KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2303 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2371 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2373 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2373 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2373 napja

Nuwiel Dev Watercooler - Repülés Draenoron
Nuwiel - 3203 napja
138
A Ion Hazzikostas nevével fémjelzett bejegyzés játékosok millióinak szívét dobogtathatja meg: a 6.2-es patch megjelenését és az abban bemutatkozó metaachievement teljesítését követően nem sokkal már repülhetünk Draenoron.

A felfedezés öröme

A repülés kezdeti korlátozása mögött az a tervezői elképzelés állt, hogy a lehető legjobb élményt adják, minden pillanatban. Legyen szó akár Molten Front lávafolyamainak kerülgetéséről, a Thunder King erődjének ostromáról, Timeless Isle rejtélyeinek felfedezéséről vagy Gorgrond dzsungeleinek kincseiről, a játék tele volt és van olyan helyekkel, amik a földön megközelítve adjáka legemlékezetesebb pillanatokat.

Habár a fejlesztők hiszik, hogy egy millió lépés Draenoron felér minden kinccsel, felismerték azt az igényt a játékosok részéről, hogy ha már egyszer felfedezték a játék világát, áthághasság a korlátokat. Ezért a közeljövőben olyan változtatásokat vezetnek be, amelyek nem teszik tönkre a felfedezés örömét, ugyanakkor lehetővé teszik a játékosoknak a nehezen megszerzett repülő mountjaik használatát.

Ismerd meg a világot, akár a tenyeredet

A PTR-re hamarosan felkerülő buildben bemutatkozik egy új metaachievementet, a Draenor Pathfindert. Ezt már a 6.2-es patchben megszerezhetjük olyan rész-achievementek teljesítésével, mint a Draenor Loremaster és a Securing Draenor, ezen kívül 100 treasure összeszedése valamint elérjük a Revered szintet a Tanaan Jungle-ben megjelenő három új frakciónál. A metaachievement jutalma a Soaring Skyterror nevű mount lesz, a repülés képességét a később érkező 6.2.x patchben kapjuk meg.

Ez a későbbiekben is meghatározó tervezési elvvé lép elő: miután a játékosok teljesen megismerték az újonnan megjelenő tartalmakat, már repülhetnek és megismerhetik fentről is a környezetet.

A metaachievement teljesítése minden, legalább 90-es szintű karakternél megnyitja a repülést Draenoron.
wow_c_532412
wow_c_528319
wow_c_526658
wow_c_525579
wow_c_525578
Köszi ezt majd megnézem. Smiling
Az volt a baj, hogy szinte semmit sem kellett csinálni, szó szerint lovagoltunk körbe-körbe, ha 1-1 mobot láttam is, mire beleértem volna már halott volt. Ha viszont nem voltál csapatban, akkor megdaráltak a mobok.
200 Garrison alapanyagért meg lehet venni a questeket (Pit kivételével) a Garrisonos csókától.  Miért írom le ugyanazt, amikor épp előttem írták? Smiling
Meg is lehet venni, a főépületedből kijövet jobbra ahol a garrison invasion questek is vannak némi GRért cserébe, épp tegnap fejeztem az említett achit
Nekem még többé-kevésbé tetszett a raidben napizás (bár több mob kellett volna hogy jó kis csata feeling legyen) de mióta 5 fővel lehet azóta a közelükbe se mentem monoton unalmas és még hosszú is
Én most azon lepődtem meg nagyon, hogy a wowheaden megnézve a securing draenor acsit is belevették, aminek mégcsak a lorehoz sincs köze, egy holt unalmas napi apexises szarság. Jobb szót nem tudok rá, az assault the pit például csak azért van meg, mert egy ideig lehetett raidben is csinálni, de már akkor sem értettem, mi a jó abban, hogy rohangálsz körbe-körbe, mint egy csürhe, kapod az apexist, majd egyszercsak kész van és leadhatod. És ebből van 12, ami vagy jön vagy nem.
Nagyon nem érted a dolgot, akik repülni szeretnének, azok nem azért, hogy gyorsabban odaérjenek az instákhoz. Meg nem is azért, mert lusták és mindent tálcán akarnak, de ezt úgy látszik, hiába magyarázzák (persze manuálisan repülni lustaság, de taxin afk-zni az nem lustaság, ez a logika még mindig hihetetlen, édes istenem...).

De egyébként ott tartunk, hogy csak simán mentegetitek a Blizzardot, hogy kivett a játékból egy 8 éve működő feature-t. És ez szerintetek teljesen normális. Itt ebben a topicban még talán semmi anti-flying megjegyzést nem is láttam, hogy miért is volt jó kivenni a repülést, csak azt, hogy szerintetek ez a visszafejlődés nem baj.

Még egyszer kérdezem/kérdezzük: mi értelme volt kivenni? Ha úgyis mindegy, mert nem megy ki az ember a garrisonból, ezért úgysincs pvp (ami mondjuk pve szerveren eleve irreleváns) meg felfedezés, akkor mégis mi értelme volt kivenni? Miért ne repülhetne, aki akar, a többiek meg afk-zzanak tovább a garrisonban (és persze a repüléspárti a lusta...). Bár inkább ne is válaszoljatok, mert ez a topic nem erről szól, és úgyse fogjuk egymást meggyőzni...

Az, hogy ezekért az achikért jutalom a repülés, az meg olyan, mint ha raidben a teljes clear után kapnád csak meg visszamenőleg a lootot, amikor már nem kell. Nem gyakran értek egyet Delfivel, de ebben teljes mértékben. Hozzátéve, hogy engem annyira nem zavar azért, mint őt (kivéve, ha a kib*szott napiquestekre gondolok...), de elvi szinten abszolút igaza van.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu