KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2336 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2404 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2406 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2406 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2406 napja

Tüsi 5.4.8: gear változások
Tüsi - 3629 napja
57
Ma reggel tett közzé Takralus egy összefoglalót arról, milyen gear változások érkeznek majd az 5.4.8-as patchben.

Elsősorban, minden olyan item, ami az 5.4-es patchben érkezett (Timeless Isle és Siege of Orgrimmar), kapni fog +2 upgrade lehetőséget, tehát összesen 16 ilvl-el lehet ezen itemek bármelyikét fejleszteni valorból. A már meglévő és felfejlesztett itemek esetében tehát a patch után 2/4-ként fog megjelenni az upgrade opció, és további 2 fejlesztést alkalmazhatunk rajtuk.

A második változás, hogy új token érkezik Deeds of Valor néven. 3000 Timeless Coin az ára és 100 valor pontot ad a felhasználó karakternek. A token Timeless Isle-n, a Celestialok környékén ácsingózó Mistweaver Ai-tól szerezhető be. Természetesen a heti valor cap-et ezzel sem léphetjük túl.

Végül, minden Garrosh heirloom item kap +8 ilvl-t. A változás oka, hogy az 5.4-es itemek további 2 fejlesztése miatt kisebb lenne az ilvl különbség, és mivel ezeket nem lehet fejleszteni, így „ajándékba” kapjuk a +8 ilvl-t. Így garantált a fegyverek BiS szerepe a változások ellenére is. A legendary cloak is megkapja a +2 upgrade lehetőséget!

wow_c_534158
wow_c_530520
erdekes xD

#54 | Klary válasza #51
Azota en is igy teszek.. magen a wf wandom ugy lett meg spoilbol, hogy a 25-bol 14-en rolloltunk ra.. enyem volt a 2. legnagyobb roll.. es en kaptam, holott senkit nem ismertem a raidben, a RL nevet akkor lattam eloszor. Aki nyerte nem irt ram, hogy bocsi de en nyertem, add mar at legyszives, mindenki latta hogy en kaptam.. direkt megneztem a sracot, 502-es main handje volt, siman kellett neki is.. en meg buzi voltam es nem szoltam, hogy bocsi, de en kaptam holott nem en nyertem.. utana lenyomtuk meg Garrost is, a kutya nem irt ram amiatt ugyhogy megtartottam. 
Még egy dolog, nem javasolt minden sz*rért reklamálni, mert így jártok.

http://www.youtube.com/watch?v=rHFwucOKEdA
Nekem a legutobbi ugyem egy inaktiv karakter nevenek elcsorasa volt. Kb 1 oran belul mar az uj nevemmel szaladgalhattam. Es meg hulyeskedett is egy sort a gm, teljesen pozitiv es kellemes tapasztalat volt.
#51 | Bennyg válasza #50
De most gondolj bele. Milyen jogon veszi el az itemet a support? Nem az illető hibája, hogy neki adja oda az RL. Fordított esetben te átadnád ? Nem hinném. Persze ilyeneket átélve már másképpen gondolkozol és átadnád. Ilyen miatt "árulkodni" a supportnak meg gyerekes. Feltéve, hogy ez nem is játékbeli hiba (bug).

Mi anno Garrosh-ra szerveztünk PUG-ot. Ott volt egy gyerek aki egy picit gyengén teljesített. Neki is kellett egy loot, meg egy másik embernek. A gyengén teljesítő teljesítő játékos nagyobbat rollolt, így neki adtuk oda. A másik illető akinek szintén nagyon kellett a cucc, elkezdett velünk pofázni, hogy "miért ennek a gyökér noobnak adtuk oda". Mi csak az elvárt és leírt szabály szerint jártunk el, és reklamál ?
Ebben az időben még nem volt bevezetve a Cross realm raidelés sem. Azért említem meg ezt, hogy az meg végképp felháborító dolog volt, hogy a gyengén teljesítő és reklamáló játékos egy közös guild aktív raider tagja volt. Hihetetlen mennyi idegbeteg ember játszik vagy elmebajos. Ilyen esetben meg a supporthoz fordulni, már ne haragudj de ovodás szint.

Végülis ez meg szerintem egy tökéletes és elfogadható érv, hogy mi az oka annak, hogy LFR-en és Flex-en olyan a lootrendszer amilyen. Pont az ilyen emberek miatt, és nekik köszönhető ez az egész szívás.

Az ilyen esetek elkerülésére az OpenRaid-et javasolnám. Ha kukackoskodik az illető előbb, utóbb hated státusz lesz az átlag értékelése, és senki sem fogja elvinni őt sehova, meg az ő megszervezett raid-jeire sem fog jelentkezni senki.
#50 | Klary válasza #49
En anno meg ToT idoszakaban normalisan leirtam hogy nyertem egy itemet, de a masik lock kapta, akinek esze agaban sem volt ideadni, sot, az anyukamba elkuldott.. kozoltek hogy nem tudnak mit tenni, igy jartam. Tok felesleges nekik emiatt irni, mindegy hogy 15x beiratod-e vagy sem hogy mi a loot rules, nem erdekli oket.. neked attol nem lesz itemed, tole meg nem fogjak elvenni. 
Nemregen tortent, 25-os pug, sha ugye dobta a tokent.. olyan is rollolt ra akinek hc wf iteme volt + mellette a 4/5-s set is megvolt.. a masik akinek kellett vona annak meg 522-es. Persze az nyerte akinek a hc-s volt.. kozolte hogy nem adja oda, mert neki kell OS-re.. holott MS roll volt. A RL kb 5 percig hallgatta az anyazast majd kilepett.. es ez 10/9x igy van, mindenkinek kell minden. 
#49 | Bennyg válasza #47
Én nekem is voltak supporttal dolgaim. Olyan eset volt, hogy guild név váltást akartam refundolni. A pénzt 1 héten belül szolgáltathatják vissza és én 2 hét után írtam. Semmi kötelességük nem volt visszaszolgáltatni a pénzt, nekem mégis visszaadták. Teljesen udvariasan, érdeklődően fordultam hozzájuk és tettek egy kivételt. Szóval én elégedett vagyok velük.

Most ha belegondolok a szituációba, hogy pl játék közben felpörög az adrenalin, amire sokan érzékenyek. Abban az állapotban ki tud az ember törtni magából. Ha valaki olyan állapotban van, nagyon nem hinném, hogy megfelelő stílusban és hangnemben fogalmazza meg a levelét a supportnak.

Ha meg valaki nem megfelelő stílust használ, akkor ahhoz úgy is fognak viszonyulni.
Nem akarok sértgetőzni, de lehet, hogy ez állhat ott a háttérben, hogy a support nem tesz semmit.
"már egy csapat teljesen normal gearelt ember (560+) is úgy halad át a bossokon voicecomm nélkül, mint kés a vajon"

A WoWprogress szerint a Siege of Orgrimmarba lépett guildek 60%-a végzett Garroshsal. Nyilván a maradék egy része azóta megszűnt vagy transzferelt, de ettől még vannak olyanok, akiknek nincs meg a killje; és olyanok is, akiknél nincs minden raidelő tag full gearben. Ez a plusz két upgrade az ő farmolásukat is megkönnyíti.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu