KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2335 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2403 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2405 napja

Norton Rövid hírek
Norton - 3488 napja
10

Kishíreink következnek:
 

  • Hihetetlen kedvezményes áron, most mindössze 19.99 euroért (kb 6200 Ft) megvásárolhatod a Diablo 3 nevű digitális szórakoztató egységet, vagy annak kiegészítőjét a Reaper of Soulst. Az akció jövő hét hétfőig tart, pontosabban October 6, 11:59 p.m. PDT
  • 6.0-tól már nem lesz lehetőségünk beszerezni a Key to the Palace of Lei Shent. Az eddig kiesett kulcsok megmaradnak és továbbra is felhasználhatók lesznek, csak már nem eshet mobokból/ládákból. A jól gearelt karaktereknek érdemes még most felhalmozni őket, mert egy-egy jól sikerült run Isle of Thunder Treasure roomjában párszáz aranyat hoz a konyhára.
  •  Elvine jelenti nekünk, hogy az Alchemy mastery-k nem lesznek aktívak a WoD-ban. Ez nem valami jó hír például nekem, aki 5 Transmute masterrel craftol naponta, viszont érthető, hogy kiveszik a garrison hozta változások miatt.
  • Az ország legnépszerűbb gold blogja, a Gold Hungary jelentette, hogy talált egy érdekességet Warlords bétában. Taladorban a rugók pick pocketje egy tárgyat dob, amivel megidézhetünk egy questadó NPC-t. 1000 darab izét kell összegyűjteni, amiért 250 gold jutalom jár. A nagy szám ellenére a quest viszonylag gyorsan teljesíthető, mert több izé esik egyszerre. A képen látható Oozing Amulet leadva az NPC-nek például 4 darab izét ér. Ilyen amuletteket pick pocket útján lehet szerezni.
  • Persze a legfontosabbat a végére hagytam: Zorbix, mostanában az egyik legnépszerűbb Blizzardos kapcsolattartó nem szereti a Spice Girlst. Haza is ment, amikor a nap végén a főnöke elkezdte üvöltetni a hangszórókból.

forrás: News Vendor
#10 | Norton válasza #9
Akinek kevesebb pénze volt most is el fog lenni. Csak a valort nem valornak hívják, hanem garrison craftolásnak. Oké, hogy korlátozva van, hogy hány craftolt item lehet rajtad, de teljesen önellátó lehetsz majd. És lesznek lehetőségek arra is hogy follower missionból szerezz epicket.

Biztos, hogy lesz mód a pénzszerzésre, csak annyira új minden, hogy le kell ülepednie mindenkiben. De azt már most borítékolhatjuk, hogy napi fél óra játékkal meg lehet keresni párszáz aranyat AH nélkül (kipróbáltam, és live árakhoz számoltan mondom).

#9 | Adi91 válasza #8
wow_c_506736
Ezzel azt mondom, hogy aki sokat seggelt és goldot keresett, az most is meg fogja tudni csinálni (mindegy, hogy effektíve farmol, AH-zik, vagy ezeket kombinálja valahogy). Akinek kevesebb az ideje, annak eddig is kevesebb pénze volt, és ez most sem fog változni.
#7 | Delfi válasza #6
Ezzel most azt mondod, hogy a blizzard kedveli a botokat? Laughing out loud
Eddig minden kiegben volt goldfarmolási lehetőség. Nyilván most is lesz, csak még nem feltétlenül látjuk, mi lesz az, amiből meg lehet gazdagodni - ez élesben max. 1 hónap múlva kiderül.
Valahol már olvastam róla pedig, hogy leszenek a rugóknak pickpocketes küldik. Fel kéne már húzni egyet, csak elégtávol áll tőlem a class. Smiling

A palotakulcsot viszont jó, hogy említed, eddig nem is gondoltam rá, pedig várható volt, hogy kiveszik.
#4 | Delfi válasza #3
Ők kapnak egy szépen cizellált ÍJ kártyát. Smiling
wow_c_506725
#2 | Norton válasza #1
Akkor jó hírem van, mert a Stormbreakerhez nem fog kelleni az in the hall öcsi, azaz a 10 ládás öcsi sem. Smiling
Na akkor valahogy össze kell még szednem az utolsó részt az achiból, mert a 10 ládát még egyszer sem sikerült összekotorni -.- Szerencsére van vagy 30 kulcsom, remélem annyiból csak sikerül...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu