KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2314 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2381 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2383 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2383 napja

Wolverine Hírösszefoglaló az utóbbi napokból
Wolverine - 3546 napja
56
Az utóbbi időben szerkesztőink elfoglaltságai kissé háttérbe szorították a friss hírek követését, de nem tűntünk el teljesen. Íme egy gyors összefoglaló arról, mi történt az utóbbi időben.
  1. Augusztus 13-17. között lesz a gamescom Kölnben, és a Blizzard szokás szerint teljes erővel képviselteti magát a rendezvényen. Ehhez kapcsolódik egy jelmezverseny is, aminek a kiírása szerint a jelentkezési határidő augusztus 7. A regisztrációhoz szükséges egy név, egy emailcím, a jelmez neve, és ha megoldható (mert már olyan állapotban van), akkor egy maximum 2 MB-os fotó mellékelése. Tekintve, hogy az első díj egy két személyes utazás a BlizzCon 2014-re, amelynek költségét a PayPal állja szponzorként, érdemes lehet olló és tű/cérna után kapni...
  2. A Blizzard 3 előzetest is bemutatott Draenorról: elsőként a Horde kezdőterülete, Frostfire Ridge mutatkozott be, majd Frostfire Ridge élővilágát is felmérhettük - többek között az ogrék rokonai, a magnaronok és az ogronok is feltűntek a bemutatóban -, végül az ArtCraft eddigi utolsó részében a draenei férfiak felfrissített modelljére vethettünk egy pillantást.
  3. Valószínűleg kevesen jutnak el közülünk a san diegói Comic Conra idén - de ez nem jelenti azt, hogy az oda szánt lootbaget ne lehetne begyűjteni. A Blizzard 25 darabot fog kisorsolni a jelentkezők között; a nyerési esélyek megnöveléséhez nem árt egy Facebook-, egy Twitter- és egy YouTube-account. A lootbagben van egy Heroes of the Storm póló és egy nyakbaakasztó, egy Nether Faerie Dragon (Warcraft) és egy Whimsyshire Treasure Goblin (Diablo) plüssfigura, egy Cute But Deadly Zeratul-figura, valamint egy Funko Pop Kerrigan figura. A sorsoláson a szabályzat értelmében a Magyarországon lakók is részt vehetnek; a jelentkezési határidő magyar idő szerint július 28. reggel 8:59.
  4. Bashiok megerősítette, hogy még mindig a 6.1-es patchre tervezik a repülhetőség bevezetését: ez nem lesz automatikus, vagy meg kell vásárolnunk egy trainertől, vagy egy questchaint kell hozzá teljesíteni. Azonban az sem kizárt, hogy az addig érkező visszajelzések függvényében módosítanak majd a terveken, mivel jelenleg is erősen vegyes a bétázó játékosok véleménye a földhöz ragadtságról.
  5. Az adatbányászok továbbra is bőszen ásnak a béta kliensben; a Wowhead például új legendary questitemeket lelt a legutóbbi két béta buildben, amelyek iLvl665-ösek - vagyis vélhetően a Pandarián megszerezhető köpenyhez hasonlóan elérhető felszerelést gyűjthetünk össze Draenoron is. Emellett megjelentettek egy garrison guide-ot is azoknak, akik kíváncsiak, hogyan fejleszthető erődünk.
  6. Rygarius a régi raidek szólózásáért aggódóknak jelezte, hogy egyes encountereket módosítani fognak a Warlords megjelenésekor, hogy továbbra is lehessen egyedül harcolni - pl. Thorimnál lesznek változások, hogy ne reseteljen, ha senki sincs az arénában; illetve Valithria opcionális lesz azok miatt, akik nem tudnak gyógyítani.
  7. Végül elbúcsúztunk a Blizzard egyik ikonikus vezetőjétől: Rob Pardo, aki kreatív vezetőként a Starcraft óta terelgette a Blizzard játékait, 17 év után más feladatkört keresett magának és távozott a cégtől. Egyelőre nem tudjuk, mihez fog kezdeni; akit érdekel, kövesse őt a Twitteren.
#56 | Fea válasza #55
wow_c_503245
#55 | Norton válasza #53
Gyerekek kanyarítsatok már valami csámcsognivalót mert így elalszok az AH előtt. Holnapra legyen valami olvasnivalóm mert uncsi, hogy megnemtámadási egyezményt kötöttetek Laughing out loud
wow_c_503232
Látom, hogy nem Sticking out tongue
#52 | Delfi válasza #51
Most elment Wolvi és leellenőrzi, hogy Te vajon az én második nickem vagy-e. :DDD
wow_c_503219
Én is bírlak, remélem, ezt tudod Sticking out tongue

#47: nyilván nem ez a fő probléma, hanem az, hogy lvl100-on nem mehetsz oda, ahová akarsz, hanem adott esetben kerülnöd kell. Ez pech. Fenntartom azt a véleményem, hogy a szabad repülés ugyan jó dolog, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy egyértelműen pozitív fejlemény (így visszatekintve az utóbbi 8 évre a BC megjelenése óta). Ezzel ugyanis nagyon elkényelmesedett sok játékos - mint Delfi is. Herb/ore/hal? Odarepülök, összeszedem, felszállok és továbbmegyek. Eldugott ösvény végén levő akrmi (quest item, rare mob, easter egg)? Nem érdekel az ösvény, odarepülök a koordinátákhoz, leszállok, megnézem/felszedem, felszállok és megyek tovább. Tulajdonképpen az tökmindegy, hogy a környék micsoda: őserdő Sholazarban, tundra Kun-Laiban vagy sivatag Uldumban, ez ugyanis semennyire sem számít. Meg az sem, hogy milyen ellenséges tevékenység van a területen, mert simán kikerülöm a levegőben (kivéve, amikor ezt direkt megakadályozzák, mint a goblin aknamező Storm Peaksben, vagy Firelandsen a druidák által tartott övezet, vagy Isle of Thunder). Ha a környezet érdektelen, akkor időpocsékolás kidolgozni...
wow_c_503151
#48 | Delfi válasza #47
Üdvözöllek a Wolvival való partalan viták világában! Smiling
Soha az életben nem tudsz neki semmit sem elmagyarázni, mert beszűkülten tolja a kékek típusválaszait és ha rámutatsz, hogy köpönyeget cserélt a fél évvel ezelőtti válaszaihoz képest, akkor azt is pozitív cselekedtként hozza fel amellett, hogy a blizzard mennyire jó fej, mert ez nem visszavonulás, csak ma erre támadunk! Smiling

El sem tudod képzelni hányszor húzott fel ezekkel a debil válaszaival, amikor mellébeszél és hajtogatja a hülyeséget. Értem én, hogy ez egy hivatalos oldal, de azért még nem kellene buta droidot játszani.
wow_c_503140

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu