KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2341 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2409 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2411 napja

Angerley Stranglethorn Fishing Extravaganza
Angerley - 3573 napja
6
Úgy gondoltam csinálok egy leírást egy hetente ismétlődő eventről, így aki esetleg nem tudott eddig róla az ezután belevetheti magát a heti halászverseny izgalmaiba. Smiling

Na szóval, a Stranglethorn Fishing Extravaganza minden vasárnap 14:00-kor veszi kezdetét. A verseny lényege, hogy az első 3 ember között légy, aki kifog 40db Speckled Tastyfish-t Northern Stranglethorn-ban.
Mint minden versenyben itt is vannak nyeremények:
Ebből az én véleményem szerint a Dread Pirate Ring a leghasznosabb, ugyanis mint néhányan tudjátok ez egy heirloom, amely 5% XP bónuszt ad szintezés közben, sajnos csak 80-as szintig és nem lehet upgradelni, hogy 85-ösig adja a bónuszt. Illetve van még jó pár egész kis mókás nyeremény, érdemes köztük csemegézni. Smiling

Maga a verseny viszonylag egyszerű, vasárnap 14 órakor Northern Stranglethorn-ba kell menni és ki kell halászni 40db Speckled Tastyfish majd leadni őket Riggle Bassbait-nek.

Viszont van pár tényező amely nehezíti a versenyt (nehogy már ilyen könnyű dolgunk legyen). Először is, nem az összes vízben lehet Speckled Tastyfish-t fogni. A legkönnyebben úgy lehet megfelelő helyet találni, hogy a minimap melletti kis nagyítóra kattintunk majd ott bepipáljuk a „Find Fish” opciót.


Ennek köszönhetően úgy fogjuk látni a minimap-on azokat a helyeket ahol kifoghatjuk azt a típusú halat, mintha egy bányászható vein, vagy éppenséggel egy leszedhető herb lenne.


Miután találtunk magunknak egy megfelelő és szimpatikus helyet, addig dobálgassuk az örvénylő vagy bugyborékoló vízbe a csalit míg bele nem találunk, különben nem fogunk fogni Speckled Tastyfish-t. Ha úgy érzed, nagyon a határon vagy, akkor inkább dobd be újból, ugyanis minden másodperc számít a versenyben.

Mivel nem csak Te hajtasz a díjak egyikére, így ajánlom, hogy tedd gyorsbillentyűre a Fishing spell-ed, illetve a mountod, ugyanis ezzel is értékes másodperceket nyerhetsz. Például nekem a középső egérgombon van a Fishing és az „E” billentyűn a mount ugyanis így vagyok a leggyorsabb. Smiling

A legjobb hely (vagyis nekem a kedvencem) a Gurubashi Arena-tól észak-keletre lévő hely, illetve attól egy picit dél-nyugatra fekvő tengerpart, ugyanis ott eddig mindig néhány másodpercen belül tudtam váltani egy új helyre ha a másik kimerült.

Ha pedig megvan a 40db Speckled Tastyfish akkor irány Riggle Bassbait Booty Bay-ben, egyszerűen csak vedd fel tőle a küldetést majd add le. Érdemes időközben a chatet figyelni, ugyanis ott szokták bejelenteni, ha a realm-odon elvitték az első, második vagy harmadik helyezést.

Pár tippet is adnék:
  • Add le a HS köved Booty Bay-ben, enélkül szinte lehetetlen nyerni.
  • Előre szemeld ki melyik nyereményt akarod, hogy gyorsan tudj választani, hiszen ne feledd! Mikor még a nyereményed választod akkor még ugyan úgy megy az idő és valaki más leadhatja előtted a küldit, ezzel megkapva előled az adott helyezést.
  • Ne chatelj közben senkivel, ugyanis azzal is csak időt vesztesz.
  • A verseny előtt 5-10 perccel már légy ott egy kiszemelt halászhelynél, hogy a verseny kezdetekor már csak be kelljen dobni a csalit a vízbe.
Illetve kihangsúlyoznám, hogy PvE realm-on játszok, így a PvP-s részével nem vagyok tisztában sajnos. Sad
Rengeteg szerencse kell ahhoz, hogy nyerj. Meg szerintem egy egész kis hangulatos időtöltés, így ha vasárnap délután unatkoznál akkor most már tudsz még egy dolgot amit tudsz csinálni! Sok sikert és szórakozást!
Üdv, Nesstra.
Dalaran, vanilla fővárosok. Nem emlékszem, van-e a Mistsben olyan fishing daily, ami baget ad; ha igen, abban is lehet.
#5 | Dayus válasza #4
Köszi! Smiling Gondolom akkor a Dalaranos napi Fishing quest, vagy másik is van?
Fishing daily questekért kapott táskában lehet. 
Hmm, köszi, sose tudtam mia a szösz ez Laughing out loud. Meg mindig volt mit csinálni, pl: Raidelni, questelni, aukciózni, nyers anyagot farmolni, altozni, szakmát húzni, és még miegymás. Pedig a tervbe volt véve a horgászás is, de lemaradt 280 as skillen Laughing out loud.
Amúgy, hogyan is lehet megszerezni azt a könyvet amivel megtanulod megtalálni a halász helyeket?
Anno törtön már megvolt, kitudja már hogyan sikerült.
Köszi az összefoglalót, ingame meg már gratuláltam az acsihoz, szóval itt nem fogok Sticking out tongue
Jó összefoglaló Smiling Szerencsére PvP realmen sem lehetetlen a feladat teljesítése, én pár hete a Ragnaroson vitte el egy harmadik helyet, ráadásul allysként. Az én horgászterepem Northern Stranglethornban volt, annál a tónál, amely a goblin erdőirtás mellett fekszik, illetve az ettől délre levő folyószakaszon. Egy lélek sem volt ott rajtam kívül Laughing out loud

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu