KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2340 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

Norton Könnyed trashfarm akár többezer aranyért?
Norton - 3554 napja
4
A goblin élettől idegenkedők régi pénzszerzési forrása a dungeon farmolás. A régi heroicok gyors solozása valóban kifizetődő lehet ha éppen clothot akarunk farmolni, vagy csak unalomból lemegyünk pár szár aranyért. Kedvelt hely például Vortex Pinnacle is az extra Volatile Air miatt. Emeljük egyel a tétet: egy kicsit nehezebb, ám annál nagyobb haszonnal kecsegtető módszer következik.  Raid trasht fogunk farmolni!

Célterület BWD és BoT.

Cikk a Gold Hungary blogon.
#4 | Klary válasza #2
3 hete nem tudom TN-en eladni az Illusionary baget, de a Royalt se 2 ora volt.. 
Nos igen, a cloth az még kellendő volt azon a szerveren is. Jött is szép pénz belőle amikor újból megcsináltam az összes küldit.
Észrevettem ott is elég vicces esetek voltak, napok közti óriási külömség, amikor nagyon sokan vesznek mindent, majd utána és előtte hónapokon át senki semmit, még cloth okat se.

Így volt a zöldség eladásaim is, sokáig semmi nem volt, nem adtam fől, pakoltam fől őket, mind elkelt, és elég nagy haszonnal.
Ilyen szinten reménykedek a WoD kijövetelét számítandó egy hónappal előtte, és a WoD kijöveteleét számítandó két hónappal később. Akkor hátha fellendül a piac. Már be is készültem egy rakat dologgal Laughing out loud.
#2 | Norton válasza #1
Hát sajna a nyár ezzel jár. Azonban ez egy olyan hely (BWD), ahol párhuzamosan több piacra is tudnak farmolni azok, akik inkább farmolni szeretnek. Egy tailor karival megspékelve és egy kis monotonitástűréssel rengeteg pénzt lehet keresni a táskákon.
Sok sikert, jómagam most inkább pihenek, amolyan kényszer pihenő. Azon a szerveren ahol vagyok nagyon be van halva a piac, gondolom a nyaralások miatt. Mindenesetre ami 1 hónapja úgy vitték mint a cukrott, az már ott van az aukcióban, és folyamatosan csökken az ára, súrolva a neveségesen olcsó értéket, és még úgy sem veszik.
Najó, meg idő hiányában is szünetelni kell egy pöppet.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu