KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2338 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2405 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2408 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2408 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2408 napja

The Faceless One Történelemóra
The Faceless One - 4898 napja
4
A Történelemórában folytatódik az Azeroth elementál lordjaival foglalkozó sorozat; a 3. rész főszereplője Al'Akir, a légelementálok ura.



Al'Akir - a többi elementál lordhoz hasonlóan - Azeroth őslakói közé tartozik a légelementálokkal együtt. Az Old Godok megérkezésekor ő is a szolgálatukba állt és harcolt a titánok ellen; majd a vereség után őt is száműzték az Elemental Plane-re, mégpedig Skywallba, ami Uldum felett található.
Al'Akir - nem meglepő módon - olyan, mint eleme, a levegő és a szél: kiszámíthatatlan. Ugyan a gyengébbek közé sorolják az elementál lordok között, de nem felejthetjük el, hogy a levegő az egyetlen elem, amely folyamatosan érintkezik a másik hárommal; sosem szabad kizárni egy hirtelen támadást a részéről, de számítani sem lehet erre, mert könnyen lehet, hogy ami tegnap még reakciót provokált ki belőle, arra ma rá sem hederít.
Harcmodora egyszerű: előbb elintézi a repülő ellenfeleit, akik veszélyeztetik légifölényét; majd ezután forgószelet kavar, amellyel szétszórja vagy csapdába ejti ellenfeleit - és akit felkapott ez a vihar, az nem számíthat sima földet érésre...
Al'Akir egyik gyermeke korábban már áldozatául esett az elementálok harcának: Thunderaant Ragnaros elfogta és megpróbálta felemészteni erejét. Ez nem sikerült tökéletesen, lényének esszenciája egy amulett formájában fennmaradt; ezt a tűz ura kettétörte, és egyik felét Garrnak, a másikat Baron Geddonnak adta megőrzésre.



A Cataclysmet követően az Azerothra visszatért elementál lordok közül Al'Akir elfogadta Deathwing ajánlatát és szövetségre lépett az önjelölt Aspect of Deathtel. Ez azonban nem bizonyult igazán kifizetődőnek: a levegő ura megpróbálta meggyőzni az Uldumban élő tol'virokat arról, hogy csatlakozzanak Deathwinghez és felajánlotta nekik a Curse of Flesh megszüntetését is - azonban az ajánlatát elutasítókat Orsisban megpróbálta elpusztítani, nagyrészt sikerrel. Viszont az Alliance és a Horde erői ellentámadásuk során eljutottak Throne of the Four Windsig, ahol végső soron maga Al'Akir is kénytelen volt harcba bocsátkozni... és elbukott.

A jövő héten lezárjuk az elementál lordokat bemutató sorozatunkat; zárásként Firelands és a tűzelementálok vezetője, Ragnaros kerül majd sorra.
wow_c_527536
A belépő raidtierben meglesz; én csak megelőlegeztem a bukását Sticking out tongue
Mit lehet mondani Leet-ek vagyunk xD

Még csak most volt a Shattering és máris a lore szerint az alli és horda legyőzte a Szél istent? érdekes...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu