KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 983 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 1051 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 1053 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 1053 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 1053 napja

Wolverine World of Warcraft: Looking For Group
Wolverine - 2097 napja
38
A WoW az utóbbi 10 évben rengeteg ember életre volt befolyással. Csak egy kis részletébe tekinthetünk bele ezeknek a változásoknak azzal a dokumentumfilmmel, amely egyszerre szól a Blizzardról, a WoW-ról és a játékosokról, és amelyet most mutattak be a BlizzConon - és amelyet a tovább után mindenki megtekinthet.


 
wow_c_527724
wow_c_508564
Aki szeretne valamilyen formában tenni a magyar felirat elkészülése érdekében az ide látogasson el. Dobjatok be, elérhetőségeket, írjatok rá egymásra, időzítők, fordítók, keressétek egymást. Amiben tudok segítek énis 
 
http://www.worldofwarcraft.hu/node/29069
wow_c_508433
wow_c_508400
Próbáltam már felirat nélkül fordítani és feliratozni. Nem a megértés és begépelés a nehéz (már több mint 20 éve fordítgatok), hanem az időzítés. Kb 2-3x annyi idő mint ha már van egy angol (vagy más nyelvű) szöveg ahova csak be kell írni a fordítást. Még az is könnyebb ha pl. lengyelül van a felirat vagy kínaiul, már fordítottam olyat is, nem a szöveg volt a lényeg, hanem az, hogy már be volt időzítve, és ahogy hallottam mit mondanak, a handzsabandzsa helyére tudtam írni a fordítást, mivel mindegy milyen nyelvű volt az eredeti, legalább a krixkraxok be voltak időzítve a dumához Smiling
A sok külföldi fan közül világszerte valaki biztos lefordítja a saját nyelvére és beidőzíti, akár németül akár oroszul, valaki tutira, csak ki kell várni. HA találtok BÁRMILYEN nyelvű megfelelően beidőzített feliratot hozzá, szóljatok, és seperc alatt összedobom a magyart. Nem árt ha van egy, a felirathoz passzoló videoverzió is, bár feliratot eltolni a legkevesebb:
damagepy(kukac)freemail.hu
#33 | Bennyg válasza #32
Transzscriptek nélkül itthon nem tudnak lefordítani vagy feliratozni semmit.
wow_c_508341
#31 | Bennyg válasza #30
Vagy csak nem akarod elfogadni a rólad szóló negatív kritikát.
Ezt szerintem te is belátod. Nem tudod elfogadni ha valaki más szempontból értékeli a játékot. Ezzel önmagában nincs is gond, de ha már ezzel nekiállsz személyeskedni, ahogy általában te meg a cimboráid szokták, az hidd el nagyon sok embernek nem szimpatikus és hiteltelenné is váltok.
Bár ugye ezt is hiába mondjuk nektek, mert ez minden hírnél elő jön és látom azt is, hogy minden vitábal sikerül újabb és újabb emberekkel konfliktusba kerülnötök.
Ilyen szituációban kellene kicsit elgondolkozni, hogy talán egy cseppnyi tiszteletet adok a másik személynek, mivel nem a szüleiddel vagy az ivócimboráiddal beszélsz.

Még egy dolgot a többieknek elárulok, ami biztos igaz minden MMORPG-re. Az az hoz a "nagy testvér mindi figyel". Lásd combat logok. Ez az amiről te tudsz, de minden mozdulatotad figyelik a játékban, ami alapján statisztikák készülnek rólad.

Értsd azt, hogy te pl nem tudtálvégigmenni egy flex-en SoO-ban, majd nekiállsz reklamálni, hogy nincs tartalom, akkor egyértelmű, hogy enm fognak erre reagálni.
Továbbá arra sem reagálnak, ha te pl PvPben folyton veszítesz, mert pl rossz rotát használsz az ellenfeled ellen, majd mész sírni, hogy nincs balance. Egyértelmű, hogy nem fognak nerfelni, hanem tanulj meg játszani.
#30 | Delfi válasza #22
Látod, ezeken a bejegyzéseken tudok igazán mosolyogni. Nincs egyetlen mondatod sem, ami igaz lenne rám. Smiling
De persze ettől még lehet véleményed, csak persze a tájékozatlan embereket mindenütt kiröhögik, főleg ha igazán határozottan osztja a téves elképzeléseit. Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu