KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2339 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2407 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2409 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2409 napja

Wolverine ArtCraft: kiegészítők
Wolverine - 3625 napja
74


Az Art teamet vezető Chris Robinson egy újabb ArtCraft-blogot osztott meg velünk, amelyben egy kissé távolabbi célról esik szó: az egyes kasztokra jellemző látványelemek, kiegészítők bevezetéséről.

A koncepció röviden: nemrég még létezett a Relic slot egyes kasztoknak (death knight - sigil, druid - idol, paladin - libram, shaman - totem), amely extra statokat adott a ranged slottal nem rendelkező kasztoknak is. Ezek a tárgyak grafikusan nem jelentek meg a karakteren, bár azzal mindenki egyetérthet, hogy egy shaman totemje, vagy egy paladin libramja hozzátartozik a kaszt klasszikus kinézetéhez. Akkortájt problémás is lett volna olyan itemeket bevezetni, amelyek nem adnak statot, de befolyásolják a karakter kinézetét, viszont azóta létezik a Transmogrification is...

Valamikor a Warlords megjelenése után egy patchben lehetséges lesz olyan kozmetikai itemeket szerezni, amelyek vizuálisan befolyásolják a karakter kinézetét, de nem hatnak az erejére. Ezek a tárgyak a karakter szintjétől függően másképpen néznek majd ki és váltogathatjuk is ezeket a jelek szerint; pl. egy hunternek lesz lőszertáskája, ha puskát hord, és tegze, ha íjászként harcol - agy egy rogue is választhat, hogy kalózjelmezre gyúr, esetleg méregfiolákat villant az övén. Pár Alliance-témájú koncepciórajzot is bemutattak:







Ezek a kiegészítők vegyes forrásból érkezhetnek majd: némelyikhez csak el kell érni egy bizonyos szintet, és olyan ritkább fajta is lesz, amit egy raidboss legyőzésével szerezhetünk meg.
#74 | Tüsi válasza #72
Igazad lehet, nem véletlenül fejlesztik gőzerővel a Heroes of the Storm-ot. Nem féltem őket, tudják miből van a pénz. Viszont úgy tűnik a fanatikusok elég kitartóak akkor, mert bár csökken (nem szeretnék flame-et indítani, a kieg előtti állapotot most ne nézzük), de elég döcögve az előfizetők száma (az elmúlt pár év adatait összességében nézve).
- töröltem saját magamtól, megértettem Wolverine -
Most szólok, hogy ha továbbra is egymással foglalkoztok ahelyett, amit a másik mond, akkor mindketten repültök hosszabb-rövidebb időre.

Visszatérve a felvetésre: egy MMO-nál mindig van lemorzsolódás, és addig él egy játék, amíg a) van elég fanatikus, aki játszik; b) a lemorzsolódókat tudják pótolni új játékosokkal. Az elsővel még nincs baj a WoW-nál, a második azonban erős gond, mert nagyon kevés új játékos érkezik a fiatalok közül; nekik inkább a MOBA-k jönnek be a jelek szerint az MMO-k helyett. Ettől még nem hülyeség megpróbálni behúzni új embereket valamilyen formában (pl. a brazil honosítás is egy ilyen lépés volt nem olyan túl régen).
#71 | Delfi válasza #68
Veled ellentétben én csak értelmes dolgokról szoktam vitázni. Te imádod a saját hangod, így mindenre írsz másfél oldalt, igaz nincs benne semmi érdekes, de legalább feleslegesen hosszú.
wow_c_500145
A WoWban sajnos az RP rész már majdnem full kihalt, ezek az apróságok sajnos nem nagyon fognak dobni rajta Sad
wow_c_500143
#67 | Delfi válasza #66
Annyi ostobaságot írsz össze, hogy az már fáj.
De hogy a te szinteden próbálkozzak: ha már 8 bites grafika az amit most látsz, akkor áruld már el nekem egy arany tegez vajon hány új játékost vonz majd be?
És itt be is fejeztem a veled való értelmetlen társalgást.
wow_c_500141
wow_c_500140

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu