KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2308 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2376 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2378 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2378 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2378 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4194 napja
14
Túléltük a Mists of Pandaria megjelenését - ideje foglalkozni egy kicsit az addonokkal is, nem igaz? A héten 4 aprócska és hasznos(nak tűnő) addon lesz a fókuszban.



Kezdjük rögtön két olyan addonnal, amelyek a Pet Battle Systemhez kapcsolódnak: a PetCaught kiegészíti a minimapen látható battle petek ikonját egy megjegyzéssel, miszerint elfogtuk-e már ezt a petet avagy sem. Ha igen, a Caught felirat kerül a tooltipbe azzal a kiegészítéssel, milyen minőségű a befogott változat (poor, common, uncommon vagy rare).



A Pet Battle Quality Glow a következő fázisban, a harcban nyújt információt: a vad pet ikonja köré egy olyan színű ragyogást tesz ki, amilyen minőségű az adott pet; illetve ilyen színnel írja ki az addon hatására az UI is a pet nevét. Így eldönthetjük, hogy befogjuk vagy megöljük a harc végén az áldozatot.

Mai harmadik addonunk a QuestNoise nevet viseli, és bár egyeseknek idegesítő lehet, én szeretem ezt a funkciót: minden alkalommal, amikor a trackerben követett küldetéseink egyikénél előbbre jutunk a cél teljesítéséhez, lejátszik egy hangot. Ezt módosíthatjuk a Blizzard addontulajdonságokat irányító ablakában; alapesetben a progress előrehaladásakor az AH ablakának megnyitásakor hallható csengetést hallhatjuk, egy feltétel befejezésekor az AH ablakának bezárását kísérő dupla harangot, míg egy küldetés teljes befejezésekor az ork peonok Work Complete! hangja szólal meg.



Az utolsó addonunk olyanoknak szól, akik szeretnének minden küldetést befejezni egy zónában: a QuestHubber jelzi a térképen, hol vannak olyan küldetések, amelyet még nem teljesítettünk. Lehetőségünk van rá, hogy elrejtsük az alacsony vagy a számunkra még túl szintű küldetéseket, és a daily questek is kiszűrhetőek. A részletes beállításokat a /qh, a /qhub, vagy a /questhubber chatparancsokkal érhetjük el.
Hja, az szar ügy. Valószínűleg minden értelmes funkciót össze lehet legózni kisebb addonokból; de utoljára tényleg akkor láttam ilyen összeesést, amikor a Cartographer végleg meghalt...
#13 | Khalon válasza #12
Igen, a verzio arra frissült, csak pandas adatbazis nelkul :( Szoval mukodik 5.0.4 utan is, ha csak cataig szeretned hasznalni. Ha jol latom a forumon, valami olyasmit is rebesgetnek, hogy mivel nem donate-eltek az emberek, igy nemigen fog tovabb fejlodni.
Érdekes. Szerintem 5.0.4-re frissült szeptember 10-én.
#11 | Khalon válasza #6
wow_c_457040
Meg az is lehet, hogy egy mobot kell megölni, az attól eső cucc indít egy questchaint. Ilyenkor nincs felkiáltójel a térképen.
A Nagrandos questek közül van, amit Shadowmoonban kezdődik azt hiszem, sőt, elvisz Netherstormba és Zangarmarshba is. Smiling
Regisztrálj a Wowheaden, töltsd be a karaktered, és keresd meg, hogy a hiányzó questeknek mi az előzményük (valószínűleg ezek egy olyan chain darabjai lehetnek, amelyek átvezetnek másik zónába is és ezért nem találod Nagrandban a küldiket - mert máshol kéne épp teljesítened valamit).

szerk: tippre azt mondanám, hogy a night elf demon hunter questjei miatt akadtál el, aki Shadowmoonba küld át.
wow_c_457023
Láttam frissítést a WoWInterface-en, ha minden igaz; de engem marhára nem érdekelnek az ilyen "mindent bele azt' hadd szóljon!" addonok... Smiling
wow_c_457015

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu