KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2334 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2402 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2404 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2404 napja

Wolverine Isten veled, WoW Insider! (frissült) - Isten hozott, Blizzard Watch!
Wolverine - 3363 napja
17
Ha valaki még nem hallotta volna: a WoW Insider a holnapi nappal bezár, és az utolsó friss anyagok ma jelentek meg az oldalon.

A döntés nem a szerkesztőségükhez kötődik: az oldal tulajdonosa, az AOL bezárja a blogoldalait - így a számítógépes játékokkal foglalkozó Joystiqot, és az ennek aloldalaként működő, az MMORPG-kről író Massivelyt, valamint a WoW-ra szakosodott WoW Insidert is. Ugyanakkor a Twitteren közzétett utalások szerint a WoW Insider utolsó főszerkesztője, Alex Ziebart és az egyik szerkesztő, Adam Holisky még a hétvégén bejegyeztetett egy új domaint, ami mögé épp serényen építenek egy weboldalt is...

Frissítés (2015.02.04.): hivatalossá vált, min dolgoznak Ziebarték: egy új site-ot, a Blizzard Watchot szeretnék felépíteni. Ehhez a közösség segítségét kérték a Patreonon keresztül - aki szeretné életben tudni őket továbbra is, az havi 1 dollárnak megfelelő összeggel (vagy akár többel) támogathatja a szerzőket. A kezdeti célként kitűzött havi 8000 dolláros összeg már össze is jött, ahogy az első extra, a kasztokról szóló rovatok életben tartásához szükséges plusz 1000 dollár is megvan; a következő mérföldkő a 10000 dollár elérése lehet, amellyel a kasztok rovatai hetente jelentkezhetnek az új oldalon.

Frissítés #2 (2015.02.05.): a Blizzard Watch már él, és el is kezdte a pörgést a WoW Insider régi stílusában!
#17 | Klary válasza #10
En a multkor 500 ft-tal tamogattam a guildem TS szerveret ugy, hogy kb nem is hasznalom.. Smiling

Wolvie: 2400 ft egy domain 2 evre, az oldalt meg barmelyik itthoni nasra feldobom neked ha ezen mulik. Ne jojjenek mar azzal 2015-ben hogy draga egy site fenntartasa.. 
A fenntartási költségekben benne van az, hogy Alex Ziebart és Adam Holisky főállásban fognak a Blizzard Watchcsal foglalkozni, és a szerkesztők (mint Matt Rossi, Anne Stickney, Liz Harper, Adam Koebel, a többi kasztszerkesztő) is honoráriumot kapnak az írásaikért. Pl. a WoW-Hungary fenntartása, amíg én fizetést kaptam érte, kb. havi 120k-ba került tudtommal. Persze ebben benne volt az is, hogy nem egy nyilvános rendszert használ a site, hanem saját tárhelyet és domaint, ami nyilván drágább megoldás.
wow_c_512324
wow_c_512322
#13 | mgitta válasza #12
Lore-túra akkor lesz, amikor újra lesz előfizetésem, mert egyelőre nekem túl sokat ez a kieg nem adott, és ezért sajnálom arra a heti 1-2 estére (máskor úgyse érek rá) ennyi pénzt rászánni.

Lehet, erre kellene patrónusokat keresnem?
Amennyiben a havi előfizetésemet állják, vállalok hetente-kéthetente egy túrát Laughing out loud
#12 | Norton válasza #11
Ne ingereld a fanatizmusom, épp próbálok kigyógyulni Eye-wink

A Blizzard Watch gyors (re)startja szép munka, de havi több ezer dollár "fenntartásra" elég vicces.

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a Gold Hungary fenntartási költsége nulla. A News Vendor pedig évi tizenXezer forint, és fórum nélkül jó ideig elég egy alap tárhely egy olyan oldalnak, ahol képek vannak csak meg embed videók. Azaz egy WoWInsider (Blizzard Watch) kaliberű oldal csak a google hírdetésekből bővel eltartja magát. Még ha belevesszük, hogy fizetős, prémium weblap sablont teszek az oldalra, akkor is bőven benne vagyok az olcsóságba - amcsi szemmel.

szerk: és mikor lesz már lore-túra? Smiling
#11 | mgitta válasza #10
Az újság alatt a Blizzard-Watchra gondoltam, de a válaszod beindította a fantáziámat! Smiling (már látom magam előtt a magyar Wow-Insidert, úgyis haldoklik jelenleg ez az oldal).

Viszont én is attól tartok, hogy túl smucigok vagyunk ehhez.
#10 | Norton válasza #9
A magyarok nem adakoznak olyanért, amit ingyen is megkapnak. Nálunk nincs olyan, hogy elismerésemet fejezem ki párszáz forinttal. Ezt tapasztalatból mondom.

Menj el CS-zni, egy top srác 15 ezer dollár adományt kapott nemrég egy dubai rajongótól. Smiling

Az újságos ötleted tetszik, ha gondolod, tudod az elérhetőségeimet. Smiling
Néha elgondolkozom, hogy nem-e vagyok hülye, mert ingyen írogatok. Lehet, hogy nekem is adakozók után kellene néznem? Ugyanakkor azt nem érzem soknak, hogy havi 1 dollárral járuljak hozzá egy naponta új tartalommal jelentkezõ internetes újság megjelenéséhez.
#8 | Norton válasza #7
De,de,de egy rovathoz nem kell pénz. Vagy azt akarod mondani, hogy ők ezért pénzt kapnak? Hírekkel lehet pénzt keresni?!

Hazudás! Eye-wink

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu