KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2329 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2397 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2399 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2399 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2399 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4698 napja
8
A hét addonja rovatunk a múlt heti kimaradás után ezúttal a tegnapi Learn 2 Playhez fog kapcsolódni - és olyan addonokról lesz szó nagyon röviden, amelyek a szakmák fejlesztésében segítenek.

Kezdjük egy, a gyűjtögetőknek szóló addonnal - ez a GatherMate2. A GatherMate2 megjegyzi, hol szedtünk fel egy növényt, hol bányásztunk ki egy ércet, hol van egy fishing node vagy hol találunk egy kinyitható ládát. Ezeket képes a térképen és a minimapen is követni. Ha nem akarunk addig várni, míg felépítjük a saját adatbázisunkat, akkor a GatherMate2_Data addon kell nekünk: ez egy komplett adatbázis a gyűjthető alapanyagok helyeiről a Wowhead adatai alapján.
Az addon által mutatott jelzéseket a térkép mellett egy HUD-on is figyelhetjük - ez a GatherHud; azonban sajnos ez jelenleg bugos és az archaeology követésére nem alkalmas, az ugyanis megfagyasztja.A GatherHud előnye, hogy támogatja a Routes nevű addont, amely az optimális útvonalat jelzi ki nekünk egy zónában, ha minden lehetséges helyet ellenőrizni szeretnénk. Természetesen saját útvonalat is kijelölhetünk.

A másik javaslatom, amely a gyártó szakmákhoz csatlakozik, a rovatban korábban már említett AckisRecipeList. Ezzel követhetjük, melyik recepteket nem ismerjük még egy adott szakmában; és arról is információt kaphatunk, ezek honnan szerezhetőek be (trainer tanítja, vendor árulja vagy véletlenszerűen eshet - ez utóbbi esetben arról is kapunk infót, hogy hol eshet).Az ARL képes a recepteket szűrni is a megadott feltételeink szerint; követi az alt karaktereink szakmáit is, hogy a nekik hiányzó recepteket is megtudjuk; és a receptre Ctrl+Shift+klikkelve egy útjelzőt is tehetünk a térképre, amennyiben van olyan addonunk, amely ezt lehetővé teszi (mint a TomTom). A lista a szakma ablakának felső részén megjelenő Scan gombra kattintva érhető el.
Régebben használtam, szerintem tök felesleges, mert józan paraszti ész alapján is ugyanazokat a helyeket jártam volna be...
Sticking out tongue Javítva.
Nem kötekedésképp, de a legoptimálisabb szó helytelen (mint mondjuk a leredukál). Az optimális eleve azt jelenti, hogy legkedvezőbb. Smiling
#4 | Lyla válasza #3
wow_c_407835
Az ARL azt is követi.

#2: köszi Smiling
"ez utóbbi esetben arról is kapunk onfót"
Onfó helyett infó Smiling
wow_c_407820

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu