KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2336 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2403 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2405 napja

Nessaj Kávészünet: Raid Finder - áldás vagy átok?
Nessaj - 3273 napja
34
Hétfő reggel van. A főnököd szerint egy csimpánz is precízebben végezte volna el a már 7 és fél perce kiadott célcsoport elemzést, a tanszékvezető pedig biztosan csak szarkasztikusan értette, hogy a mai ZH-ra szó szerint kell idézni az angolszász irodalom összes művének epilógusát. Miért nem fogsz egy bögre kávét, dobod félre ezeket 10 percre, és mondod el végre a saját véleményedet? A téma adott, te is érintett vagy, már csak hozzá kell szólnod! A Kávészünet kizárólag rólunk, a magyar Warcraft közösségről, egyéni történeteinkről szól. 



Amikor az LFR rendszer megérkezett Cataclysm végén, boldogabb nem is lehettem volna. Nem volt stabil progress guildem, főleg PVP-ztem és régi achievementek farmolásával ütöttem el az időt, így végre lehetőségem nyílt gyorsan végignézni, mi is történik Dragon Soulban. Új bossok, új lore morzsák, új fényesen csillogó epic loot. Sőt, még saját T13 szettet is gyűjthettem - ez maga volt a magasságos megváltás.

Ám most, Warlords alatt, 3 level 100as karakterrel a hátam mögött valahogy megtört a varázs. Abszolút király élmény volt, hogy a normal raidek előtt minimális(!) tudást szerezhettem a bossok képességeiről, casual haverokkal is lehetett közös sikerélményünk, és a gyengébb pontokat be tudtam foltozni az aktuális gearemen a kiegészítő elején. Aztán jött a legendary quest - másodszorra és harmadszorra.

Nem vagyok vallásos ember, de a keresztény mitológia számos alakja csukolhatott rendszeresen az utóbbi időkben, amikor realizálódott bennem, hogy minden karakteren végig kell szenvednem 2-3 hónapnyi LFR contentet újra, ha szeretném hogy Khadgar gyilkossági kísérleteknek is beillő "MORE POWER" mágiájával boostolja az altok gyűrűit. Nem, nem, nem és nem. Köszönöm, szép volt, jó volt, egyszer elég volt!

Csak én lettem túl sznob a Raid Finder nehézséghez? Ti hány karakternek húztátok már ki a legendary gyűrű legfrissebb változatát? És egyáltalán: jó ez az LFR a WoW-nak? Faceroll free epix a jövő? Azt hiszem, bőven van mit megcsócsálnunk a kommentekben!
wow_c_532413
wow_c_528328
wow_c_528213
wow_c_527215
wow_c_526145
wow_c_525620
wow_c_515247
#27 | Klary válasza #26
A SoO-s legendaryban az ullos resz az tenyleg hard volt dpskent.. legalabbis nekem. En is tobb hetet ultem rajta, aztan haverom megsajnalt es megcsinalta.. 

A mostani legendarys questlineben egyetlen egy nehezkes pont van, az meg a sarkanyos resz Nagrandban.. az elso karimmal (mage) 3. tryra lett meg, azota 4 karival csinaltam meg elsore.. Ahogy a provingot is.. Most vagy ennyire nerfeltek az egeszet, vagy nem tudom, viccesen konnyu lett. 
wow_c_515107
Átok az én szememben, bár talán ez is kellett a WoW életben maradásához.
Határozottan a raidelés vásári mulatsággá degradálásának tartom az LFR-t, de legalább már nem eshet setitem, ami miatt régen kötelező volt járnia minden top-raidernek is a heti LFR-re a tier első 1-2 hónapjában.

Én pont az LFR miatt hagytam abba Deathwing HC leölése után több raider társammal együtt a WoW-ot szűk két évre, de az igaz, hogy sok olyan játékost is ismerek, akik pont az LFR nyújtotta hamis sikerélmény miatt maradtak mégis a WoW-ban, mert már ők is raidernek érezhették magukat.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu