KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2335 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2403 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2405 napja

Arwhen Tuzsarkany @ Arathor
Arwhen - 3118 napja
0

A Tűzsárkány klán újra megnyitotta kapuit! tuzsarkany.hu

 

Bemutatkozás


2010. december 11-én alapult meg klánunk az Arathor-EU alliance oldalon. Azóta is itt vagyunk, nem másztunk el semerre. A vezetőség irányelvei szerint mindig is igyekeztünk social klán lenni, tehát a kapcsolatépítés, beszélgetések, találkozók az elsődleges cél a közös játék mellett. Ezen ne lépj túl, olvasd el mégegyszer, mert nagyon fontos. Persze raideltünk mindig is (kisebb-nagyobb szünetekkel) és általában el is jutottunk az aktuális contentek végéig, de a raidelés csak akkor működhet jól, ha a raidtagok nem csak raidelni járnak fel, hanem aktívan részt is vesznek a klánéletben.
 

Sok mindenen mentünk már át az évek alatt és voltak hullámvölgyek is, emberkék jöttek-mentek, de szemléletmódunk sosem változott meg, illetve ezután sem fog. Itt nincs demokrácia, nincs 20 tagú vezetőségi tanácsosi kör, nincsenek kötelező programok, de idióta szabályzatrendszer sincs, mert ez mind felesleges és csak bekorlátoz. Tiszteletben tartjuk azt is, ha épp nincs kedved semmihez, csak csendesen egyedül questelgetni.
 

Nyitottak vagyunk mindenki felé, bármilyen is legyél, bárhonnan is jöjjél. Ez is fontos, mert komolyan gondoljuk. Nem érdekes az életkorod, a munkád, a vallásod, a politikai nézeted, a szexuális irányultságod, vagy bármely más területe életednek. Tapasztalat, hogy ezek semmilyen befolyással nincsenek arra, hogy jól érezhessük egymással magunkat. A fenti témák viszont nem is tabuk, szóba is fognak jönni, mert attól, hogy eltérőek vagyunk, csak érdekesebb lesz a másik, nem pedig utálnivaló. Smiling Na jó, nem igaz, hogy a fentiek nem érdekelnek minket, mert előbb-utóbb úgyis kifaggatunk ezekről, de pusztán kíváncsiságból Smiling Ezt a fajta nyitottságot viszont elvárjuk Tőled is.
 

Nem tiltjuk a káromkodást, vagy bármilyen téma előhozását a chaten, annyi a kérés csak, hogy a rosszindulatú sértegetést kerüljük. Elég hogyismondjam, szabados klán vagyunk Smiling
 

A vezetőség szintén nyitott mindenki felé, bármikor szívesen meghallgatjuk óhajod-sóhajod, ha valaki fasz volt, vagy ha valami nem tetszik, bátran fordulj hozzánk, max azt mondjuk kabbe. De ez ritka. Izé.. hagyjuk. Lényeg, hogy kb mindig elérhetők vagyunk, ha unatkozol, vagy ha beszorult valami kellemetlen helyre a nemiszerved, mi állunk rendelkezésedre. Jópofák vagyunkmindketten, és csak a klán technikai irányítása miatt más a rangunk, mint a Tiéd, de ettől még emberek vagyunk, és veletek akarjuk jól érezni magunkat, nem felettetek. Vagy alattatok. Vagy ahogy szereted.
 

Szoktak lenni rendszeresen klántalálkozók, amik nagyon jó hangulatban szoktak telni. Erősen ajánlott részt venni rajtuk Smiling Mellesleg az alkoholt sem vetjük meg. De ez tényleg csak másodlagos… na jó, mivel nem akarom rossz színben feltüntetni magunkat, bevallom, hogy rendesen iszunk minden találkozón.


Nem gyerekmegőrző és nem is gyűjtőklán vagyunk, éppen ezért a jelentkezési rendszerünk olyan, hogy muszáj magadról írni néhány szót, és nem, nem az érdekel minket, hogy hol voltál ezelőtt, vagy milyen raidtapasztalod volt, hanem az, hogy milyen ember vagy. Ezért magadról írj, ne a wowról vagy a karakteredről. Félreértés ne essék, nem kell kisregényt írni (persze ha azt akarsz, semmi akadálya), csak valamivel keltsd fel az érdeklődésünk. Ha a fentieket elolvastad és ezek után úgy érzed, hogy szimpatikus a klánunk, akkor biztosíthatlak felőle, hogy Te nem vagy egy unalmas ember. Laughing out loud

 

http://tuzsarkany.hu/

 

Vezetőség


Tüsi guildalapító, guildmaster

Arwhenmage (Arwha) guildmaster helyettes

Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu