KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2307 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2375 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2377 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2377 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2377 napja

Tüsi 6.2: Timewalking és egyéb hétvégi eventek
Tüsi - 3264 napja
42
Nos, egy egészen új koncepcióval lep meg bennünket szeretett szoftverfejlesztő cégünk: a hétvégi eventekkel. Nem annyira újszerű mégsem az ötlet, hiszen Darkmoon, illetve egyéb időszakos ünnepek is vannak már régóta.

A hétvégi eventek arról szólnak majd, hogy minden héten, péntek déltől hétfő délig részesei lehetünk speciális eventeknek, amik közül kettő a Timewalking-hoz kapcsolódik. A Blizzard jelenleg 7 ilyen speciális eventet tervez összesen, a többiről egyelőre nincs info.

A Timewalker Dungeon egy olyan rendszer, melyben WotLK és BC instákba mehetnek vissza a játékosok, a dungeon szintjére leredukált gearben. Az event nem csak 100-asoknak érhető el, amint egy karakter eléri a 71-et, jelentkezhet a BC-s, 81-től pedig a WotLK-os eventekre.

A rewardról se feledkezzünk meg, a bossok lootjai és egyéb lootok FELskálázódnak a Te aktuális szintedre. Hogy ez egy 100-as karakternek pontosan milyen itemeket is jelent, azt egyelőre nem tudni, de vélhetően nem komolyabbat, mint a jelenlegi 100-as dungeonök lootjai.

Mit gondoltok, van létjogosultsága ezeknek a korlátozott ideig elérhető eventeknek? Tetszik ez a fajta változatosság, hétről hétre?
wow_c_526588
wow_c_526157
wow_c_514528
#39 | Tüsi válasza #38
Én leaveltem volna a saját lelki nyugalmam érdekében. Smiling És ameddig vitáztatok, letoltam volna másik csapattal ugyanodáig, nyugodtan. Smiling
#38 | Adi91 válasza #36
wow_c_514451
#37 | Delfi válasza #35
Wolvi: Különböztessük azért meg a nehézséget a szívástól. Jó volt a két zulos insta, amíg volt hozzá csapatod, és oltári szívás volt, ha már csak randomot mentél volna.
Tankként nagyon kellett volna a 353-as kard(remélem jól emlékszem a szintre.Smiling de közel 4 óra alatt sem sikerült befejezni azt az instát. Már szinte sírva könyörögtem a barmoknak, hogy mikor-mit csináljanak az utlsó bosson, de nem voltak rá képesek. Végül kiléptem. Ezt meg lehet tenni 1-2 alkalommal, de utána már biztosan más szórakozás után nézel. Ahogy én is tettem.
#36 | Tüsi válasza #35
Nekem tetszett, sokat is jártam anno. A panthert is kifarmoltam, aminek a béka segge alatt volt a droprate-je, és volt rá 5 ember.
Tényleg nem. De azért elhiheted: voltak, akiknek tetszett az a nehézség, és voltak, akiket a hideg rázott tőle és inkább messziről kerülték mindkét instát.
#34 | Delfi válasza #33
Nem kell mindent elhinni, amit az interneten olvas az ember. Smiling)))
Hogy azokat de utáltam catában..Azok nehézségi szintje nem illett random finderes emberekhez.Az szivatás volt nem játékélmény.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu