KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2335 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2402 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2404 napja

Tüsi Videó - magyar felirattal: 6.1 - A Legendary Quest folytatódik
Tüsi - 3330 napja
29
Egy kedves barátom és guildtársam Nesstra volt olyan jófej, hogy feliratozta a videót, így az angollal hadilábon állók is érthetik a 6.1 videójának szövegét. Köszönjük!
wow_c_526598
wow_c_526168
#27 | Fürti válasza #26
Laughing out loud Ez logikus is lehetne, ha:
- látnánk a légióval bármi kapun is látható lényt,
- az orkok maguktól nem ilyet építenének most az "alternatív" világban (persze lehet már előtte is elkezdték Gul'dan vezetésével... de akkor sem volt kész anynira, hogy ne tudnák a saját ízlésükre változtatni)
Amúgy tetszik a főépítészes dolog, bár az általad felsorolt légiósok különböző helyekről valók. De lehet persze ezt a kaput lemásolták valahonnan. Egy rég letűnt birodalom díszkapuja, egy messzi,elpusztított világból... Sargeras első nagy hóditása... örök nosztalgia... Smiling
#26 | xxx válasza #25
wow_c_513396
#25 | Fürti válasza #23
Hát a WoD fő cinematicjában  láthatjuk ahogy építik a hatalmas léptékű portált - tudod, hogy a wow történetében a hogyanok sosem voltak érdekesek. Sticking out tongue (A warcraft régi történetében is voltak már inkább meseszerű, logikátlan dolgok.)

Erről eszembe jut valami, amit szintén nem értettem soha - legalább is gondolom sima átgondolatlan igénytelenség Blizz módra... Laughing out loud Szóval a portál alakjai miért nem draenori lények? Van rajta egy sárkányszerűség, meg két csuklyás alak - magas, egyenes hátú, tehát nem ork, nem draenei, nem démon, nem ogre... Akkor mégis mik? Ha valaki ismeri erre a magyarázatot, kérem világosítson fel.
#24 | Cseho válasza #23
wow_c_513391
1 gyors kerdes: Miert es hogyan is epitenek dark portalt? (Az oke, hogy Garrosh szeretne egyet, de alapveton ez fantasy lenne, nem mese...nem ugy mukodik, hogy egyik naprol a masikra kihuz a zsebebol egyet, meg kell tervezni, az anyagokat meghatarozni hozza, koveket kibanyaszni, kifaragni, odaszallitani, kozben meg haboruskodni 1-2 fronton -draenai, legion- Irtozatos mennyisegu eloero es anyag kell hozza,a logisztikarol nem is beszelve, no meg persze a szervezesrol)
Tehat megha Garrosh meg is gyozott mindenkit, hogy marpedig kell a DP (Sticking out tongue) akkor is, honnan is huztak elo egyet?
Bar az is igaz, hogy a Warcraft univerzum mar reg nem fantasy, hanem mese. Nincsenek sajat torvenyei es szabalyai, barmi megtortenhet.
Köszi neki:)
No a kieg végén még Grommash mellettünk fog harcolni mint a warcraft 3-ban, hogy megtörje az orkok feletti démoni befolyást.
Emlékeim szerint 3 év volt összesen, miután meglépett és amikor elindult a támadás ellenünk.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu