KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2339 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2407 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2409 napja

Veresmanccs Lords of War Part Four - Kilrogg
Veresmanccs - 3504 napja
54
Azért írtam hogy off Laughing out loud (meg ha kukacoskodok ez is 1 lore videó)
ezt mért nem a lore topicban kérdezed?
Kicsit off, (remélem olvassák még ezt a posztot Laughing out loud) de Khadgarról mit lehet tudni most? követem WoD történetét, de arról semmit nemtudok hogy Khadgar hogy jött be a mostani képbe, hogy segítsen dreanorra jutni meg ott harcolni Laughing out loud eddig ott csücsült shattiba Outlanden, valaki tud valami érdemi információt hogy miért csatlakozott hozzánk?

Ja és még hogy ő most erő szempontjából hol van körülbelül?Laughing out loud nála van az Ateish, a legendary q chainbe is nagyon fel akarja kutatni Gul'dan-t, Kairozdormut vele öljük meg végleg, és hasonlók Laughing out loud
(csak mert ha jól tudom most Med'an a guardian, aztán valahol kukoricát pattogtat)
... a videókban szereplő történeteket Maraad meséli Varian Wrynn-nek Stormwindben, vagyis ezek kb. így történtek ...

Na épp ez az! Ennek a sztorizgatásnak az alapja tényeken nyugszik, de mint tudjuk egyrészt az idő sokmindent megszépít, másrészt a mesélő is kicsit torzít(hat) rajta.
Maraad célja ha jól értem, akkor az, hogy megmutassa, bár kemény harcosok, de legyőzhetők az orkok. Ez a cél, még ha nem is tudatosan, de szerintem mindenképp árnyalja az elmesélt történeteket.

Ki mondta, hogy nem láttam? Sticking out tongue
#49 | Delfi válasza #48
Jól látom, hogy csak eljutottál a #32-es válaszig?
A betegség miatt Geyah nem mozdítható, és 2 fő miatt nem akarták lehorgonyozni az egész klánt a télre. Ez nem gyávaság, hanem praktikusság.

Kargath a túlélőkből szervezett új klánt. Nyilván ez csak a mag volt, és klán nélküli orkokból, illetve további kiszabadított foglyokból épült fel a tagság többi része.

Nem mellesleg a videókban szereplő történeteket Maraad meséli Varian Wrynn-nek Stormwindben, vagyis ezek kb. így történtek a mi múltunkban is, nemcsak az alternatív Draenoron... és a mi múltunkban ezek a klánok - démonvérrel turbózva, ez igaz - csak legyőzték kis híján az egész Alliance-t emberestül, törpéstül, high elfestül.
#47 | Delfi válasza #46
Jaja, átharapta a torkát, de hogy is? Ja úgy, ahogy egyszercsak lekerül a fáról is, igaz? Valami személyes csodák lehettek.
Gondolom az ogrék meg gyorsan szétszéledtek és áttértek a vegetáriánus életmódra. Biztos nem lép elő egy helyettes, hogy vezesse tovább a klánt...

Vissza kellene menned videót nézni. Kargathnak nincs klánja, így kezdődik a történet.
A maroknyi rabszolgának jó része odaveszik, mire kiverekszik magukat, szóval nagy klánt ne várj tölük.

A frostwolfok meg simán otthagyják a vezér öccsét és az anyját a farkasoknak. Gyáva férgek...
Kargath fogolyként lett rabszolga, ahonnan kiszabadította magát és társait. A megalakult új klánba meg be lehetett kerülnie azoknak, akik klán nélküliek voltak korábban, vagy valamiért elhagyták a régi klánjukat.

A Warsong klánnál ugyanez a helyzet. Van befogadás, ha teljesíted a próbát (lásd még a Warsong novellát a hivatalos oldalon). Az ogrénak nem a fülét harapta meg Grom, hanem a torkát harapta át; abba azért bele szoktak halni. Ráadásul egy vezető nélküli ogre klán veszélytelenebb ellenfél, mint egy szervezett.

A Frostwolfok bőven vannak annyian, hogy megküzdjenek a farkasokkal. De miért tennék, ha kellemesebb klímában is lakhatnak a hideg helyett? Sok nomád törzs vándorolt tavasszal és ősszel a valós földi történelemben is.
#45 | Delfi válasza #44
Az első videóban a féleszű ork rabszolga, aki az ogrék örömére mészárolta az orkokat. A shattered klán tagjai egy maroknyi félkezű rabszolga, akinek se családja, se utánpótlása nincs.
A második videóban a warsong klán földjeit felégetik, a maradék csapatot pedig csapdába ejtik és megölik. Az ogre vezér elmeséli, hogy az emberei könyörögtek a halálukért és a warsong földeket meghóditotta. Gromnak se felesége, se utóda, se klánja nincsen.
Az ogrék meg elvesztették azt az egy hadurat, aki feltehetőleg belehalt a vérmérgezésbe, amikor megharapták a fülét...
A harmadik videóban a frostwolfok annyian sincsenek, hogy 3 farkassal megküzdjenek, elszaladnak afrikába áttelelni.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu