KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2334 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2402 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2404 napja

Nuwiel A hét addonja(i): pet battle addonok
Nuwiel - 3259 napja
7
Megkésve bár, de feledve nem, megérkeztek az e heti addonok. Kértétek, hát megkapjátok: ezen a héten a pet battle-t segítő, kiegészítő addonokról lesz szó.

PetJournal Enhanced

Mint a neve is mutatja, a PetJournal Enhanced a Pet Journal feljavításáért felel, többek között bővíti az alap Journal meglehetősen szűkös szűrési és rendezési lehetőségeit, a petek neveit és a felsorolásukat pedig színezi a pet minősége szerint. Tovább megjeleníti a 25-ös szinten várható statjait a peteknek, és azt is, hogy milyen breedbe tartoznak.



PetJournal Enhanced előtt...



...és PetJournal Enhanced után.

Keresed azt a petet, akinek Magic képességei vannak, és mondjuk dragonkin? Szeretnéd kilistázni a 25-ös, eladható, kék petjeidet némi extra bevétel reményében, hogy az utána kifizetett adód 1%-ával támogathasd az Éhező Goblinok Önsegélyező Egyletét? Akkor erre az addonra van szükséged.

Battle Pet BreedID

Apró, de gyűjtőknek és pokémonmestereknek annál hasznosabb addon a fent nevezett, amit még egyszer le nem írok, csak linkelek. Ha ráviszed a kurzort az egyik petedre a Journal ablakánal felső részében, vagy megnyitsz egy linket a trade csatornán, akkor látni fogod, hogy mi a breedje az adott petnek, hogy milyen más breedjei lehetségesek, és hogy az egyes breedeknek milyen statjai vannak 25-ös szinten.



PetTracker

A PetTracker egy multifunkciós addon. Az egyik legfontosabb funkciója a petek, tamerek és stable masterek megjelenítése a térképen. Az egyes tamereket zölddel vagy szürkével jelzi, attól függően, hogy aznap legyőztétek-e már őket valamelyik karakteretekkel. Egy másik hasznos funkciója, hogy ha vad petekkel harcoltok, jelzi, ha valamelyik befogható pet jobb a már meglévő párjánál. Végül pedig a legesleghasznosabb funkciója: harc közben jelzi, hogy az ellenfél aktív petjének milyen képességei vannak, és azokon hány kör cooldown van.



Ezek csak azok az addonok, amiket én is használok személy szerint, és ajánlani is merem ezeket. Ti milyen addonokat használtok még?
wow_c_526622
wow_c_526132
wow_c_525610


Frosty: /hug Smiling
Norton. Laughing out loud
wow_c_515704
wow_c_515703

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu