KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2339 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2407 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2409 napja

The Faceless One Történelemóra
The Faceless One - 4913 napja
10
A Történelemóra mai kiadásában kezdődő sorozatunkban az azerothi elementálok parancsolóit mutatjuk be; elsőnek a föld úrnője, Therazane the Stonemother fog feltűnni.



Therazane - a halandók mércéjével - nem szép. A lábai aprók a testéhez képest, a mellei hatalmasak, 4 karja van és a testét szikla, kristályok és növények borítják. Ha valaki megpillanthatja, egy kíváncsi, sosem pislogó agátszempárt láthat... de két másik arc is rejtőzik a tekintetében: egy szomorúan gyászoló és egy fúriaként tomboló. Therazane átérzi a föld kínjait, amit egy vulkánkitörés vagy egy földrengés jelent, és gyűlöli Deathwinget, aki szintén a földet próbálja formálni és pusztításra használja ezt az elemet. Egyesek szerint ő lehet a taurenek által tisztelt Earthmother.
Egy rokona biztosan létezik, a lánya: Princess Theradras. Ő Azerothon elcsábította Cenarius fiát, Zaetart és a frigyből születtek a kentaurok. Azonban ezek a gyermekek fékezhetetlenül vadak voltak és végeztek apjukkal, akinek a maradványait Theradras otthona, Maraudon mélyén rejtette el és itt tartotta szeretője szellemét is fogságban.
Azeroth kialakulása után az ide érkezett Old Godok a saját szolgálatukba állították az elemeket és az elementálokat, és ezek vezetőiből az ő hadnagyaik lettek - így Therazane-ból is. Új uraik szerették a káoszt, így nem akadályozták meg, hogy az elementálok egymás között harcoljanak; a földnek folyamatosan küzdenie kellett Neptulon hullámaival, Al'Akir szeleivel és Ragnaros lángjaival. Therazane volt a 4 hadnagy közül a legbékésebb - nem véletlen, hogy ő vette ki a legkevésbé a részét a harcból és az ő eleme szenvedte el a legtöbb kárt. A titánok érkezése után uraival együtt Therazane és a földelementálok is harcoltak a jövevények ellen, de a háborút a titánok nyerték meg; az Old Godokat a föld mélyére zárták, az elemi szellemeket az Elemental Plane-re száműzték - Therazane új lakhelye és börtöne Deepholm (Deephome, Deepholme) lett.
Azonban nem minden elementál tűnt el a háború végén Azerothről, csak a gyengébbek. Pár erőteljes földelementál is elkerülte a száműzetést: például Lord Roccor, Myzrael - aki hercegnőnek nevezte magát, így szintén Therazane-hoz lehet köze; bár érdekes módon a kinézete inkább a titánokéra hasonlít - vagy Rok'Alim the Pounder. Amikor Deathwing Deepholmban gyógyult a grim batoli veresége után, a Twilight's Hammer gyakorlatilag meghódította a területet és visszaszorította Therazane-t. Az Aspect visszatérése Azerothra elpusztította a World Pillart, amely a Temple of Earth közepén állt és biztosította a két világ közti kapcsolatot és egyben rengeteg földelementált visszaengedett Azerothra. A Twilight's Hammer ezután lassan visszaszorult Deepholm mélyebb területeire, és az Earthen Ring shamanjai elkezdtek azzal próbálkozni, hogy helyreállítsák a World Pillart - ha nem járnak sikerrel, akkor Deepholm összeomlik és a maradványai Azerothra fognak zúdulni.



Maga Therazane segíti az Earthen Ringet a World Pillar helyreállításában, és az ide érkezett halandókat sem űzte el... de ezek a halandóak voltak a felelősek lánya haláláért Maraudonban, amit sosem fog elfelejteni vagy megbocsátani. Ez a szövetség csak átmeneti és annak köszönhető, hogy Therazane jobban szereti a földet és jobban gyűlöli Deathwinget, mint amennyire a halandókat - vagyis az engedékenysége sem jelent többet, mint fegyverszünetet.
Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy a Stonemothert írta le minden forrás a legbarátságosabbnak az elemental lordok közül, és az Old Godok is a földbe - effektíve Therazane-ba - lettek börtönözve a titánok győzelme után. Ki tudja: talán a Stonemother alkut kötött a titánokkal a háborúban?

A jövő héten, a sorozat második részében a víz jön soron: a főszereplő Neptulon the Tidehunter lesz majd.
wow_c_530509
wow_c_527538
#8 | Natassja válasza #6
Odamentem, alaneztem, vannak labai. 
Állítólag van.
Írod hogy kicsik a lábai,van egyáltalán lába a modeljén, mert én nem látom?
Szerintem jól eltalálták. Laughing out loud Elsőnek nekem is a Willendorfi vénusz ugrott be róla amikor olvastam a testi adottságait.
Therazane alakját olyan szinten szerintem eltalálták, hogy a föld úrnőjét én sem tudtam volna elképzelni vékony nőként. Ha esetleg a Al'Akir is nő lenne akkor ő már vékonynak lenne jó mivelhogy szél, de mivel itt földről, sziklákról van szó szerintem tökéletes ez az alak hozzá.
Therazane egyértelműen a Willendorfi vénusz nevezetű híres őskori szobrocskáról lett modellezve és őszintén szólva nagyon is "megérdemeljük" ezt ilyen nőszemélyt; Nem azért, mert annyira vonzanának a "testesebb", duci lányok, de a WotLK-ben felvonultatott köldök kikacsingatós frusztkák után igazi felüdülés egy ilyen nagyasszonyság látványa. Végre vége Jaina kisasszony hisztizésének és az elkerülhetetlen ork-ember ellenérzés betetőzésének, az újabb háborúnak a megakadályozásának és ugyancsak öröm, hogy Sylvanas erőltetett bosszúvágya is félbeszakadt Arthas halálával. Persze nem "menekültünk" (vagy csak "menekülhetek" ?) meg egy újabb, dettó ugyanolyan modellezésű központi figurától (Ysera-tól), de legalább már csak ő lesz (vagy legalább is remélem a lore-t nem fogják megint a fanservice írányába tolni).

Persze, most biztos valami aszexuális nőgyűlölőnek képzeltek, de nem így van; Csak megharagudtam a Blizzard-ra, hogy a casual játékosok kedvéért képes volt a jobb sorsa érdemes Warcraft lore-t az ő szájízük szerint módosítani, eddig nem látott szereplőit pedig a kor ajnározott popikonjaihoz ídomítani. Persze-persze tudom, pénz beszél...
Jó óra lett, érdekes volt. Smiling
Ez a rondaság ilyen fontos szereplő lenne...? pfuuuj Laughing out loud
már a lánya is shockolt...maraudon végén mást vártam nem egy nagy mellü undormányt xD

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu