KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 983 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1051 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1053 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1053 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1053 napja

The Faceless One Történelemóra
The Faceless One - 4051 napja
12
Ahogy ígértem, elhagyjuk Varian Wrynn és a Csipet-csapat történetét egy ideig; a mai órán egy a lore-ban ismert szereplővel foglalkozunk - mégpedig Rexxarral.

Rexxar története Draenoron kezdődik. Rexxar félvér: édesanyja ork volt, míg apja egy félig ogre. félig ork félvér. A békés Mok'Nathal klán tagjaként az édesapja, Leoroxx irányítása alatt élt Blade's Edge Mountainben, de mivel nem látta értelmét, hogy velük maradjon, csatlakozott a Hordához és átlépett a Dark Portalon Azerothra. Társa egy fekete farkas, Haratha volt. Miután a Második Háborút követően a Horda vereséget szenvedett, Rexxar a Warsong klánnal Grom Hellscream pldalán a Portal azerothi oldalát őrizte - ám miután Ner'zhul elárulta népét és Draenor elpusztult, az átjáró bezárult, az értelmetlen öldökléstől megundorodott beastmaster elhagyta az orkokat. Ehhez hozzájárult az is, hogy a hűséges Haratha egy warlock áldozatául esett, amikor mesterét védte meg. Rexxar végzett az orkkal, és megfogadta, hogy mostantól csak a vadállatokban fog megbízni.

Rexxar és Misha

Hamarosan összebarátkozott a megtermett medvével, Mishával, akivel Kalimdorra utazott és a Barrens síkságján vándorolt. Egy ilyen útja során találkozott Mogrinnal, az ork harcossal, akit quilboarok támadtak meg. Rexxar segített az orknak, akit ennek ellenére halálos sérülés ért - így Mogrin megkérte a beastmastert, hogy vigyen el egy levelet Thrallnak az éppen épülő Orgrimmarba. Thrall meggyőzte Rexxart, hogy maradjon, aki a troll shadow hunterrel, Rokhannal együtt segített Drek'Tharnak, Nazgrelnek és a goblin Gazlowe-nak. A kobold Noggrin Onetooth megölése is a feladata volt, eközben ismerkedett meg a pandaren brewmasterrel, Chen Stormstouttal. Ezt követően Durotar partjainál figyelte meg a human hajók tevékenységét, majd Gar'thok megfigyelőpontjának lerombolása után a pusztításért felelős humanek táborának megsemmisítésében vett részt. Mivel Rokhan aggódott a Darkspear trollokért, akik az Echo Islesen laktak - ám amikor odaértek, a trollok már human támadás alatt álltak. Vol'jin spirit wyvernekké változtatta Rexxart, Rokhant és Chent, akik így segítettek a batridereknek a hadihajók elpusztításában, majd segédkeztek a trolloknak a szárazföldre menekülni.
Miután visszatértek Orgrimmarba, Thrallt egy találkozóra hívta Jaina, de a gyanakvó Rexxar maga ment a Warchief helyett - és így őt támadták meg a lesben álló humanek. Miután visszaverekedte magát Orgrimmarba, a beastmaster új feladatot kapott: menjen Theramore-ba és beszéljen Jainával - lévén Thrall szerint nem ő állt a támadások mögött. Rexxar ehhez segítséget is kapott az ork blademaster Samuro személyében - ő egy robbantással elvonta az őrök figyelmét, amíg Rexxar bejutott Jainához. A varázslónő tagadta, hogy az ő emberei támadták volna meg a Hordát, és követelte, hogy vigyék a támadók táborához - azonban azt naga támadás érte. Rexxarék átverekedték magukat a nagákon, és találak egy túlélőt, aki örült Jaina sértetlenségének - mert az admirális elégedett lesz.
A megrettent Jainát Rexxarék viszakísérték Theraamore-ba, ahová befutott Daelin Proudmoore-nak, Jaina apjának flottája. Az admirális azonnal elfogatta a három kalandort, akik azonban kiszbadították magukat és visszatértek Vol'jinhez. A trollok főnöke azt javasolta, hogy a human invázió előtt próbálják megnyerni szövetségesül a Mulgore-ban vándorló taureneket. A tauren  törzsfőnök, Cairne Bloodhoof azonban elutasította Rexxart; mint a helyettese, Tagar elárulta a beast masternek, a főnök fiát, Baine-t elrabolták a kentaurok és azóta Cairne depressziós. Rexxarék kiszabadították az ifjú taurent a spirit walker Bovan Windtotem segítségével - ezután Cairne-be visszatért az életkedv, és harcosaival csatlakozott a Hordához; sőt, ő maga is elkísérte Rexxart, Rokhant és Chent pár küldetésre.
Vol'jinhez visszatérve találkoztak egy kimerült ogréval, aki Dustwallow Marshból jött: a Stonemaul klán új vezetője az információi szerint kegyetlen és az ogrékat a végzetükbe fogja vinni. Rexxar elment az ogrékhoz, ahol - miután egy próbán érdemesnek bizonyult - félvérként is tagja lehetett a Stonemaul klánnak. Amikor azt javasolta, hogy csatlakozzanak a Hordához, a főnök, Kor'gall ezt elutasította - így Rexxar kihívta őt a vezérségért. Hosszú küzdelem volt és Rexxarnak minden vadállat társát igénybe kellett vennie, de végül legyőzte Kor'gallt. Ezután az ogrékat Tidefury Cove-hoz vezette, ahol Thrall összegyűjtötte a Hordát. A Warchief a Champion of the Horde címet adta neki és rábízta a Horda seregét, hogy harcoljon Daelin Proudmoore ellen. A támadás sikeres volt, és az admirális erődjét lerombolták, de maga Daelin visszavonult Jainához Theramore-ba. Itt Rexxar végül szembekerült Daelinnel és megölte az admirálist, majd a Horda visszavonult Durotarba, Jaina pedig visszatért a saját erődjébe.

Outlanden

Thrall meghívta Rexxart, hogy maradjon Orgrimmarban, de ezt elutasította és visszatért a vadonba. A Stonemaul klán új vezetőjeként Mok'Morokkot nevezte meg, ő maga pedig Desolace-ban és Feralasban vándorolt. A Dark Portal megnyitása után Rexxar visszatért Outlandre, és jelenleg is Blade's Edge Mountainsben, Thunderlord Strongholdban található.

A következő órán - a rovat történetében először - egy helyről lesz szó; méghozzá az első human királyságról, Arathorról.
wow_c_534635
wow_c_534176
wow_c_525752
#9 | Ronthok válasza #8
Ja. Rokaro sokkal barátságosabb, mert nem mászkál. Laughing out loud
Legjobb tudomásom szerint nem volt több szerepe, mint hogy a hordás Onyxia-questchainben volt questgiver; és persze idegesítően megtalálhatatlan volt Laughing out loud
Hmm, TFT-ből ismerős egy része, az elejét nem ismertem. Jó ezt is tudni róla Laughing out loud
WC3 Ork kampány-ból van az eleje annyi szent, a többit nemtom.
Thx Faceless!
Egy picit bőveben írhattál volna arró az időről amit Rexxar Desolace-ban és Feralasban töltött. Amúgy hibátlan.
Helyesbítek, bónusz hadjárat Eye-wink
A gyűlölet kora c. könyv  az ajánlott háziolvasmány Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu