KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2335 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2402 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2404 napja

Nuwiel Egy Gyűrű mind felett
Nuwiel - 3226 napja
26
Hosszú és veszélyes utat tettél meg Draenoron. A portált, amelyen át megérkeztél Tanaan Jungle-be, elpusztítottad, azonban Gul'dan és az Iron Horde megrontott maradéka egy újat készül nyitni Azerothra. Gyűjtsd hát össze minden szövetségesed és bátorságod, és szállj szembe a Tanaan Jungle-ben rád váró rettenettel, hogy elnyerhesd végső jutalmadat!

A Tovább gomb után spoilerek következnek, amelyekért a szerkesztőség nem vállal felelősséget. Ki itt kattintasz, hagyj fel minden reklamációval!

Chapter IV: Darkness Incarnate

A The Final Assault küldetésben arra kértek minket, hogy térjünk vissza garrisonunkba, amíg további utasítások nem érkeznek Khadgartól. Eközben baljóslatú hírek kezdtek el terjedni arról, hogy Gul'dan az uralma alá hajtotta az Iron Horde maradékát - mintha a történelem arra ítéltetett volna, hogy megismételje önmagát, az Alliance és a Horde erőfeszítései ellenére is. Hogy szembeszállhass ezzel a növekvő fenyegetéssel, készítsd fel erőidet és térj vissza oda, ahová először érkeztél: Tanaan Jungle-be.



Tanaan eléréséhez nagyobb hajóra lesz szükséged, ehhez pedig először is egy Shipyardot kell építened. Itt megépítheted a flottát, amely segít megfordítani a háború hullámait.

Az újonnan megépült dokkon találkozni fogsz Khadgarral, aki elmeséli neked, mit is kell tenned a legendary gyűrű megszerzéséért. Elsőként fejlesztened kell 2-es szintre, majd a legendary Naval missionöket teljesítve megszerezned a Draenic Sea Chartot. Emellett be kell hatolnod Hellfire Citadelbe is, ahol a We Don't Need No Library Card küldetés keretében 33 darab Tome of Chaost kell gyűjtenünk Khadgarnak.



Ha ez mind megvolt, kezdődhet a Cooking the Book küldetés - legalábbis kezdődne, ha Cordana együtt működne, és elégetné a könyveket, ahogy kell. Néha, ha valamit szeretnél elintézni, magadnak kell megtenned. Meg kell állítanod Cordanát, nehogy megtartsa a könyveket és a gyűrűdet.





Cordana legyőzése után az Alliance játékosai találkoznak Yrellel, és megkapják K'Ara áldását, a Horde játékosai pedig Drek'tharral találkoznak, hogy megkapják az elemek áldását, és a legendary gyűrűt. Már csak egy valami maradt: Gul'dan nyomába kell eredni.

Miután Gul'dant legyőztük, megkapjuk a Chapter IV: Darkness Incarnate achievementet és egy monumentet a garrisonunkhoz.



A fáradságos munka jutalmaként pedig nyugodtan bonts egy Kaja'Colát, és nézegesd büszkén csillogó gyűrűdet. Mert megérdemled.
wow_c_532902
wow_c_528346
wow_c_527216
wow_c_526584
wow_c_526109
wow_c_525566
wow_c_517488
wow_c_517487
wow_c_517486
wow_c_517472

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu