KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2339 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2407 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2409 napja

Alindia A Blizzard hivatalosan törölte a Titan-t
Alindia - 3499 napja
31
wow_c_506455
Pont ez bizonyítja, hogy nem ugyanaz az item esik, csak a neve ugyanaz. Ha az item is ugyanaz lenne, akkor mindegyik 470-es lenne.
#29 | Fea válasza #28
le fel skálázódások korában, egy csúszka változtatása és kész...
#28 | Nuwiel válasza #17
Néztem is, hogy a Toy Box guide-ban öt Brewfest tárgyat írnak, live-on viszont csak hármat találok. Most szomorú vagyok Sad

@Bennyg: ha valamihez nem értesz, inkább maradj csöndben. Ha a heirloomoknál működik, hogy változik a szintjével a statok értéke, akkor szerinted egy meglévő itemnél tényleg nehéz lenne módosítani az értékeket?
#27 | Delfi válasza #26
Egyvalamit nem veszel számításba, még pedig azt, hogy én létező itemlevelt mondtam, amihez megvan már az összes szorzó. Nem kell vele semmit sem dolgozni, csak beírja az új számokat és kész.
A tárgyak az elmúlt években sem változtak meg, mindig ugyanaz esik, csak más szintű.
Nekem van Tankard of terror 200, 365 és 470-es itemlevellel is a bankosomnál.
#26 | Bennyg válasza #25
Én olyanra merek tippelni, hogy elég sok köze lehet a statoknak az item levelhez, gondolj csak a ilvl redukálásra challenge mód esetén.
Elég komoly matek lehet amögött, hogy egy itemnek mennyi stat értéket oszt ki. Ja és még ott a reforge is !!!!

Arra, hogy a balance megmaradjon és az alapján levezesd, hogy mennyi ILvL-re kell átírni, az biztos nem 3mp lesz Smiling.

"Ha mégis neked lenne igazad, és az itemlevel és a statok "be vannak égetve" a tárgyban, akkor viszont időszerű lenne kicserélni azokat a programozókat."

Ebben meg igazad van. Csak gondolj bele mennyi ilyen porgramozó van Smiling.
#25 | Delfi válasza #24
Ugye tudod, hogy nem kell semmit sem programoznia rajta, csak pár változót kicserél. Ha mégis neked lenne igazad, és az itemlevel és a statok "be vannak égetve" a tárgyban, akkor viszont időszerű lenne kicserélni azokat a programozókat.

Volt erre egy régi vicc, a kuplerájban sem a berendezést kell felújítani ha nem megy a bolt, hanem ki kell cserélni a k****kat.
#24 | Bennyg válasza #20
Na ha te ilyen módosítást, te 3mp alatt megcsinálsz, úgy hogy az  tökéletesen bugmentesen működik, akkor szólj és 10 millió forintos havi fizetéssel alkalmazlak kötetlen munkaidővel Smiling.


Témára visszatérve:

Dobnék egy idézetet :
"Természetesen a bolhából is elefántot csináltak, a legapróbb infók mögött is hatalmas titkokat véltek felfedezni, a legnagyobb port azonban egy televíziós sorozat, a 30 Rock (A Stúdió) kavarta. A sorozat első évadában az egyik rész végén megjelenik, hogy az epizódot a Blizzard promóciós célokra használta fel. Ezzel szemben mivel játszanak? Nem WoW vagy Starcraft, hanem Halo. Miért promózta a Blizzard 2007-ben a Halót? Tessék feltenni az alufólia sityakokat, de a Blizzard azóta már Activision-Blizzard, az Activisionnél pedig ott a Destiny, amit véletlenül a Halóért felelős Bungie fejlesztett. Sci-fi, MMO, vannak benne páncélok, ráadásul az egyik kasztot Titannek hívják. Véletlen lenne? "

Forrás: GameStar

Direkt nem upgrade-elik ennyire, mert ez elértéktelenítené még a RF-szintű cuccot is. Az itemeket a kieg első tierjéhez lövik be és ott is maradnak végig.
Amúgy a fenti interjút Mike Morhaime és Chris Metzen adta, vagyis eléggé autentikus.
#22 | Delfi válasza #21
Szándékosan írtam honorból elérhető gearszintet, hogy ne legyen nyavajgás a free epicért, miközben persze eredetileg mindig jó cucc volt az ilyen drop.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu