Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Essence Of Victory @ Ragnaros
Általános TGF mindenki számára
Equites @ Arathor
WoD Mythicre all in
Inertia @ Ragnaros
Általános tgf fix spotokra
Bright Falls @ Ravencrest
Általános tgf WOD-ra
Silver River @ Ragnaros
Nem classokat keresünk. Értékes játékosokat.
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
Nem értem a kérdést vazze. Mindent szintezni kell a karaktertől a főzésen át mostmár a geart is... battle petet miért ne kéne? Laughing out loud Én mondjuk szeretem, baj is, hogy elfogyott a szintezendő pet. De ha majd jön a WoD... :)Egy nap alatt 3-at 4-et úgy felrántok 25-re, mint a huzat. Az első pár 25-ösig a nehéz csak.
Frosty - 1 órája
topik Képregény
 Jól gondoltam. Nincs itt semmiféle reboot. Az összes régi eventnek a Secret Warshoz van köze.  Tippre lesz még több olyan mini, mint az Age of Ultron vs Marvel Zombies.  Csak kiaknazzak az Incursion nyújtotta lehetőségeket. Ezek a világok mind léteznek valamilyen alternatív valóságban. Az Incursion meg lehetőséget ad arra, hogy újra meglátogassuk őket. 
Cseho - 4 órája
topik Vazze topic
Ha zavar, akkor ne csináld vazze, senki sem kötelez rá. Ez csak egy része a játéknak, én csak akkor szoktam csinálni, ha máshoz épp nincs kedvem.
Nuwiel - 5 órája
topik Kérdések 3.0
Köszönöm,meglátjuk sikeres lesz e..Laughing out loud
Lyon - 6 órája
topik Vazze topic
Nekem már több mint egy éve ilyen az AH karim. Ha az egyik karakteremről küldök neki levelet sosem kapja meg és csak egy karakterrel van így. Kipróbálom minden patchben, addon frissítéskor, meg teljesen kikapcsolt addonokkal is de nem akarja a titkot. Mindig egy másik karinak kell átküldeni a cuccot és arról elküldeni az AH-s karinak.
Norton - 8 órája

letöltés

Jelenleg nincs beküldött tartalom a kategóriában.WOWBLOG - nyomd a híreket
darkonee Hallow's End újítások
3
darkonee - 1 napja
A 6.0.2 megjelenésével szinte egy időbe esett a halloween-i event indulása is. Az új patch-el érkezett pár új dolog is az event vendorához.
Norton Patch 6.0 emlékeztető és hétvégi hírek
0
Norton - 8 napja
Ha szeretnéd hétfőn reggel felidegesíteni/elnevetni magad, akkor a News Vendor legújabb posztját ajánlom a hétvége híreiről. Érzékeny olvasók ajándék vígasztalást kapnak a cikk végén.
Fürti Blackhand képregény
4
Fürti - 8 napja
Úgy látszik egyik warlord sem marad ki a jóból: akikről nem készült videó képregényt kapnak. Most Gul'dan után Blackhandről készült pár oldal. https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/template_resource/O0YJSSDNAZW31412099425685.pdf
Norton Warlords of Draenor mount guide
5
Norton - 10 napja
Kíváncsi vagy milyen mountok lesznek az új kiegészítőben?Tudni akarod, hogyan szerezheted meg őket? All inclusive WoD mount guide a News Vendoron.
Norton Te kaptál ajándékot a Blizzardtól?
9
Norton - 18 napja
Érdekes cikk jelent meg a WoWInsideren nem sokkal ezelőtt.Több forrásból is tudni vélik, hogy egyes játékosok ingame levelet kaptak a WoW Dev Teamtől egy-egy kedves üzenettel és csatolmánnyal.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu