Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Bright Falls @ Ravencrest
Általános tgf WOD-ra
Reckless Mortals @ Arathor
Tagfelvételi lehetőség több kaszt számára is: WOD Mithyc raideléshez, SoO 25 HC 11/14
The Iron Horde @ Ragnaros
Mindenki 90s Playernek TGF van jelenleg! WoD Heroic es Mythicre Mass Tgflunk.
Tuzsarkany @ Arathor
Bárkit szeretettel vár social guildünk. www.tuzsarkany.hu
Essence of Victory @ Ragnaros
Általános TGF mindenki számára
+ új recruit beküldése
topik Priest általános
Hát igen, ritkán healeltem eddig is, de aki ezek után is kitart a healerspec mellett, azé minden tiszteletem.
Saragan - 7 perce
topik Priest általános
Megint egy értelmes változtatás, eddig is rendre ott volt a táska a healer jelentkezésnél, erre mit csinálnak, kicsesznek a healerekkel.Én beloggoltam a disco pappal, felsírtam az üres castbartól, kipróbáltam a headless instát ami nulla odafigyelést igényel, majd áttalenteltem shadowra.
Delfi - 23 perce
topik Priest általános
Valószínűleg vissza kell majd venniük az embereknek az eddigi "szaladunk előre, ütünk mindent mint az állat, a healer majd úgyis kihealel" mentalitásból. Igaz, én még csak fejlődés szinten vagyok benne a pap témában (healerként instázni vicces, ki se jöttem Undercity-ből vagy Orgrimmarból azt 54 Laughing out loud), de már itt is kezd indokolatlan lenni.
Saragan - 31 perce
topik Vazze topic
Uuuu, imadlak. <3 Smiling Delutan ralesek, es szerintem le is toltom. Smiling Eget rengeto addonom nincs, egyedul a Vuhdooval szorakoztam vagy 4 orat mire olyan lett amilyen, de azt beallitani meg van egy honapom. Smiling Szerk: vazze. 
Klary - 1 órája
topik Priest általános
 Remek, újabb elmés ötlet -.- Köszi a választ! És a jövőben mire számítsak a heallel kapcsolatban? Izzasztó lesz, véridegesítő, nooboznak majd órákon át?
hamsa - 8 órája

addon
A hét addonja
Wolverine - 661 napja
2
A hét addonja rovat sokkal ritkább lett, mint szeretném - de ha nem így lenne, akkor unalomig ismételgethetném magam. Ma azért egy olyan hasznosnak tűnő action bar addon lesz a középpontban, amely nem előzmény nélküli.
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 703 napja
8
Van egy kérdés, ami mindenkiben felmerül előbb-utóbb: "hol van az az átkozott küldetés, ami miatt nem kaptam meg a Loremaster achimat?" Ennek kiderítése a játékon belül természetesen olyan feladat, ami elvégezhető addonokkal is.
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 724 napja
3
A hét addonja rovatban ma este a gyengébb memóriával rendelkező - vagy jegyzetelni lusta - játékosoknak nyújtunk segítséget.
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 738 napja
0
Be kell valljam, a múlt héten azért nem volt rovat, mert csütörtökön túl sok tartalmat adtunk le és nem fért volna el. Most nem ez a helyzet. A héten ismét apró addonok kerülnek szóba, amelyek egy picit megkönnyíthetik mindennapjainkat - de ha nem használjuk egyiket sem, az talán fel sem tűnik.
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 752 napja
14
Túléltük a Mists of Pandaria megjelenését - ideje foglalkozni egy kicsit az addonokkal is, nem igaz? A héten 4 aprócska és hasznos(nak tűnő) addon lesz a fókuszban.
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 773 napja
14
A rovat kissé előreszalad az időben... olyan 3 hetet.
Tovább...
A hét addonja rovatunk is elcsendesült kissé - mivel nagyon sokan az addonírók közül kiszálltak a játékból, a többiek meg jórészt a Mists bétával voltak elfoglalva. Viszont érdemes felkészülni arra, hogy a szerdai patch hatni fog az interface-re is...
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 836 napja
8
Igen, én is tudom, hogy kimaradtunk az utóbbi két hétben - de az addonpiacon is eléggé pangás van.
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 857 napja
1
A hét addonja rovatban ismét az AH-ban ügyködőknek próbálunk segíteni - egy olyan addonnal, amelynek funkciója nagyobb addoncsomagokba is be van építve, de aki nem akar ilyesmit használni, annak sem árthat...
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 864 napja
2
A hét addonja rovatban a feledékenyeknek szeretnénk segíteni a Simply Notesszal.
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 871 napja
0
A hét addonja rovatban ezúttal egy kis teljesítmény igényű, mégis hatékony addont mutatunk be - a tradeskilljeink kezeléséhez.
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 878 napja
11
A múlt héten elmaradt a rovat (elfelejtettem megírni...), ezen a héten viszont a PvP-zőknek próbálunk valami hasznosat ajánlani.
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 892 napja
7
Ma a rovat rövidke lesz...
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 899 napja
2
A hét addonja rovatunkban ezúttal egy olyan addon következik, amely sok apró funkciót kínál egyben - avagy éljen a kényelem.
Tovább...
A hét addonja
Wolverine - 913 napja
1
A hét addonja rovatban az achivadászoknak ajánljuk a RaidAchievement nevű addont.
Tovább...


WOWBLOG - nyomd a híreket
Norton Patch 6.0 emlékeztető és hétvégi hírek
0
Norton - 7 napja
Ha szeretnéd hétfőn reggel felidegesíteni/elnevetni magad, akkor a News Vendor legújabb posztját ajánlom a hétvége híreiről. Érzékeny olvasók ajándék vígasztalást kapnak a cikk végén.
Fürti Blackhand képregény
4
Fürti - 7 napja
Úgy látszik egyik warlord sem marad ki a jóból: akikről nem készült videó képregényt kapnak. Most Gul'dan után Blackhandről készült pár oldal. https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/template_resource/O0YJSSDNAZW31412099425685.pdf
Norton Warlords of Draenor mount guide
5
Norton - 9 napja
Kíváncsi vagy milyen mountok lesznek az új kiegészítőben?Tudni akarod, hogyan szerezheted meg őket? All inclusive WoD mount guide a News Vendoron.
Norton Te kaptál ajándékot a Blizzardtól?
9
Norton - 17 napja
Érdekes cikk jelent meg a WoWInsideren nem sokkal ezelőtt.Több forrásból is tudni vélik, hogy egyes játékosok ingame levelet kaptak a WoW Dev Teamtől egy-egy kedves üzenettel és csatolmánnyal.
Norton Rövid hírek
10
Norton - 18 napja
Kishíreink következnek: 
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu