KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 1034 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1102 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1104 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1104 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1104 napja

Wolverine A Blizzard és a bugos achievementek esete
Wolverine - 4305 napja
13
 A játékban jelen pillanatban elérhetetlen a cooking professionhöz kapcsolódó Chef title - azon egyszerű oknál fogva, hogy a Northrend Gourmet achievement utolsó fázisa is teljesíthetetlen. Ez azt kérné, hogy 45 northrendi receptet főzzön meg a játékos, csakhogy 42 recept érhető el mindössze; a Fish Feast, a Kungaloosh, a Shoveltusk Soup és a Succulent Orca Stew receptje hiányzik. A PTR-en a Kungaloosh megtanulható Dalaran csatornáiban; a Fish Feast 5 Dalaran Cooking Awardért megvásárolható; a másik két recept viszont el lett távolítva. Azaz így már 44 recept tanulható Northrenden... az achievement viszont 45-öt kér. Márpedig ez még mindig nem stimmel...
Totál elrontott az egész rendszer. Felkészületlen volt a Blizz ezen a téren és totál unprofessional. Komolytalan, hogy a 4 éves karakteremnek a régi achivmentek alig több mint fele lett teljesített. Pl. többször öltem Onyt, Ragnarost, Neltariont, Ossiriant, sőt ereklyeként őrzöm a belőlük nyert cuccoakt is, miközben nem jelennek meg completednek eme raid insták. Ezeken kívül sok más dolog is hiányzik. Nem értem, hiszen állítólag minden logolva és archiválva van náluk. Mellesleg mindegy, mert a világon semmi értelme nincs ezeknek....


 nem raidelek, nem PvP-zem - viszont a vicces achievementek érdekelnek... és ilyen esetben kellemetlen, ha valami nem teljesíthető a Blizzard hibája miatt. (nem mellesleg jelenleg nem a raidcontent a kihívás a fejlesztők szerint sem, hanem az achievementek)
A Chef title-ért megéri megcsinálni az achievmenteket.Végre egy ritkább title már a Bloodsail Admiral is kezd túlszaporodni.Szerintem jogosan voltunk felháborodva hiszen nem működik.
ahoz képest én láttam olyat aki megcsinálta az achievementet.
ÚRISTEN!

Most őszintén az már tényleg nolife kocka aki unalmában már az öccsívmenteket tolja...ez meg pláne...tejoég 45 recept helyett csak 42 van felvagyok háborodva...szánalom. majd ha valamire jólesz az achievment pont akkor talán elkezdem énis addig értelmetlennek látom
Lehet hogy Arthas fogja dobni! Laughing out loud Lehet hogy titokban sütöget... Ez gyanús!
GM-ek szerint a receptek eddig léteztek és "working as intended", vagyis a Blizz szúrta el; és az achievement listában szereplő receptek közül csak az érzelmesek (Bad Clams, Last Week's Mammoth stb.) dropok, a legtöbb Dalaranban vehető meg. (nem mellesleg ez alatt a 4 hét alatt a legritkább drop receptnek is már esnie kellett volna...)
Amit el tudok képzelni javításként: egy Borean Man'O Warra épülő recept, lévén ez jelenleg nem főzhető meg, viszont a hunterpetek halként megeszik.
a hogy után kimaradt a *lett meg Smiling
Nem tudom, hogy de Xymoth elmész te a p***a Laughing out loud...
....A multkor 3x haltam kb 10 perc alatt még azt a bombásat próbáltam vazze az lehetetlen... xD
Grat hozzá.
Én a Chefre hajtok és olvastam erről a buggról...elméletileg a Shoveltusk Soup-ot a questnek kellett volna adni Howling Fjordban, de csak kaját adot, receptet nem:S Az Orca Stewt sztem meg ott a Boreani murlocoknak kellett volna adni, vagy hol is voltak Orca ökés questek...mind1, tény h hiányzanak...remélem javítják és utólag megkapja az aki megcsinálta a qkat:)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu