KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2339 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2407 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2409 napja

The Faceless One Történelemóra
The Faceless One - 4850 napja
49
Kis műsorváltozás következik: ugyan eredetileg Thrallt ígértem a mai Történelemóra főszereplőjének, de ő csak a jövő héten érkezik - és az az utáni héten is még vele fogunk foglalkozni. Ma a rovat legelső részében már bemutatott Banshee Queen, Sylvanas Windrunner látogat vissza.

Ott hagytuk abba majdnem két éve, hogy Sylvanas visszaszerezte puccsal elragadott trónját Lordaeron mélyén Undercityben - de ennek ára volt. Thrall nem igazán bízott meg a Banshee Queenben, miután a saját szemével látta Undercityt. Nem véletlen, hogy az őrséget adó abominationök helyére a saját testőrsége, a Kor'Kron Guard tagjait rendelte a bizalmatlan Warchief.
Sylvanas a háttérbe húzódott, egészen addig, amíg az Icecrown Citadel elleni támadás ideje el nem érkezett - személyes bosszúja Arthas ellen elég fontos volt ahhoz, hogy maga vezesse az első hordás támadást Forge of Souls, Pit of Saron és Halls of Reflection útvonalon. Itt a Frostmourne közelsége ismét előhívta saját halálának élményét - de ezt legyűrve megpróbált kommunikálni az elátkozott fegyverbe zárt lelkekkel, akik közül Uther Lightbringer válaszolt is neki és elárulta, hogy mindig lennie kell egy Lich Kingnek, aki irányítja és féken tartja az élőhalottakat, ellenkező esetben a Scourge lerohanja Azerothot.
A megérkező Arthas két hadnagyát, Marwynt és Falricot utasította a betolakodók elpusztítására, ő maga pedig visszavonult - de Sylvanas Dark Ranger Loralen társaságában utána eredt, hogy legyőzze. Ez sikertelennek bizonyult: Loralen végleg meghalt a harcban, Sylvanas pedig kénytelen volt beismerni, hogy nem elég erős a Lich Kinggel szembeni győzelem eléréséhez, és végül a különítménye élén sikerrel elmenekült.



Arthas halála után a Shadowmourne hordozója vitte meg a hírt a Dark Ladynek, aki azzal bocsátotta el a hírvivőt, hogy most, bosszúja beteljesülésével egy kérdés maradt számára: mi lesz azokkal, akik felszabadultak a Lich King halálakor, de még mindig halandó testükbe vannak börtönözve? Nos, a válaszra a Cataclysm bekövetkeztéig kellett várnunk.
Sylvanas a Wrathgate-incidens után elvesztette a Horde bizalmát, így amikor arra utasították, hogy biztosítson egy kikötőt a Horde számára Gilneas elfoglalásával, nem tehetett mást, mint követte a parancsot. Csak épp nem egészen úgy, ahogy az a parancsban szerepelt: Sylvanas ugyanis nem állította le a Putress által kifejlesztett blight gyártását, amit felhasznált Gilneas mellett a Hillsbrad és a Southshore elleni támadásban is - méghozzá Garrosh kimondott parancsa ellenére. Azonban a gilneasi hadjárat sem egészen a tervek szerint alakult: a főváros elleni támadás során a Genn Greymane-nek szánt mérgezett nyilat a fia, Liam fogta fel, és ezután a worgenek ellentámadása egész Silverpine Forest, a forsaken területek mélyéig hatolt.
Azonban itt lépett a képbe Sylvanas másik "fejlesztése": a forsakenek legnagyobb problémája az volt, hogy a számuk folyamatosan fogyott a harcok során, még a Scourge felszabadult tagjainak beszervezésével is. Ugyanakkor Arthas halála után nemcsak közkatonák szabadultak ki a Scourge-ből, hanem a nagyobb hatalmú tagok közül is páran új mestert kerestek maguknak - például a val'kyrek egy része... akik képesek a halottakat élőhalottá változtatni. Ez egyben azt is jelentette, hogy a Hillsbrad Foothillsben és Gilneasban elesett embereket a val'kyrek felélesztették, és a friss élőhalottak választás elé állhattak: vagy csatlakoznak a forsakenekhez, vagy mennek, amerre látnak. Egy részük elmenekült és ellenállást is szervezett Southshore egykori katonai parancsnokának, Marshall Redpathnak a vezetésével, de ez a lázadás gyorsan elbukott.



A többiekre azonban gyors szükség volt Silverpine Forestben, főleg amikor kiderült: a worgen átok immunissá teszi a hordozóit a val'kyrek mágiájával szemben. Hillsbrad és Southshore túlélői, akik Fenris Isle-re menekültek, kapcsolatba léptek a Gilneas Liberation Front vezetőjével, Darius Crowley-val, aki egyezséget ajánlott: worgenné teszik őket, így elkerülhetik a forsakenné válást és harcolhatnak Sylvanas serege ellen. A legtöbben ezt elfogadták, ami komoly problémákat jelentett a Banshee Queennek. Ezt akkor sikerült megoldania, amikor elfogták Darius lányát, Lornát - akiből az apja nem csinált worgent... A Dark Lady üzletet ajánlott: Lorna nem lesz Forsaken, ha Crowley worgenjei megadják magukat és visszavonulnak. Crowley belement ebbe a lányáért cserébe, de Sylvanas nem úszta meg ilyen könnyen.
Genn Greymane ellen korábban fellázadt a gilneasi nemesség egy része, amikor kiderült, hogy a királyuk is worgen lett - és közülük Lord Godfrey, Lord Walden és Baron Ashbury is végül a forsakenek között kötött ki, és ők jelen voltak Crowley megadásánál. Ugyanakkor a Sylvanas elleni gyűlöletük sem volt kisebb, mint a worgenek elleni; épp ezért Godfrey azonnal lecsapott a lehetőségre, ami adódott és orvul megölte a Dark Ladyt, majd Shadowfang Keepbe menekült. Sylvanasnak szerencséje volt: 3 val'kyr is a közelben volt, akik - a vele kötött rejtélyes alkujuknak köszönhetően - életüket áldozták azért, hogy a Banshee Queen ismét élhessen... ami megerősítette abban, hogy a forsakenek jövője a val'kyreken múlik.
Később a Dark Lady álcában figyelte az Andorhalért folytatott csatát, és annak végén árulással vádolta meg az itteni forsakeneket irányító Koltira Deathweavert, akit szabályosan elrabolt Undercitybe - és azóta senki sem hallott a death knightról. Ez még nem jutott el Orgrimmarig, de a val'kyrek alkalmazása igen - és Garrosh nem volt különösebben elájulva az ötlettől... sőt, azt kérdezte a Banshee Queentől: van-e még valami ezután, ami megkülönbözteti őt a Lich Kingtől?
Sylvanas terve egyértelmű: Hillsbrad és Southshore után további terjeszkedést tervez. Lordaeron teljes korábbi területére szeretné kiterjeszteni uralmát, és ezt a hódítást Andorhallal kezdte meg; ugyanakkor szándékában áll Stromgarde elfoglalása és Arathi Highlands meghódítása éppúgy, mint Alteracé és Hinterlandsé - valamennyi helyen megjelentek a forsaken ügynökök, akik a támadást készítik elő. Az egyértelműen kiderült, hogy a Banshee Queen nem feltétlenül követi híven a Horde utasításait - és csak idő kérdése, mikor mélyül el a konfliktusa a jelenlegi Warchieffel, Garrosh Hellscreammel.

A jövő héten már tényleg Thrall jön majd...
Csak a pandarenek választhatnak, más nem.
wow_c_440871
#46 | Fea válasza #42
Miért ne halhatana meg Sylvanas? Ő kiválik, egy adag forsaken követi őt, egy másik adag meg új vezető uralama alatt pl Koltira vezetésével marad a horda kötelékében és egy raidben Sylvanas lesz a főboss.
Legyen bármi én mindig Sylvanas úrnő mellett maradok.
Let us destroy all living persons! val'kyr his help we fetch the living dead age!!!

éljenek az undeadek !!!!!!!! xD

Felesleges duplapostolni.
Szerkesztette: Greed

 Az könnyen lehet, hogy az lesz a vége, hogy Sylvanas leválik a hordától. 

Annyi rá az esély, minthogy Narez megtanul helyesen írni... 
Bár valóban nagyon epikus zárása lenne a történetnek. Smiling
Az könnyen lehet, hogy az lesz a vége, hogy Sylvanas leválik a hordától. De ez maximum akkor történik meg, ha befejeződik a wow (tehát nem terveznek hozzá több kiegészítőt), a Blizzardot ismerve biztosan epic végkimenettel zárná le a legepicebb mmo-t Smiling
Sok celeb. Juj.
#40 | Althar válasza #39
wow_c_389081
Tol Barad (és ha már itt tartunk, akkor Kul Tiras) sincs a helyén, eredetileg ezt rá lehetett fogni arra, hogy a WoW léptékébe nem fértek bele Zul'dare-ral és Crestfall-lal együtt. Most olyasmit emlegettek a fejlesztők, hogy Deathwing rombolása közben elmozdult pár sziget a helyéről, pl. ezek is...

Vashj'ir eredetileg mélyebben volt a tenger mélyén, de semmi sem utal arra, hogy tényleg a Maelstromben kéne lennie. Egyszerűen megemelkedett a tengerfenék, így hozzáférhetőbbé vált a hely.

#37: nincs konkrét válasz a kérdésedre. A jelek szerint ennyi megmaradt Arthas eredeti személyiségéből...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu