KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2334 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2401 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2403 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2403 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2403 napja

mgitta Új regény, amely a Warcraft filmet előzi meg
mgitta - 3125 napja
18
Míg úgy tűnik, hogy 2015-ben végleg Warcraft regény nélkül maradunk, addig 2016-ban a Warcraft Chronicles mellé egy újabb fog társulni: 2016. május 3-án kiadják a Warcraft: The Official Prequel Novel című regényt.

A történet pár évvel a mozifilm előtt fog játszani, és a Frostwolf ork klán megpróbáltatásairól és nehéz döntéseiről fog szólni. Megjelenik Gul'dan, aki a nehéz körülmények között élő klán számára egy új világ ígéretét hozza el. A fiatal klánvezérnek, Durotannak egy nagyon nehéz döntést kell meghoznia, hogy bízzon-e a jövevényben és az ő gazdagságról szóló ígéretében, amellyel egyidejűleg a klánnak fel kell hagynia ősi hagyományaival és függetlenségével.

A könyv az Amazonnál már előrendelhető, mind papírformátumban, mind Kindle e-bookként, az ára mindkettőnek 7.99 $. A szerző pedig az a Christie Golden, aki már több regényében is írt az orkok történelméről, így ez nem lesz számára ismeretlen terep.

Személyes vélemény:

Durotan az új Thrall? Ha már Thrall nem szerepelhet a mozifilmben, akkor az apját kell minél inkább előtérbe helyezni és tragikus sorsú hősként feltüntetni?
Másrészt azt hiszem, nálam most pattant el valami azzal kapcsolatban, hogy a Blizzard (és társai) mennyire túlják tol az orkok szekerét. Értem én, hogy le kell nyeletni a nézőkkel, hogy itt az orkok nem főgonoszak, hanem ők is érző lények, de az időzítés egyszerűen katasztrófa. Vagy kihozza még a Warcraft film előtt a Legiont a Blizzard, vagy igazából 2013 ősze óta, amikor bejelentették a WoD-ot, a Warcraft világa szinte kizárólag csak az orkokról szól.
Harmadrészt nem értem a filmesek (vagy a Blizzard, ki tudja) stratégiáját. Az Alliance oldalán ott van Anduin Lothar, akit ráadásul talán a casting húzóneve Travis Fimmel fog játszani (btw nem lesz zavaró, hogy Lothar 50 éves valójában?), ha lesz folytatás, akkor igazán Khadgar mellett ő lesz a fő átkötő szál, és vele lehet talán a leginkább azonosulni?
Nekem most kicsit keserű lett a szájízem, és bevallom, jelentősen csökkent a film iránti várakozásom ezek után.


wow_c_520644
Hú mégegykis lore az orkokról, hisz ugye nem eleve róluk szól így is minden. Laughing out loud
Úgy látom, most kivételesen én vagyok a legbizakodóbb (eddig). Nem lesz LOTR 4 a film, hurrá! Laughing out loud

Szerintem még nem kell elásni a filmet a másik oldalról sem, ez csak egy előzetes regény.
Szvsz NAGYON sokat kell "lenyeletni" a majdani nem-Warcraft-fan nézőkkel. Az összes LOTR-ban az orkok csak gonoszok, még olyannal sem találkoztunk, aki csak vacillálna a gyilkolászás helyességén, de ezenkívül a nem-sorozatgyilkos humanoidok sem éppen gyakoriak. A kék cicaemberes Avatar volt talán a legnépszerűbb eddig, ahol nem csak az emberek a jók (sőt... de ezt hagyjuk), de a na'vi-k is jobban hasonlítanak elfekre, akik viszont eléggé népszerűek.
A régi sztereotípia, hogy a "csúnya" = gonosz még csak az utóbbi időkben kezd végre eltűnni.

Amúgy személy szerint nem zavar az ork téma, szívesen nézem meg a mozivásznon, hogy mit hoznak ki a mágia függőségből, meg Durotan nehéz kérdéséből, DE! és ez nagy DE! fontos ember karaktereket is ugyanúgy látni szeretnék.
Akarod mondani Thrall Durotan fia.
Szerintem a film olyan lesz, mint amilyennek várom. Laughing out loud Lothar korát valóban kicsit elszúrták, de hát változtatgatnak. Ez mindig így volt a lore terén, vhogy nem akadok már ki rajta. Meg hát lényegében ő tehet a Szövetség létezéséről. Laughing out loud Durotan meg olyan, mint eddig. Nem Thrall, de a warcraft világa tele van veszéllyel és érdekes, hogy az ott élők és a hősök, hogy bírják ki. Hogy tudnak gondolkozni. Smiling Thrall meg Durotan apja, hát hogy a viharba ne hasonlítsanak egymásra? Valószerű legalább. Smiling Illetve ez a Warcraft alapsztorija. Építsenek az orkokra meg emberekre ha úgy akarják. Smiling Tudom, hogy a játékosok fele csak a draneiek meg a elfek miatt játszik.. :3 DE a régi wc-sek számára ez okozhat kis nosztalgia érzést, ami olyan warcraft-os. Persze azok száma kicsi, de nem a Blizzardnál. Maguknak akarnak filmet, és teljesen megértem őket. Laughing out loud
Kindle kiadásban még nem látom, de mindenképp megveszem úgy, ha megjelenik.
Tudtommal az a hivatalos álláspont, hogy a fel mágia gyakorlása miatt kezdett el Draenor haldokolni, így alakult át Shadowmoon Valley azzá, amit Outlanden láttunk, és így lett Tanaanból Hellfire Peninsula is.
Én mint ork-fan, akinek már nagyon elege van Thrallból, most a filmen keresztül nézhetem, csak más néven. Engem sokkal inkább érdekel ,hogy hogyan fogják megcsinálni Doomhammert szerethetővé, mert azért mégis a 2. Háborút már indokolatlanul inditotta el, mert már volt földjük és csak azért mentek ,hogy hóditsanak. Azzal ,hogy felszabadítja a Hordát az Árnytanács uralma alól, azzal még lehet jófiú az 1. filmben + megteszi azt amiért odajött az egész csorda: földet szerzett (jó, nem a legkedvesebb módon).

Amúgy valószinűleg azért kell az orkokról előtörténetet írni, mert most az a legzavarosabb. Az egész ork story most retconnolják, mert eredetileg úgy volt ,hogy:
1. Draenor nem akart meghalni, szép mocsaras bolygó volt és az orkok csak a hóditás miatt mentek másik világra.
2. Green Jesus apját , Green Josephet (Durotan) üldőzte Gul'dan, miközben a filmben azt látjuk (vagyis abban a kiszívárogtatottban) ,hogy a nagy tömeggel együtt mennek és csak késöbb lesznek száműzve.
1000 dolgot kell retconolni ,míg az emberek storyját meghagyták, úgy ahogy eredetileg is volt.



Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu