KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2333 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2401 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2403 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2403 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2403 napja

Nessaj Kávészünet: Egy mondat mind felett
Nessaj - 3264 napja
66
Mindannyian tapasztaltuk, hogy vannak olyan szavak, szóösszetételek és mondatok az életben, amivel fájdalmat, szomorúságot vagy félelmet tudunk kelteni embertársainkban. Ezen felül léteznek azok a kijelentések, melyek kifejezetten a veterán Warcraft játékosok idegrendszerein kezdik pengetni a Highway to Hell dallamát. Nem világos? Segítek!

Közösségi oldalakon, hivatalos és fansite fórumokon, ingame fővárosokban, trade channelen, vagy éppen a legbátrabbak számára fenntartott "HUN" csatornán is gyakran szembesülök olyan mondatokkal, amikkel percek alatt ki lehet kergetni a világból.

Milyen fajt kezdjek warriornak?

Megéri visszajönni játszani? Most melyik class a legjobb?

A WoW haldoklik, már nem játszik vele senki.

Képtelen vagyok feldolgozni, hogy hogyan képes valaki ezeket monitorra vetni. Ugyanakkor, lehet hogy ezek a megnyilvánulások csak számomra furcsák. Azt hiszem már kapizsgáljátok mire megy ki ez az egész.

Lefogadom, hogy mindannyiótoknak megvan a saját gyengéje, amit már képtelen józan ésszel elviselni. Itt az ideje, hogy egy kávé mellett megosszátok velünk is: Mi az az egy mondat a World of Warcraft témájában, amitől a hajadat is kitéped?


wow_c_526627
wow_c_526137
wow_c_525613
wow_c_515670
#62 | Delfi válasza #61
Ezt már nem mertem beleíri. Smiling
De vannak amúgy klánok, pld. Warsong clan, Frostwolf clan...
#60 | Delfi válasza #59
Ki nem szarja le, nekem klánom van, mert jobban kedvelem azt a kifejezést.
Szar lehet a grammarnácik élete.
Szó: "Klán"
wowban nincsenek klánok, guildek (céhek) vannak. Ha Klán lenne, akkor clan-nak hívnák angolul.

Mondat: "... TGF-et hirdet..."
Természetesen olyan mondatban használják, ami messze van attól, hogy amúgy túllépje a chat-be egyszerre beírható karakterek maximális számát, azaz nem kényszer-rövidítésről van szó. Ráadásul a hirdetés legfontosabb szavát "kódolják" így le, hogy senki (új) ne értse. Aki elsőként látja, az biztos nem tudja mi az, én se tudtam anno csak sejtettem, rá kellett kérdezni. Ha TagFelvételt akarunk rövidíteni (nade minek?) akkor TF lenne, vagy ha a mássalhangzókat írok akkor TGFLVTL-t, TagFelv.-t esetleg TagFlv-t. Valaki ostoba kitalálta, kábé mindenki rákérdezett (vagy ha azt megelőzően nem egy lustajózsi  hirdetett rendesen kiírva akkor ki lehetett logikázni) és onnantól tudta, és így valószínűsítik, hogy akkor már mindenki más is tudja. Fogadok, ha más mmo-ban vagy játékban megkérdezzük mi az a TGF, nem sokan fogják tudni, amcsik meg rávágják hogy TGIF helyesen (Thank God Its Friday). Szóval ha bőven kifért volna a 'tagfelvétel' a hirdetés kulcsszava, és pont azt kódolják így le, az kapásból mond valamit a guildről (nem clan-ról!) és csípőből ignorálom a hasonlókat. A hasonló guildekből meg nem KiRúgnak, hanem KRG-znek... Smiling
Tegnap random heroicon egy jó felszereléssel bíró mage: "srsly hunter", előtte még belinkelt egy recount mérést.
Nem értem, hogy miért probléma, hogy ott kullogok a végén, hiszen most lettem lvl 100. Nem szóltam neki semmit, teljesen felesleges. Egyedül csak neki nem tetszett a többiek nem szóltak semmit.
wow_c_515517

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu