KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2329 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2397 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2399 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2399 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2399 napja

Norton Rossz hír JC-seknek: Nem lesz ore shuffle a Warlordsban
Norton - 3513 napja
52
Megerősítették.

A kiegészítő új érceit nem lehet majd prospectelni!

Gold Hungary

#52 | Fea válasza #51
ez azért nem igaz, mert ha te min maxoló vagy, akkor suboptimal itemet csak addig használsz, amíg ki nem esik a bis. de addig tudod használni, mert van regorge. ennyi. buta az érv, amivel indokolják, hogy kiveszik.
Naná, mindig is ez volt. Csak épp nem mindegy, hogy mi a toleranciahatár; 100%-ban kell jónak lenned, 99%-ban, vagy elég lehet a 93-95% is.
#50 | Fea válasza #49
így is stathajkurászás lesz... ha nekem x és y stat lesz a jó, akkor arra fogok rámenni, mert azzal lesz min/max valami releváns statisztikám. ez a játék... legyél jó valamiben.
Senki sem kötelez rá, hogy használj addonokat. Az Omen hosszú ideje gyakorlatilag felesleges; a Recount és a Skada szerintem eleve csak akkor lényeges, ha a teljesítményre mész rá egy top guildben; a Healbot nélkül is lehet healelni, szerintem erre van is példa bőven; a VuhDo tudtommal halódik; a DBM/oRA3 meg eleve a userek kényelme miatt jött létre, és ezek nélkül is megoldható minden (egy bizonyos szintig, és akkor megint ott tartunk, hogy az a jó játék, amelyik kézen fogja a usert a kihívások megoldásában, vagy az, amelynél oda kell figyelned).

A Retri gear nem egy egyértelműen kőbe vésett valami. Van egy Str dps cucc, amire pályáznak az Unholy és Frost DK-k, meg az Arms és a Fury warriorok. 2 spec ezek közül dual-wieldet használ, vagyis nekik több hit kell; és ha ilyen alacsony az expertise-od magas hit mellett, akkor nyilván sok a crit/mastery/haste, legalábbis relatívan. 1-2 napon belül nem tudok kényelmesen utánanézni annak, hogy van-e olyan Str dps cucc, amivel mésként is meg lehet oldani a gearelődést...

#47: cap nincs, de ez meg stathajkurászást jelentene, amivel már megszívtuk párszor a WoW alatt a diminishing return bevezetése előtt (lásd örökdodge rugók a BC-ben).
#48 | Delfi válasza #46
Ezt a részt ajánlanám figyelmedbe: "13% hitet és 1,41 expertise értékkel igazán hasznos tagja lennék a raidnek."

Ez az érték a blizzard által összetákolt retri gearből jött ki. Igen, tudom, hogy szartak bele, mert ott a reforge, és igen tudom, hogy szarni bele, mert nem lesznek a wodban, de lesz más. És ott megint előjön az a régi probléma, hogy attól függ a teljesítményed, mennyire vagy Fortuna kegyeltje. Kérdezz meg 100 játékost, 98 azt fogja mondani, hogy rühelli a randomot és "már megint nem esett ki a draenori kisisten kalapácsa, pedig már 27. alkalommal öltem meg ezt a bosst".

Tudod ez a játékon kívüli dolog nagyon sánta kifogás. Az addonok nem külső megoldások? Miért köteleznek engem arra, hogy ora3, recount, omen, healbot, vuhdo, skada, deadly boss mod, és másik tucat egyéb addon legyen fent, amikor az mind csak külső program!
Egyik oldalról jöjjenek az addonok, a makrók, a weboldalak, mert segítik a játékélményt(a fapados szutyok blizzardos rendszereket kell kiváltani ugyebár...)a másik oldalról meg totálisan hülyének és degenerált gyerekeknek nézzük a felhasználókat, akik nem találnak meg egy ilyen oldalt vagy ha igen, akkor úgysem tudják használni?
#47 | Fea válasza #46
ez a butaság. mivel már NINCSENEK CAPEK, ezért nem kell robot, mert nincs rendszer, amit felboríthatnál. most lenne csak igazán értelme a reforgenak, hogy nem optimális geart is tudj részben használni. aki ezt nem látja be, az simán korlátolt.
Pont ez a probléma a reforge-dzsal jelenleg. Ingame nem lehet betenni a kalkulátort, mert nagyon kilóg; ha meg a játékon kívül kötelező használni, akkor ez egy szar játék, mert nem játszhatsz vele előzetes felkészülés nélkül.Opcionális b) verzió: nem szar, de rétegjáték, ami örüljön, ha egy erős hónapban eléri a 300k előfizetőt (lásd EVE, ami nem szar, de egyértelműen rétegjáték). Mondjuk ha csak a mythic (ma HC) raiderekkel számolunk, akkor a 300k-s szám nagyjából meg is van.
#45 | Fea válasza #44
kicsit olyan, mintha a Barca levinne pár falábút a BL döntőbe, mert kifizették a belépőjegy árát, és ők a pályán akarnak lenni. mert nekik az "jár".
#44 | Delfi válasza #43
Elolvastam, és feltételeztem rólad, hogy te ugyanezt tetted az _egész beszélgetéssel_ kapcsolatban.
A gemek és a reforge eltávolítás messze túlmutat azon, mint egy kis haste problémán, és ugyan sohasem néztem meg százalékosan, de ha ránézek egy tárgyra, amin van 2255 str, van két socket(320 vagy 640 stattal) és 120str socket bónusz, akkor azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy nem 1-2 százalékról van szó.
Ha ehhez hozzáveszem, hogy éppen egy paladint vizsgálok, akkor ott bizony nem lehet hagyományosan str-re pakolni, mert bizony neki a haste többet ér.
Ennek a paladinnak 550-es az itemlevele. Van rajta 3840 haste gemekből és 2266 reforge-ból. Ez szerintem simán megvan önmagában 5%, és még a többi értéket meg sem néztem.
Szóval ne kezdjük már ezt újra, hogy egy raiden nem számít mindez.
Csak a kedvedért, most elszórok egy csomó goldot és helyreállítom a páncélzatát.
Jelen pillanatban 300092 pontot ér a Robot szerint.
Az összes reforge eltávolítása után 287875-re esett vissza. Ez 4% kapásból. 13% hitet és 1,41 expertise értékkel igazán hasznos tagja lennék a raidnek. Mivel úgysem fogadjátok el ezeket a számokat, a gemek bezúzásától eltekintenék. Smiling
De tudom, aki "csak játszani" akar, az szerintetek megteheti, hogy lopja a raid dpsét, lopja a healerek manáját, rombolhatja a leader idegállapotát, mert ő csak játszik. DE ez egy csapatjáték vazze! Lesz szíves gemelni és reforgeolni, megtanulni a taktikát és mindent beleadni, mert nem illik kihasználni a társaimat!
Szarom bele, hogy milyen cuccban írtja a szúnyogokat magában, felőlem játszon úgy ahogy csak úri kedve tartja, de ne rombolja az én játékélményemet!

Ha visszaolvasod a beszélgetést, akkor az a mondatom, amire te elsőre reagáltál az is a _raidről_ szólt. Nem a klánból rugják ki, de ha le is viszik, az miért jó, hogy szánalomból teszik, mert látják rajta, hogy akkora noob, hogy saját magától úgysem ér el semmit.
Látszik, hogy jól elolvastad az eredeti hozzászólásomat, vazze..

"de egy normális guild nem vág ki, ha kicsit több a hasted, és kevesebb a masteryd, mint amennyi az "ideális"."

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu