KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 983 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1051 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1053 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1053 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1053 napja

The Faceless One Történelemóra
The Faceless One - 4033 napja
7
Ahogy ígértem, a mai óra témája egy eléggé népszerűtlen személy - a Cenarion Circle jelenlegi vezetője, az archdruid Fandral Staghelm.

Fandral a War of the Ancients és így a Great Sundering után született, de így is körülbelül 9000 éves. A druidák közé állt, és a Cenarion Circle egyik vezetőjévé avanzsált. Fandral azon night elfek közé tartozik, akik saját fajukat felsőbbrendűnek tartják, és akár katonai terjeszkedést is szükségesnek tart népe érdekei miatt - ami gyakran szembeállítja a night elfek vezetőjével, Tyrande Whisperwinddel.
Amikor C'Thun megerősítette a silithideket, a rovarszerű faj elősereglett Ahn'Qirajból, hogy meghódítsa Kalimdort. A night elf ellenállás vezetője Fandral Staghelm volt, aki jó képességű hadvezérnek bizonyult és noha serege jóval kisebb volt a számolatlanul özönlő silithidekénél, mégis sikerült megállítania General Rajaxx támadását. A silithidek iker uralkodói, Vek'nilash és Vek'lor ugyanakkor megtalálták az archdruid gyenge pontját a fia és alvezére, Valstann személyében. Valstann édesanyja meghalt a fia születésekor, és apja ezután szoros kapcsolatot alakított ki fiával. Amikor a harcok épp távolabb dúltak, egy kisebb silithid csapat megtámadta a déli night elf falut, Southwind Village-et. Valstann engedélyt kért és kapott, hogy visszaverje a támadást - de amikor a night elfek a faluhoz értek, a sivatag homokja alól rengeteg korábban beásott silithid bukkant elő, és könnyedén lemészárolták a felmentő csapatot és a falu még élő lakóit is, míg Valstann fogságba esett. A harcost személyesen Rajaxx vitte a frontvonalra, ahol apja szeme láttára szó szerint kettétépte Valstannt. Ezzel sikerült megtörni Fandralt, és a night elfek hamarosan kiszorultak Silithusból - és a qirajiak elleni háború megnyeréséhez a dragonflightok segítségét kellett kérniük.

Fandral Staghelm Fandral Staghelm

Amikor Malfurion elveszett az Emerald Dreamben, Fandral lett az utódja a Cenarion Circle élén. Ugyanakkor az archdruid arrogáns, és nem igazán fogadja el a tauren druidákat - ezzel megosztva a szervezetet. Fandral volt a vezetője annak a night elf csoportnak, amelyik a hyjali csata után amellett kardoskodott, hogy szükség van egy új World Treere - és Malfurion eltűnése után egy kis csapatnyi druida el is ültette Kalimdor északnyugati partjainál egy szigeten azt a magot, amiből kinőtt Teldrassil. A hatalmas fa lombjai között kapott helyet a night elfek új városa, Darnassus is - de mivel Teldrassil nem kapta meg az Aspectek és a természet áldását, hamarosan a Burning Legion átka fogott rajta, és a lakók egy része - pl. a Gnarlpine furbolgok - is áldozatául estek a természet őrületének. Fandral a kalandozóktól nagy mennyiségű morrowgraint kér Un'goro Craterből - ugyanakkor nem világos, miért teszi ezt. A Feathermoon Strongholdban állomásozó druida, Quintis Jonespyre - aki az átkok szakértője - szerint a morrowgrain hasonló anyagot tartalmaz, mint bizonyos növények, amiket egyszerű átkokhoz használnak.
A WoW képregényben is feltűnik az archdruid: az őrületétől megszabadult Broll Bearmantle, miután megtisztította az Idol of Remulost, Darnassusba ment ezt jelenteni - és Fandral arra utasította Brollt, hogy hagyja nála a sárkányamulettet. Később, miközben Varian Theramore-ban a Thrallal tervezett találkozóra készül, Fandral az idol segítségével kapcsolatba lépett Brollal és visszahívta Teldrassilra. A világfa korrupciója folyamarosan nőtt és megállíthatatlannak tűnt, így az archdruid arra utasította Brollt, hogy segítsen a Cenarion Circle-nek a vizsgálatban. Azóta sem Fandral, sem Broll nem tűnt fel a képregényben.

Pénteken ismét egy régebbi birodalommal foglalkozunk majd - ezúttal az Amani troll birodalom lesz a téma.
Szolgálati közlemény: elkészült a mai Történelemóra, de amikor beküldtem volna, kiderült, hogy valamiért kivágott az oldal, és csak a 20%-át tudtam visszanyerni a szövegnek, a többi elveszett. Most kissé ideges vagyok, mert 2 órába telt megírni...
szerk: no, újabb egy óra melóval ismét megírtam nagyjából, ami elveszett. Pfuhh.
A taurenekkel kapcsolatban egyetértek vele (bocs), amúgy rühellem, mert egy arrogáns f*sz, hiába archdruid... Sticking out tongue
Kiegbe ha visszajön Malfurion lehet visszaveszi a vezetést... talán majd ezt próbálja megakadályozni a sok morrowgrainnel. Amúgy most jövök rá, hogy én is utálom. Remélem átáll majd a nágákhoz, azt lehet kinyírni egy 25 fős raidel.
"A sivatag homokja alól rengeteg korábban beásott silithid bukkant elő"
Tiszta zerg. Hát igen, nem vittek magukkal detectort.
nem is tudom...engem annyira nem zavar ez a Fandral (igaz eddig nem is ismertem ennyire )

a trollok érdekesek lesznek Laughing out loud
wow_c_291057

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu