KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2342 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2409 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2411 napja

Nessaj Kávészünet: Patch 6.3 / 7.0 elvárások
Nessaj - 3216 napja
46
Kedvenc fejlesztőink múlt héten bejelentették, hogy ha minden terv szerint halad már nem lesz új raid tier a Warlordsban. Mint tudjuk, ritkán halad minden terv szerint. Itt az ideje szabadjára engedni a fantáziánkat!









 


 

Patch 6.3 - Lost in Time

Gul'dan téren és időn át utazik Karazhan tornyában, hogy mestereinek parancsát követve megtalálja Sargeras lelkének elzárt börtönét. Hőseink Khadgar vezetésével üldözőbe veszik a sötét mágust, hogy megállítsák mielőtt az egész világ sorsa megpecsételődik!

Tartalom 
- Új garrison épület: Reptér (1 küldetés minimum 34 napig tart, de ha minden képességet counterelsz akár 20% győzelmi esélyed is lehet. De légy óvatos: ha nem jársz sikerrel, a garrisonodra 50% eséllyel atomot dobnak, és kezdheted előlről!)
- Új raid: Timerunning (A fejlesztők rengeteget dolgoztak, hogy bemutassák nektek ezt a merőben új contentet, ahol az összes eddigi raid utolsó bossát kell legyőznöd egy instába sűrítve, hogy végül elkapd Gul'dan grabancát!)
- Új batteground és új aréna: Nevetséges vagy, ugye ezt te sem gondoltad komolyan? Vicc volt.
- Ashran 2.0: A már mindenki által kedvelt nyílt PvP környezetet tovább javítottuk. Tulajdonképpen most mindent visszaállítottunk úgy, ahogy eredetileg volt.
- ÉS MÉG SOK-SOK MINDEN MÁS! (Valójában még nem igazán tudjuk ez mit takar, de a lényeg hogy nagyon jó lesz, légyszi ne menjetek el a következő kiegészítőig. Vagy ha igen, vegyetek pár hőst és kártyapaklit előtte, Watcher hajbeültetést szeretne a szülinapjára. Köszönjük szépen!)

A mai komment szekció a fantáziátok vászna kell legyen: te mit szeretnél látni a következő patch-ben? Ha van komoly, vagy komolytalan elképzelésed, itt az ideje megosztani velünk. Merre fog haladni a történet? Milyen új feature lenne időszerű? Csatoljátok fel a gondolkodó sipkát, és találkozunk lent!

Szép hetet, erős kávét, örök életet nektek! :) 
wow_c_532892
wow_c_527695
wow_c_526573
wow_c_526098
wow_c_525560
Hol van most a Fekete herceg és min töri a piciny buksiját?
#40 | Cseho válasza #38
wow_c_518134
#39 | Fea válasza #38
wow_c_518128
Én sok más mmo-ban látott dolgot szívesen látnék viszont a WoW-ban. Guild Garrison (a kastélyok alapján a la TERA). Guild Vs Guild csaták. A Herba és Mining alapképesség lenne nem szakma, skinning meg az lw-hez tartozna ahogy pl a disencha vagy a prosperting. World PVP "büntetés: nagyobb karakterek ha kisebbeket többször leölnek rövid idő alatt büntető pontokat kapnának ami kihat rájuk, (Black Desert alapján), felnevelhető mountok (ArcheAge). Inkább kevesebb de időtállóbb craftolható itemek. Repuzás választható módon lehessen  (napi q, grindelés, tabard+insta). Target lock megszüntetése. 

Most hirtelen ezek ugrottak be amikkel talán meg lehetne kicsit újítani a játékot.
wow_c_518120

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu