KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2340 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

The Faceless One Történelemóra
The Faceless One - 4956 napja
22
A Történelemóra mai részében folytatjuk Azeroth félisteneinek bemutatását, a sorozatunk második részében a főszereplő Malorne.



Malorne öreg, az összes írott és íratlan történetnél öregebb - egyesek szerint Elune-nál is idősebb. Fehér szarvas képében járta az ősi Kalimdort, és bár nagy hatalommal bírt, sosem változtatott alakot. A legelső említése a taurenek egyik legendájában történik, ahol Apa'ro néven szerepel; ebben a történetben a taurenek üldözték a fehér szarvast, aki megmenekülése érdekében Elune segítségét kérte. Az istennő ki is mentette szorult helyzetéből, ezért cserébe Malorne a szeretője lett - ebből a kapcsolatból egy gyermek született, Cenarius. Cenariust később gyakorlatilag Ysera nevelte, amiből egyesek arra következtettek - tévesen -, hogy Ysera és Elune azonos; míg mások azt feltételezték - szintén tévesen -, hogy Malorne Ysera szeretője is volt és emiatt adoptálta a zöld Aspect Cenariust.
Malorne később krízishelyzetekben bukkant fel: két polgárháborút is megakadályozott a night elfek között pusztán a megjelenésével és a tekintélyével. Kitűnő diplomata volt, akinek a tehetsége a szembenálló felek megbékítése volt. Egyszerre ismerte az eseményeket, amik megtörténtek Azerothon és az Emerald Dreamben, és tetszése szerint lépett az egyikből a másikba. Egyes információk szerint létezett egy olyan druidaszekta, a Druids of the Antler, amely Malorne követésének szentelte magát és az ő erejét próbálta reprodukálni, de ezt sosem sikerült bizonyítani.



Malorne szintén részt vett a War of the Ancientsben. Amikor a félistenek - Agamaggan, Aviana, Ursol és Ursoc - sorban elestek, a felbőszült Cenarius a démonok százait mészárolta le, de végül legyűrték. Mielőtt vele is végezhettek volna, megjelent a csatatéren Malorne, aki szétszórta a fia körül levő démonokat, így Jarod Shadowsong és a night elfek kimenthették a sebesült félistent. Malorne ezek után folytatta a Burning Legion elleni harcot, és egymaga megfordította a csata állását... de ekkor megérkezett a csatatérre Archimonde. A félisten és az eredar párviadala sokáig tartott, de végül Archimonde meg tudta ragadni a szarvas nyakát és eltörte azt. Ezután a további pusztítását Malfurion akadályozta meg, aki tüskés indákkal fogta le Archimonde-ot - és az eredar ekkor a visszavonulás mellett döntve elteleportált.
Teljesen véletlenül ekkor érkezett meg a csatába a vörös, a zöld és a bronz sárkányok nemzetsége Alexstrasza, Ysera és Soridormi vezetésével; és amikor Ysera észrevette Malorne holttestét, az írott történelemben először teljesen kinyitotta szemét, majd irtózatos mennyiségű démonnal végezve átverekedte magát tanítványa holttestéig. A night elfek mindenesetre úgy hitték, hogy Malorne nem teljesen halott, és vagy az Emerald Dreamben alszik, vagy Elune mellett van.



A Cataclysm után Hamuul Runetotem és társai sikerrel foglalták vissza Hyjalban Malorne oltárát a Twilight's Hammertől, amelyet visszaállítottak eredeti dicsőségébe, és egyben a környező erdőt is újjáélesztették, amit a szekta tűzelementáljai elpusztítottak. Maga Malorne még nem jelent meg, noha a hírek szerint fontos szerepe lesz a későbbi események során.

A jövő héten a sorozatunk folytatódik, méghozzá a furbolgok által tisztelt ikerpár, Ursol és Ursoc bemutatásával.
Fehér szarvas képében járta az ősi Kalimdort, és bár nagy hatalommal bírt, sosem változtatott alakot.
Kérdéses hogy mikor Cenariust nemzették vajon alakot váltott e. Amúgy kösz a töri órát most is okosabb lettem valamivel.
Eredetileg ez lett volna a Travel Form. A gepárd csak egy placeholder modell volt már a vanilla alphában is... csak úgy maradt.
 "Egyes információk szerint létezett egy olyan druidaszekta, a Druids of the Antler, amely Malorne követésének szentelte magát és az ő erejét próbálta reprodukálni, de ezt sosem sikerült bizonyítan
Vajon ezt a formot melyik kiegben kapják meg a druidák?"
Ezen a néhány artworkön kívül nincsen róla kép. Ezek legalább hivatalos forrásból származnak. 
De használom de az édes kevés amit ott talál az ember. Igen van pár szép szines kép de a legtöbben annyi közös van h van egy nagy szakálla meg 2 szarva és szia...
Ennyi alapján nehéz elképzelni 3D-be vagy hogy milyen lenne (és mekkora) ha a játéban találkoznál vele. Gondolj bele Archi mekkora volt Hyal-ba, hát akkor ez? F**king Epic Huge!!!
wow_c_368517
Sargeras az érdeklene engem is. Kb azt se tudom hogy néz ki, meg hogy mennyi elképzelhetetlen mennyiségű démonnak parancsolhat. Biztos nagyon epic lehet egy afféle encounter:D

Viszont ha Sargeras-al találkozunk az is lehet h előbb-utobb saját szemünkel láthatjuk a titánokat is.

A legelső említése a taurenek egyik legendájában történik, ahol Apa'ro néven szerepel; ebben a történetben a taurenek üldözték a fehér szarvast, aki megmenekülése érdekében Elune segítségét kérte.

Hunor és Magor Laughing out loud:D

Onyxiával kapcsolatban elnézést kérek. Rosszul fogalmaztam nem úgy értettem hogy feltámad hanem csak hogy újra előveszi a Blizzard.
Onyxia nem éledt fel, csak újraskálázták. Az Old Godok jóval erősebbek, mint az Aspectek; a titánok sem tudtak végezni velük könnyen, és mire megtették volna, katasztrofálissá vált volna. (mielőtt felmerülne: mi sem öltünk meg egyetlen Old Godot sem, ahogy Aegwynn sem Sargerast... csak a megtestesülésüket pusztítottuk el, de maguk az Old Godok - és Sargeras - vidáman tovább éltek)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu