/Legs/Helm: 2,250 Arena Points
Shoulders: 1,800 Arena Points
Gloves: 1,350 Arena Points
Off-Hand/One Hand Fast Weapons/Caster: 1,350 Arena Points
Main-Hand/One-Handed Slow/Caster: 3,150 Arena Points
2-Handers/Ranged: 4,500
Shields: 2,250
Totem/Idol/Relic/Sigil: 1,200

Personal rating követelmény a Deadly gearen:
Gloves: 1850
Legs: 1910
Chest: 1970
Helm: 2090
Shoulders: 2150
Minden más: 2030


Minden holnaptól arénába szálló játékos figyelmét felhívnánk, hogy az alap superior gear és a kiegészítők megvétele különösen ajánlott, mert resilience nélkül ilyen csúnya dolgok történhetnek:


Arenass.wmv
a savage gladiator's twohand mace/swordot hol lehet megvenni? és mennyi honor?
Valaki irja már le az első szám cimét a videóban:P
1. A honorért vásárolható, arena rating nélküli fegyverekre kérdeztem, elnézést, hogy nem voltam egyértelmű.
2. Nyilván mindenki a saját kasztját védi és sír, ha nerfelik, de nézd már meg azt a video-t és mondd meg lécci, hogy pl. a priest milyen kasztot tud 1.25 mp alatt leverni? Akármilyen gearben? Ha pedig nincs ilyen, akkor ez elég objektív bizonyítéka az overpowernek. Az, hogy mindenki nerf miatt sír nyilván nem jelenti azt, hogy mindenkinek igaza van, de azt sem jelenti, hogy senkinek sincs.
3. Az nem valami jó érv az elcseszett PVP rendszerre, hogy más játékok milyenek. Ez kb. az "ülj taxiba, ha nem tetszik a busz menetrend" érvelés.
4. A magam részéről sosem állítottam, hogy minden kaszt erősebb a priest-nél, de hogy a rogue-k és a pala-k overpower-ek az egészen biztos, elég megnézni a BG statisztikákat, kik vannak folyton az élen. Azt meg ne mondja már senki, hogy a 3.0.x patch óta hirtelen az összes pala meg rogue imba player lett, a többiek meg elfelejtettek játszani.
5. A honor szerintem se sok, nyilván battlegroup függő, de egy este alatt gond nélkül össze lehet szedni 10-15k honort, akár többet is, azaz egy item nagyjából 3-4 nap alatt akkor is összefarmolható, ha sosem nyersz. A 75k maximalizálást viszont feljebb kellene tolni, kicsit nevetséges, hogy egy item 50k honorba kerül és egyszerre nem lehet nálad több 75k-nál.
6. Nem említetted, de visszatérő érv és előbb utóbb úgyis felmerül, hogy a PVP alapvetően a PVP gearekkel együtt van balanszozva. Azaz a nagyobb resilience majd megoldja a melee-k túlerejét a casterekkel szemben. Ezzel csak az a baj, hogy ha ez igaz lenne, akkor miért nem talen-ekben adnak +resilience-et a castereknek és raknak kevesebbet a pvp gearre? Akkor már az induláskor is balance lenne és nem lenne sírás. Ráadásul önmagában a +resilience nem befolyásolja a kasztok PVE teljesítményét. Mivel ezt a tök egyszerű megoldást nem lépte meg a Blizzard, azt kell hinnem, hogy ez a "majd jobb lesz, ha full arena setben nyomod" duma nem más, mint béna kifogás. Elcseszték a PVP-t és most megy a mellébeszélés. Ennyi.
a videóban az első szám cimét leirná valaki? THX
aki sokallja a honor pontok mennyiségét az gondoljon arra esetleg hogy wintergraspban sokkal jobban jön a honor mint AV-ban valaha is.
Ledon: az vicces hogy van rugód de azt sem tudod hogy kell pontosan leírni (segítek: nem rouge hanem rogue). amúgy QQ more.

deathtoblizzard: egyrészt ,ha nem tetszik valami, nem kell ezt játszani. másrészt: az utóbbi "években" nem nerfelhették az enhancement sámánokat, mert kb azóta létezik normális enhancement sámán hogy BC elindult, namost az még nincs 2 év se.

amúgy emberek (mind), ha csak a fikázás megy akkor nem kell ezt játszani, játszhattok WAR-t is ahol a PVPt mindenhol a destruction oldal uralja mert mindenki azt az oldalt választja (az mennyire is balanszolt?), vagy AoC-t ahol még hírből sem ismerik se a PVP se a PVE balance-ot, a kasztok random jók PVPre, PVE-re vagy questelésre, minden másra szarok.
vagy viselkedhettek felnőtt módjára (bár gondolom ez óvodásoktól nem várható el) és társaloghattok értelmesen, érvekkel, nem csak dobálni a szart.
aki meg esetleg nem úgy játszik mint a magyar ******-ok többsége, hanem tud is angolul, az ezen oldal mellett megnézhet más oldalakat is, ahol például írják hogy a WotLK későbbi season-jei alatt majd jönnek a szebb armor setek, egyelőre ez van. ha nem tetszik a balance vagy a PVP akkor lehet játszani egy single-player játékot.
Amúgy egy Blizzardos csávó azt mondta hogy mindig mindenki azért sír hogy az ő kasztját hogy nerfelték a többi meg mennyire OP, ez itt is befigyel. zavar titeket hogy ilyen kiszámíthatóak vagytok? most gondoljatok bele (ha sikerül) hogy ha minden kaszt játékosai azt mondják hogy nerfelve vannak, akkor az összes nerfelve van? akkor viszont nem lehet a többi OP nem? ennyi.

Mondjuk úgy látom valakinek az olvasás sem alap skill, kpbendi-nek sem tűnt fel hogy ott vannak a fegyverek a post végefelé.
Nyilván azért mondod, hogy szart sem ér, mert megnézted a videót...
Hmm, nagyon drágák ezek a cuccok -főleg, hogy az epic ratinghoz van kötve. Én várok, akinek esze van és nem pvp függő egy darabot se vesz belőle. Két hónap múlva fele ennyibe kerül majd / érdeklődés hiánya miatt /, vagy jön a következő széria és simán honorból adják majd az epic cuccokat rating nélkül. PVP szerveren játszóknak ez szívás:).
A videoból is látszik kikre férne végre egy nagy nerf. / van rougom is, ezért mondom / Én mage-val AOP használatával is csak 8100-as pyrot dobtam, eddig ez a legnagyobb. Sajnos szerintem az epic cuccok esetén sem fog ez jelentősen változni, de 10k-et critelni, ez nagyon csúnya. Én még emlékszem arra mikor 60lvl-en még volt egyensúly.
legközelebb olvass is el ne csak beleköss hogy ez nem az ...
arra voltam kiváncsi mit tudna egy mutilate rugó,

ambush
cold blood
muti
evis
csá?
Fúúúúj... most néztem meg a PVP geareket és azt kell mondanom hogy fos az egész.... kellene vay 300K honor hogy meglegyen minden... de minden ruhával majdnem 1% critet vesztenék... eddig azthittem hogy a PVP ruha csak crit resi meg hp.... így T7-ben HC lootokban jobban megéri elmenni  mégha nem is lesz csak 120 resim mert most ez nagy kaki az egész... 380 resi 5% critet vsz le... röhely 
PVP fegyvereket hol lehet kapni és mennyiért? Vagy azok még nincsenek?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu