KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2304 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2372 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2374 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2374 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2374 napja

Norton Visszatér az Undermine Journal !
Norton - 3500 napja
9
Akik használták az Undermine Journal oldalát, júliusban szomorúan értesültek arról, hogy bezár.
Noha az oldal üzemeltetésével kapcsolatos gondok nem tűntek megoldhatatlannak, Erorus mégis a bezárás mellett döntött.
Az egész mögött egy kisebb kiégés volt sejthető, amit be is vallott.

Elmondta, hogy nem okozna gondot az oldal újra üzembe helyezése,
de rengeteg programozói munka várna rá a 6.0-ás patch miatt,
át kellene alakítania az egész oldal szerkezetét, és nem biztos benne, hogy meg akarja csinálni.

Nos, az aggódóknak jó hír, hogy Erorus pár nappal ezelőtt a The Undermine Journal fejlesztői blogjában beszámolt a terveiről és arról, hogy újra fog indulni az oldal.
#9 | Norton válasza #8
hehe Smiling

Én inkább így képzelem el magam. Smiling


youtu.be/ckiAq_XSNfE


Ez jutott eszembe:) Kereken egy perctől:)


#7 | Dayus válasza #6
Áhá, így már minden világos.
Thanks mon. Smiling
#6 | Norton válasza #5
Én mindig is imádtam a statisztikákat. Adatokat összedolgozni, következtetni belőlük. Imádok mindent táblázatba rendezni, beképletezni, automatizálni. A matekot viszont utálom és keményen dolgozni kellett azon, hogy használjam. A matektanáromnak persze ez feltűnt, mindig engem küldött le krétáért óra elején és visszaküldött mindig más típusért, mert most neki a másik gyártótól kell Smiling

Például az írásaimban általában kerülöm a számok használatát - felesleges, kényszerű bizonygatás érzetét kelti szerintem - , viszont van egy meggyőző erejük. Kategórikusnak, komolynak tűnik tőle az ember - egyszóval próbálom magam okosnak feltüntetni. Laughing out loud
#5 | Dayus válasza #4
Nahisz Laughing out loud, na akkor csak jól gondoltam akkor. Simán lehet ilyen szitú, amit leírtál, és amit sejtettem. Noha én emberségesebb szinten sejtettem, de többnyire biztos nem olyan szintű, hanem trükközés aztán a megtévesztés utáni haszon lekaszálása, ect.
Köszi az elgondolkodtató, vesszőt és szünetet nem sajnáló terjedelmes gondolat menetet Smiling, érdekes volt olvasni.
Meg nosztalgikus volt, voltak olyan évek amikor valamire nagyon rááltam, és pár csavart elszált és csak számokból állt minden, erre emlékeztetett a hozzászólásod egy része Laughing out loud. ( Ezzel csak azt mondom, hogy nekem szükséges volt ehhez a szinthez katt. Ennyi, szóval nem rád nyomtam jelzőt, kérlek ne gondold ezt.)
Áh, már én is lusta vagyok annyira szorgoskodni.
#4 | Norton válasza #3
Volt egy előfizetős szolgáltatás. Ez volt az emailes értesítés meg még ki tudja mi (sosem olvastam utána mi tartozik bele az előfizetésbe). De megjelentek új oldalak akik már ingyen kínálják ezt, ezért nem akarja pl megcsinálni az email értesítőt.

Még júliusban büszkélkedett vele, hogy az előfizetésekből simán kitermeli az új hardver hátteret és a költségeket, úgyhogy gondolom nem kevés pénzről van szó (magyar viszonylatban persze). Időnként szokás az amcsiknál bedobni a juj katasztrófa/meteorbecsapódás/haldokló hörcsög hírt, és pénzt kérni új gépre/fejlesztésekre. Ő nem kért pénzt, csak beírta hogy sry srácok túl sok meló és nincs kedvem megcsinálni.

Erre gondolom elkezdték spammelni az emailfiókját, hogy "na de lééééécccciii" és ezeknek 90%-a biztos beírta a végére, hogy küld pénzt is ha kell. Szerintem nem kis pénzről van szó, de még pár száz dollár miatt is megéri hétvégente 4-5 órát a kódolásba ölni nyugodt tempóban, pár hónapig.

Semmi alapja nincs ennek a következtetésnek de:
kicsivel kevesebb, mint 1,5 nap alatt 50-en szerezték meg WoWheaden az újonc tartalomfeltöltő site-achievementet, ami azt jelenti, hogy használják a WoWhead programját, hogy segítsék az adatbázis építését. Valljuk be, elenyésző WoWhead-olvasó hajlandó erre - egyszerűen az emberi lustaság.
Összesen több, mint 240 ezren használták a programot.
A TUJ-t töredéke használja (legyen mondjuk ennek a 10%-a = 24.000 játékos). Ebből legyen mondjuk 5 %-a (1200 játékos world wide) aki adományoz (amcsik, valszeg többen) mondjuk 5 dollárt (amcsik, valszeg többet). Az még mindig  6.000 dollár. Nem kis pénz.

De vehetjük úgy is, hogy mondjuk ennek az 1200 játékosnak a 10%-a rendszeres előfizető, mondjuk egy havi modellben 3 dollár (kb reális), az havi 360 dollár puszira. Mert egyszer megírod a kódot és nem kell az oldallal foglalkozni (ezt maga Erorus írta).

És szerintem a lehető legpesszimistább számolást végeztem most.

Szerintem élni fog az oldal még kieg után is. Ijesztgetni, meg fordított pszichológiával élni meg bármikor lehet - és divat is.

(kb most b@sztam el, hogy új gépet vetessek a blogolvasókkal? Laughing out loud )
#3 | Dayus válasza #2
Hmm ezt nem tudtam, mármint a prémium dolgot.
Úgy gondoltam a plusz pénz amit még kapott támogatásként az győzte meg. Ám akkor ezek szerint mégsem így  van, lényegében mindegy is Laughing out loud. Lényeg, hogy megy még, szerinted a következő, WoD utáni kiegnél tényleg bezárja?
#2 | Norton válasza #1
Sosem a pénz volt a gond, hanem nem volt hozzá energiája/kedve. Egész pontosan túl sokat kellett változtatni a 6.0-s patch miatt az oldal kódjában és új szolgáltatót is kellett keresni és nem volt hangulata ekkora melóhoz.

Írta is, hogy nem a pénz a gond, mert bőven jól keres a prémium előfizetésekből. Valószínüleg megszólalt a kis goblin a fejében és meggyőzte arról, hogy ha megcsinálja még pár évig biztos keresetkiegészítése lesz.
Hmm, kapott támogatást?
Írtad korábban, sokan igértek neki  eszt azt, csak hogy folytassa.

Örömmel hallo ma hírt Smiling és köszi a jóhírt, jómagam csak most kezdem el nézni, de szerencsére nélküle is minden ment remekül.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu