KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2340 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4667 napja
6
Elég kellemetlen dolog, ha wipe-ol a raid, de tanulási időszakban elfogadható. Ugyanakkor nem árt, ha könnyen és gyorsan meg lehet mondani, ki mibe halt bele. Ma két olyan addonnal foglalkozunk, amelyek ebben az elemzésben segítenek.

Az első addon neve GrimReaper. A combat log adataniak segítségével elemezhetjük, hogy változott a kijelölt raidtag hp-ja a fight során. Az ablakhoz több módon is hozzáférhetünk; a fejlesztő, Zeksie azt javasolja, hogy egy billentyűt rendeljünk a Quick View módhoz - ekkor ennek lenyomására felugrik egy ablak, amelyben kiválaszthatjuk a minket érdeklő raidtagot; az ő nevére klikkelve, majd a billentyűt elengedve megtekinthetjük a hp-ja változását.



Élelmesebbeknek feltűnhet, hogy kivételesen a WoWAce-t linkeltem az addon letöltésének forrásaként. Ennek az az oka, hogy a 4.2-es combat log módosulással kompatibilis verzió még nem jutott el a Curse-re kiadott formában; de a legutolsó változat a jelek szerint hibátlanul működik.

A másik addon, ami ugyanezt a célt szolgálhatja, DeathNote névre hallgat. Ennek az ablaka egy Broker-pluginen keresztül érhető el a legkönnyebben. A bal oldalon láthatjuk a halálok listáját, a jobb oldalon a kiválasztott halál előzményeit. Ha egy spellre Ctrl+klikkelünk, akkor az bekerül a kiszűrt spellek közé és a jövőben nem fogjuk látni; míg ha simán ráklikkelünk, akkor a riportban kiemeljük ezzel a spell összes előfordulását. A halálok listájának sorrendjét egy jobbklikkel változtathatjuk meg; míg a jobb oldalon a hp- vagy az időpontok oszlopának formátumát módosíthatjuk, ha rákattintunk.

wow_c_413110
Valamilyen procokat figyelő addon képes lehet követni.
Wolverine, ha netán belebuknál egy olyan addonba, ami számolja hogy fight alatt az idő hány %-ban volt aktív a druida resto mastery, nagyon bolgod lennék. keremek ilyet már egy ideje de sosem találtam.
Lehet, hogy van ilyen; utánanézek a hétvégén.
Olyan addont nem tudtok, hogy ki pullolt ? 3-4 ninja pull után kissé idegesítő.

Recountban a legtöbb ember csak az első oldalt esetleg a 2.at nézi. (Dmg Done, Dps ) Többiről nem is tudnak/hallottak Laughing out loud
Wolfi, egy addon még ezekhez: Recount, ez is tökéletesen statisztikával mutatja hogy ki mibe halt bele, mekkora sebzést kapott egy adott másodpercben, és mennyi healt, vagy parry/dodge/blockolt-e, talán az még idetartozhat.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu