Skinek:  
KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
Interregnum @ Arathor
Tagfelvétel PVE - PVP csapatok bővítésére!
Vivid @ Ragnaros
Dk dps, Rdps, Healer
Csodaszarvas @ Arathor
Bővebbet a link után....
The Unbuffed @ Ragnaros
3/7 Mythic, Hunter, Boomkin, Warlock, Ele Shaman
Omnislash @ Arathor
HM 7/7HC,1/7M, tapasztalt, aktív játékosokat keresünk Mythic progresshez. Jól gearelt dps-ek és healerek jelentkezését várjuk.
+ új recruit beküldése
topik Vazze topic
 Vazze néhány szót a szerencséről... Van egy HC WF nyakláncom. Befutott a HM HC Cache a Garrisonból... Na mi van benne? Na mi? Hát persze, hogy az a kurva kibaszott nyaklánc. Nem hiszem el, hogy ilyen szerencsétlen vagyok. Bármi jó lett volna, bármi hozta a kb. egyetlen szart.... Baszódjon meg ott ahol van.
Adi91 - 2 órája
topik Vazze topic
Ó, meséltek egy korábbi esetről, ahol szintén kiderült, hogy a nő hazudott: kiderült, hogy hivatásos ribi, a stricijét jelentette fel, és azt modnta, hogy aznap már igaz, hogy 5x csinálták együtt, de a 6., na az erőszak volt.Hát, nem hitt neki a bíróság. És igen, a nők is sok mindenre képesek azért, hogy ártsanak a volt pasijaiknak...
mgitta - 2 órája
topik Vazze topic
De, akik erőszakolnak azok állatok vazze. "Tök szomorú, hogy emberek csak a részegséggel kontextusban tudnak az erőszakról beszélni." Ezt úgy mondod, mintha minden erőszakolásnál azt mondták volna, hogy a nő részeg volt... Most pont ez volt a téma, ennyi.
Ronin - 2 órája
topik Vazze topic
Ez is elég abszurd egyébként vazze, hogy nők képesek felvállalni az erőszakot, csak hogy ártsanak pasiknak.Nem kétlem, hogy van ilyen is, de nem tartom semmivel sem kevésbé betegnek, mint a kukoricásat... Arról nem is beszélve, hogy a legjobban azoknak ártanak vele, akik valóban áldozatok voltak.
Frosty - 3 órája
topik Vazze topic
Na jó, akkor jövök és egy kicsit én is belevau ebbe az erőszakolós témába, vazze. Smiling
mgitta - 3 órája

letöltés

Jelenleg nincs beküldött tartalom a kategóriában.WOWBLOG - nyomd a híreket
Bountystd Lehet-e a World of Warcraft esport?
0
Bountystd - 3 napja
Sziasztok. Ez az írás az esportmilla.hu oldalon jelenhetett meg. A Blogomon különböző témákból és felületekről összeválogatott SAJÁT írásaimat találjátok. Ez például a tiétek, amiben azt feszegetjük lehet-e esport, kedvenc játékunk a WoW. Az esport kérdése felkapott téma manapság, és mivel a Blizzard is mozgolódik a piacon ebbe az irányba, így a kérdés jogos.
mgitta Draenori Kalandok - Ó kapitány, kapitányom!
8
mgitta - 5 napja
Kicsit talán személyesebb hangvételű írás a Szövetség egyik kiváló katonájáról és az ő életútjáról. Ó kapitány, kapitányom!
mgitta Velen, a próféta
17
mgitta - 11 napja
Mivel éppen pang az oldal lore-ral kapcsolatos cikkekben, ezen próbálok enyhíteni egy kicsit: elkészült a Velen prófétáról szóló leírásom.
Norton Garrison Fitness Edzésterv!
1
Norton - 14 napja
Most már nem lehet kifogásunk arra, hogy ne gyúrjunk. Íme a Garrison Fitness Edzésterv! Gyúrd ki magad klántalira!
Nuwiel Újabb esély a Core Hound mountra
18
Nuwiel - 24 napja
A Blizzard meghosszabbította a 10 éves születésnapi eventet, miután a közismerten jól tesztelt, alapos átgondolás után fejlesztett és ennek következtében tökéletesen hibamentes játékba mégis becsúszott egy apróbb baki: az előre beharangozott január 6-i nap helyett egy nappal korábban ért véget az event.
+ új wowblog beküldése
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | dia3lo.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | HWSW.hu | GameKapocs.hu