KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 912 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 980 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 982 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 982 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 982 napja

Chio Old-school mountfarmolás
Chio - 4167 napja
16
A WotLK újabb lehetőséget adott a szólózható régi content bossai előtt. Nagyon sokan rákaptak a lehetőségre, de most szeretnénk segítséget adni azoknak, akik esetleg épp csak elkezdtek az 50 mountos öcsi felé kacsintgatni.

Először is fontosnak találom leszögezni, hogy az old-school bossok szólózási lehetősége nem minden spec, vagy kaszt számára nyitott. Persze ennek a tényezői a gear, a talent, a skill és a gyakorlás is, de ennek elsajátítására most nem szeretnénk kitérni.

Talán az egyik legkönnyebben megszerezhető mount a Deathcharger's Reins, amit Stratholme utolsó bossa, Baron bácsi dob. Némi gyakorlással egy Stratholme run 10-15 percig tart. A classic WoW területein maradva még Zul'Gurubba is betérhetünk Mandokir és Thekal fejéért. Na ha nem is a fejükért, de kis eséllyel mindkettőjük dobhat egy-egy mountot. Ez a Swift Razzashi Raptor és a Swift Zulian Tiger. Mandokir a sunderének felpakolásával elég csúnya sebzést tud osztani  még a 20 szintkülönbég ellenére is és Thekal addjai sem az örömforrás csúcsa. Healelni nem tudóknak érdemesebb egy healer ismerőst is ide magukkal rángatni. ZG egyetlen gondja, hogy 3 naponta resetel, tehát ha valakit nem pártol a szerencse, sok hét farmolásba is telhet a mountok egyikének megszerzése. 70-es szintre térve ismét három mount farmolható státuszú. Legkönnyebb Anzu, akinek megidézéséhez egy epic flying formos quest itemmel rendelkező druida szükséges, ugyanis a boss csak a druid flying quest alkalmából idézhető meg. Némi szerencsével valaki egy Reins of the Raven Lord boldog tulajdonosa lehet. Nehezebb vizekre evezve Magisters' Terrace Kael'thasa is dob egy Swift White Hawkstrider csirkét. Ezen a ponton már tényleg fel kell kötni a gatyát és elképzelhető, hogy egy második játékos bevonása is szükséges, amíg nincs megfelelő gear Kale'thashoz. Legutolsó "szólózható" mountos boss pedig Attumen, Karazhan első bossa, aki a Fiery Warhorse's Reins-t rejtegeti puttonyában.

Reméljük, hogy néhány olvasónknak tudtunk újdonsággal szolgálni és segítségükre szolgál a fenti kisebb guide. Akiknek nem sikerül elsőre valamelyik bosst leszólóznia, az ne keseredjen el, mivel a legrosszabb esetben is ketten bármelyik felsorolt boss legyőzhető. Bőrgyógyászatilag tesztelt! Smiling
Jó mountfarmolást mindenkinek!
wow_c_528233
wow_c_527220
Na ja.
Mindegy, az 50 mountos achiba ez is besegíthet.
"Viszont a Time-Lost Proto Drake-ről úgy látom, megfeledkezett az író."

Cím: Old-school mountfarmolás

Egyéb kérdés?
Viszont a Time-Lost Proto Drake-ről úgy látom, megfeledkezett az író. Smiling A legkönnyebben megszerezhető mount, ugyanis a drop rate 100%, egyedül az a baj, hogy:

- A Storm Peaksben patrolozó Time-Lost Proto, mint rare mob csak 8+ óránként jelenik meg. Emellett egy másik rare sárkánnyal is megosztja a spawnt, tehát lehet, hogy pont a másik sárkány jelenik meg 8 óra múlva durván, egymás után akár többször is. A másik sárkány nem dobja "magát".
Előfordulhat, hogy egy nap nem is látjuk.
- Könnyen szólózható, 18K hp-val rendelkezik, de mivel folyamatosan a levegőben van, le kell csalogatni a földre. Így a szárnyas elengedhetetlen szinte.
 Ha jól emlékszem, durván olyan 200-240%-os sebességgel halad, nem egyszerű követni.
- 3-4 helyen fordul elő, illetve ír köröket Storm Peakson belül. Kordinátákat nem tudok adni, akit nagyon érdekel, WoWheaden fent van egy részletes térkép. Talán a legbiztosabb, ha Bor's Breath-en (Temple of Stormstól délre lévő folyosószerűség) haladunk párszor át, itt ugyanis gyakran megy keresztül. Valkyrion felett átrepül, majd néha rátér Snowdrift Plainsre is. Nekem legalábbis ezt az útvonalat választotta. Smiling
Könnyen felismerhető, mert nagy és zöld. Smiling Ami mountot dob, epic, stb. annyiban különbözik a régi gazdájától, hogy kisebb, de nem sokkal. Érdemes keresgélni, mert megbámulnak az emberek. Smiling
 A feltételezés szerint az Argent Dawnnal.
Izé...
Mivel kell exaltednek lenni, hogy dobja? Smiling
A ZG-s mountokhoz meg csak annyit, hogy szerintem még a pár hét is kevés hozzá. Smiling)
Nos tényleg lehet hogy leganda, de eddig csak azoknak dobta Baron bácsi a mountot aki exalted volt. Véletlen? Revereden 52X nyomtam le és semmi, exalteden harmadjára dobta. Véletlen?
Anzuhoz még azt tenném hozzá, hogy nem rendszer kijátszásról van szó, hanem a druida sporttárs (aki megcsinálta az epic flying form questet) kap egy kulcsot a kulcsos szütyőjébe és onnantól akkor idéz Aznut amikor csak akar.

BUÉK
hat exalted karival elsore dobta aki nem volt exaltad azzal 27x nem de lehet hogy veletlen
 Nem, ráadásul a droprate a 3.0 óta 1:5000-ről 1:100-ra nőtt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu