KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Northrend
hihihi
Frostmaster - 32 napja
topik Northrend
hihihi
Frostmaster - 32 napja
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1149 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1216 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1219 napja

warning: Creating default object from empty value in /www/wowhu/web/modules/taxonomy/taxonomy.module on line 1418.
bug

A WoWInsideren a következő videó elnyerte a "Best Bug Ever" címet, ha ebben bárki is kételkedne, nézzen lejjebb.

Tovább...
Aréna reset jön
Wolverine - 4378 napja
10
 A Blizz egy új rendszert vezetett be az aréna párosítások kialakításában a 3.0.8-as patchcsel - ettől azt várták, hogy az azonos ratinggel és gearrel bíró csapatok fognak majd egymással játszani többet, és kevésébé fordulhat elő, hogy a gyengébbek
Tovább...
A problémás 3.0.8
Wolverine - 4380 napja
33
 A jelek szerint a 3.0.8. hányattatott sorsú patchként marad meg az emlékeinkben... A legfrissebb fejlemény, hogy kiemelték az arénás NPC-ket Dalaranból, és letiltották az arénameccseket...
Tovább...
 A mage-ek ügyes Spellstealje sok mindenre jó; pl. el lehetett vele lopni Naxxramasban a Death Knight Cavalierek Bone Shieldjét is - ami 1,2 millió dmg elnyelésére alkalmas.
Tovább...
 A játékban jelen pillanatban elérhetetlen a cooking professionhöz kapcsolódó Chef title - azon egyszerű oknál fogva, hogy a Northrend Gourmet achievement utolsó fázisa is teljesíthetetlen.
Tovább...

Nem volt bugmentes a Wrath of the Lich King startja. Igaz, hogy már kezd normalizálódni a helyzet, de még mindig derülnek ki olyan hibák, amik létezéséről eddig nem is tudtunk.

Tovább...

Felhördült, account cancel-el fenyegetőző tömegek lepték el az amerikai fórumokat, akik kivitelezhetetlen transferek, név változtatások, eltűnt/beragadt karakterek és eltűnő payment methode-k miatt zúgolódnak. A bluek még nem hiszik, de a probléma Európát is érinti...

Tovább...
Kedvenc lapomat a WoW Insidert böngészve akadtam rá néhány érdekes bugra, amelyekről a készítők és az olvasók számoltak be. Ezek közül szemezgetnénk most néhányat!


Tovább...
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu