KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2302 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2369 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2371 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2371 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2371 napja

darkonee Véget ér az "Első Évad"
darkonee - 3459 napja
18
Az amerikai oldalon napvilágot látott egy cikk, amely a játékosokat emlékezteti pár lényeges dologra. A Warlords of Draenor megjelenése előtt néhány héttel élesedni fog a 6.0.2-es patch amiben lezárul az Első Évad-ja a MoP-ban népszerű néhány elfoglaltságnak.

Bezár a bazár
Az egyik ilyen, hogy ideiglenesen bezár a Brawler’s Guild. Mindenkinek aki rendelkezik tagsággal továbbra is megtartja, azonban minden resetelődni fog. Az eddig megszerzett achievementek pedig egy új Feats of Strength kategóriába a Legacy-ba fognak kerülni. Szóval itt az idő, hogy aki, még most akarja elérni a Rank10-et és megszerezni a különféle jutalmakat ezt megtegye.

Egy Legendás Vállalkozás
A Warlords of Draenor megjelenését követően nem lehet többé megszerezni a legendás köpenyt. Ugyanis az ehhez tartozó küldetésláncolat végleg kikerül a játékból. A 6.0.2 élesedésekor akik még nem kezdtek hozzá a küldetéslánchoz már nem is fogják tudni elkezdeni. Azoknak akik szeretnék még megszerezni a köpenyt továbbra is segítséget nyújt a Gaze of the Black Prince buff egészen a 6.0.2-ig. De ne felejtsük el utunk még itt nem ér véget, hamarosan figyelmünket egy új legendary tárgy megszerzésének szentelhetjük ez nem más, mint a Khadgar’s Band of the Archmage.

Egyéb
Garrosh-ból szerezhető heirloom-ok is eltűnnek amint a Warlords of Draenor megjelenik. Továbbá a 6.0.2 érkezésével a Challenge Mód első évada is véget ér.
#18 | Lyla válasza #17
wow_c_506691
#17 | Nuwiel válasza #15
Persze, hogy megmarad, sőt a kezdetektől arról volt szó, hogy követelmény lesz a legalább Silver fokozat teljesítése ahhoz, hogy LFR-be mehess például. Level 100 elérésekor rögtön küldenek is a garrisonból a Proving Groundsra, győzelem esetére egy ajándék fegyvert ígérve.
#16 | Delfi válasza #15
Az követelmény lesz raid előtt.
Proving Grounds ezek szerint megmarad? Vagy lehet tudni róla valamit?
#14 | Nuwiel válasza #13
Tudom, de egynek veszem, egy sorozat. Az orkoknál pedig azt kell ölni, amit a Wowhead is ír, nem szabad hinni a kommenteknek, hogy bármilyen 90-es mob dobhatja.
wow_c_506605
#12 | Delza válasza #11
wow_c_506581
#11 | Nuwiel válasza #10
Én a farmosra is várok, igaz hónapokig nem jártam a farmon, csak most kezdtem el újra a quest item miatt. Így jártunk, ha nem lesz meg, de nem fogok bánkódni, ha csak ez az egy nem lesz meg, a cím és a mount megvan Sticking out tongue
wow_c_506557
#9 | Nuwiel válasza #8
A régi Brawler's Guildből csak annyi marad meg, hogy valaha is beléptél (ezért az újba már nem kell), minden más lecserélődik.

Ha az altjaidnak kell heirloom, menj az altjaiddal, akkor fixen azoknak lesz heirloom Sticking out tongue

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu