Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Tuzsarkany @ Arathor
Bárkit szeretettel vár social guildünk. www.tuzsarkany.hu
Inertia @ Ragnaros
Ranged dpsek és egy Tank számára !
Honor and Glory @ Ragnaros
Általános tagfelvétel 25fős raidre, Progress: 13/14HC
Essence Of Victory @ Ragnaros
Általános TGF mindenki számára
Silver River @ Ragnaros
Damage Dealer és Healer classokat várunk. Progress: 13/14 HC (25)
+ új recruit beküldése
topik WoD béta kalandoz...
A gorenek, már volt szerencsém hozzájuk, a goren álca is megvan. Rá is kérdeztem generalon, megmarad-e, és megnyugtattak, hogy igen, bár csak Gorgrondban lesz használható. A barlangba szerintem pont most kell majd mennem, akkor szerzek potit, köszi Laughing out loud Pfff, ahelyett, hogy EU-nak is adnának szervereket. No comment.
Nuwiel - 2 perce
topik WoD béta kalandoz...
Igen az valami lvl100as terület lesz. Gorgrondban azok a murloc szerű köcsögök mobok durvák. Majd lesz egy barlang ahol ölni kell őket. Gyors respawn, úgy hátbaver, hogy leszakad az arcod és még idegesítő is. Vigyél healingpotit Laughing out loud szerk:Erre bezzeg van idő. Ki fogok borulni Laughing out loud
Norton - 16 perce
topik Viccek & vicces d...
Crazy guy megosztja velünk az élet értelmét: [video:https://www.youtube.com/watch?v=oxGTuKwuWz8] Sokan nevetnek rajta, és mégtöbben félreértik. A srácon látszik, hogy színészkedik. Egy úgynevezett street performer (Matthew Silver), aki a meghökkentés eszközét használja fel arra, hogy közvetítse üzenetét.
Norton - 29 perce
topik WoD béta kalandoz...
Hm, akkor jön az új tauren csaj modell is? Smiling Egyébként csak én lepődtem meg Shadowmoon Valleyban, amikor elkutyagoltam Anchorite's Rise-hoz, majd az elsőre cukinak tűnő, de vérszomjas kis lvl 100-as dögök cafatokra téptek?
Nuwiel - 39 perce
topik WoD béta kalandoz...
Akkor lehet jön az új build. Múltkor is úgy volt, hogy szóltak, hgoy hamarosan jön, aztán rá 1-2 napra jött is. Ez a weapon enchant ki-bekapcsolós / lecserélgetős cucc nagyon kíváncsivá tett. Tudni akarom, hogy működik. szerk:
Norton - 57 perce

hunterÉletünket megkönnyítő dolgok. Sok apróság, amik közül néhány elég jelentős változás lesz.
Combat res, szakmák, reforge, glyphek, self-heal, tooltip...
Szóval minden féle.

Tovább...
A Warlords of Draenorhoz jár egy ingyenes boost egy karakter számára; ugyanakkor ha egy olyan kaszthoz használjuk, amelyet nem ismerünk, akkor nem feltétlenül fog azonnal működni élesben a karakter. Ezért a Blizzard videósorozatot készített pár alapvető infóval, amelyek hasznosak lehetnek.
Tovább...
A hét videója
Wolverine - 592 napja
1
A Warcraft Hunters' Union korábban is adott már ki nem egyszer dalt a hunter kasztról - az I'm a Hunter és az I Won't Miss You bekerült a rovatba is.
Tovább...
L2P: hunter
Wolverine - 1166 napja
12
A Learn 2 Play rovat kasztokat bemutató sorozata a jövő héten véget ér; addig még 3 epizód van hátra - az első a hunterekkel foglalkozik.
Tovább...
 Noha a korábban kiszivárgott 3.1-es patchnote szerint eltávolítják a golyókat/nyilakat a játékból, Ancilorn (friss EU blue!) ma nyilvánvalóvá tette, hogy ez nincs így.
Tovább...
Hunter headshot
Chio - 2052 napja
22
Ghostcrawler jelenti az amerikai WoW fórumról, hogy a hunterek PvE sebzése jelenleg nem úgy alakul, mint ahogy azt szerették volna. A probléma leginkább az AoE sebzéssel van, de külön a Marksmanship és a Beast Mastery talentezésű hunterek DPS-e is túl magas. Ezért a legközelebbi kis patch-ben a következő változtatásokat tervezik érvénybe léptetni:
Tovább...
Újra akcióban a Big Red Kitty (alias hunter <3). A legújabb videóban az új fajta kigyókat, rákokat és az old school macskákat mutogatják jól megfelé:


Tovább...
Core Hound, az EPIC pet
Invi - 2140 napja
7
A Big Red Kitty folytatja a hunter love videók készítését és ismét egy új exotic petet vettek górcső alá amelyet egyszeri mobként már mi is ismerhetünk Shadowmoon Valley-ből is, de inkább beszéljen helyettem a videó:

Tovább...
A Big Red Kitty folytatja a huntereket érintő béta sorozatát, amelyben most az 51pontos BM talentekhez kötődő Silthideket mutatja be. A Silthid gyors, erős... kell ennél több PvP-re? Tiszta Starhip Troopers.
Tovább...
A Wrath of the Lich Kingben a hunterek már orrszarvút is szelidíthetnek majd, amely kiváló armor értékei mellett egy speckó képességgel is bír:

Tovább...
Hunter aprók
Greed - 2183 napja
6
Pár "apróság" a kiegészítőből:
Tovább...
Szintén a Petopian olvastam az imént, hogy az eddig megszokottaknak megfelelően a WotLK-ban is lesznek az egyes állatcsaládoknak racial skilljei, amelykből párat már tudunk is.
Tovább...
Már anno a Worldwide Invitational-on is rebesgették, hogy a pet training rendszert gyökeresen át fogják alakítani a WotLK-ben és most hogy az NDA ködje felszált már osztják/juk is az észt a hamarosan debütáló Pet Talent rendszerről.
Tovább...
WOWBLOG - nyomd a híreket
mgitta Christie Golden - War Crimes 2. rész
24
mgitta - 2 napja
Akkor folytassuk a pár napja megkezdett történetet Garrosh tárgyalásáról, amely lezárta a MoP kiegészítőt, és egy egészen új fejezetet nyit...
mgitta Christie Golden - War Crimes 1. rész
29
mgitta - 7 napja
Jöjjön a híres-hírhedt Wow-regény tartalmi összefoglalója, amely lezárta a MoPot és felvezeti a WoDot. Főszerepben Azeroth főbb vezetői.
Phoenixhunt Mistweaver monk a WoD-ban
36
Phoenixhunt - 8 napja
A MoP megjelenése óta a mistweaver monk a kedvencem. az esetek 95%-ban csak PvP-zni szoktam vele, ezért PvE-ről nem sokat tudok mondani. Miért szeretem jelenleg a monkot?
cyberpunk666 Racial bónuszok - Warlords of Draenor ß patch July 17
47
cyberpunk666 - 10 napja
Az angolom nem a legjobb, de unatkozom...
Angerley Stranglethorn Fishing Extravaganza
6
Angerley - 11 napja
Úgy gondoltam csinálok egy leírást egy hetente ismétlődő eventről, így aki esetleg nem tudott eddig róla az ezután belevetheti magát a heti halászverseny izgalmaiba. Smiling
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu