KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2310 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2378 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2380 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2380 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2380 napja

Tüsi WoD: PvP változások
Tüsi - 3617 napja
106
Háború sejlik a láthatáron, és bár az Iron Horde jelentős fenyegetést jelent egész Azeroth-ra, a régi sérelmek nem tűnnek el könnyen az Alliance és a Horde között. Ahogy a kiegészítő fejlesztése halad, a Blizzard szeretne megosztani néhány izgalmas változást a PvP geart illetően, hogy miképp szerezhetjük majd meg őket.

Velem van az erő!

A MoP-ban bevezették a PvP Power-t, ami miatt a PvP gear is alkalmas volt valamilyen szinten raidelni, illetve a PvE gear is a PvP harcokban anélkül, hogy túllépték volna megfelelő felszerelés értékét (PvE a PvE tartalmakhoz). Ez egy nagy siker volt a PvP arénákban és BG-ken, de úgy gondolják tudják ezt még jobban is csinálni. Szóval a WoD-ban újfajta megközelítéssel találkozhatunk majd.

Az új PvP felszerelés nem fog tartalmazni PvP specifikus statot. Ehelyett fel fog skálázódni az itemlevel amint belépsz egy PvP területre: legyen az aréna vagy BG, illetve bárhol a világban mikor PvP harcba keveredsz. Tehát ha PvP gearben questelsz és egy sunyi druida le akar gankelni, megugrik az ilvl-ed. Minden egyes itemen szerepelni fog tooltipben, hogy mekkorára ugrik majd az ilvl PvP harc esetén.

Ezen felül, minden felszerelés (a PvE is) fel fog skálázódni egy minimum itemlevelre ha PvP területre lépsz. Ez a minimum kevesebb lesz, mint egy átlagos PvP item szintje, de egy friss 100-as karakternek, akinek csak egy sima dungeon felszerelése van (vagy quest rewardos), lesz esélye hatékonynak lenni, ha Skirmish-re, vagy RBG-re jelentkezik be.

Ennek van mégegy előnye, mégpedig hogy a PvE geart nem kell leskálázni PvP-ben, mivel a PvP gear szintje meghaladja majd ezt (PvP szituációban, természetesen). Az eredmény az, hogy nem a PvE geares érzi magát gyengébbnek, hanem a PvP geares fogja erősebbnek érezni magát. Az egyetlen kivétel a Mythic felszerelés. A Mythic PvE és a Conquest PvP szintje nagyon közel van egymáshoz, ezért a Mythic gear le fog skálázódni egy kicsit, hogy biztosítva legyen a PvP gear előnye.

Mi van a dobozban?

A WoD nagy változást hoz a PvP gear megszerzésében is. A kezdőknek nagy mértékben növelik a bónusz jutalmat a Random, vagy a Call to Arms BG-k esetén. Egy meccs végén fogsz kapni egy arany, ezüst, vagy bronz Strongbox-ot, esetleg mindhármat. Ez attól függ, hogyan teljesített a csapatod a meccs során és akkor is lehet szerezni ilyet, ha nem nyert a csapat.

Nézzük példának Warsong Gulch-ot. Ha a csapatod szerzett egy zászlót a meccs vége előtt, bronz Strongbox-ot kaptok. Ha 2-t, akkor bronzt és ezüstöt is kaptok. Amennyiben mind a 3 zászló megvan, mind a három Strongbox a jutalom. Kicsit átalakítják a pontrendszert is a BG-ken, pl. Arathi Basin 1600 helyett 1500-as pontszám maximummal fog működni a könnyebb számolás miatt.

A Strongbox-ok tartalma sokféle lehet: Honor pontok, Conquest pontok, felszerelés. Mivel a Strongbox 3 féle lehet, egy vesztésre álló meccs esetén is tovább fogunk küzdeni, hogy minél jobb Strongboxot szerezzünk.

Természetesen a Skirmish-nek (unranked arena) is lesznek jutalmai. Még folyik az egyeztetés ezügyben, de geart és Honor-t is lehet majd szerezni.

A veteránok jutalma

Úgy érzik a fejlesztők, hogy a Honor és Conquest gear között túl nagy űr tátong. Ezt egy 3. szintű PvP tierrel fogják áthidalni. Lesz egy belépő szintű tier, ez hasonló a mostani honor gearhez. Ez elsősorban a Strongbox-okból esik majd, nagy eséllyel. Ezután a veterán tier következik. Ez kis eséllyel az ezüst és arany strongboxokból eshet, illetve Honorért kiváltható. Szintje a kezdő és a Gladiator's szint között lesz félúton.

A veterán gear bevezetése sok problémát megold. Először is, aki egy szezon későbbi szakaszában szeretné elkezdeni a ranked meccseket, nem lesz akkora hátrányban az ellenfeleihez képest, mint most. Másodszor, mivel a kezdő gear nagyon gyorsan megszerezhető, ezért ez nagy segítség a játékosoknak, hogy hamar összeszedjék a létfontosságú szetbónuszokat, trinketeket. Azoknak a játékosoknak, akik szeretik a PvP-t, de nem szeretnének ranked szinten játszani, a veteran gear nagy előrelépés az alaphoz képest.

A Gladiator gear kapcsán nagyon elégedettek a Conquest működésével az S15-ben tapasztaltak alapján, de egy kis változás itt is jön majd: az RBG és arénák ugyanakkora alap Conquest cap-et kapnak. Ez az alap cap lesz növelhető a rating alapján (amelyik magasabb). Ahelyett, hogy extra CP-t kapnánk, az RBG győzelem egy extra rollt fog engedélyezni, amivel egy Gladiator itemet nyerhetünk (hasonlóan a Timeless Isle-s Celestialokhoz).

A sziget

Az eddig felsorolt változások is hűde izgalmasak, de még képesek tetézni a fejlesztők mindezt: Ashran szigetével. Később osztanak meg több információt ezzel kapcsolatban, illetve hogy mit szerezhetünk majd innen.
wow_c_534695
Mondjuk a hozzászólásom csak elméleti síkon értettem, - pve szerveren vagyok, pvp-n se ölt még meg senki max. próbált - bossokat húztak rám párat meg mobokat a boss mellé, hetente egyszer kibírom. Irl megválogatom a környezetem "elemeit" is így elég kevés idiótát ismerek, kis változatosság jól is esik, legalább ilyenkor rácsodálkozom a világra hogy ilyen véglények is léteznek Laughing out loud
World PVP nincs, tehát nincs mit megjavítani.
#103 | Fea válasza #96
az ingyenloot és a boss gyengítés már a játékban van, úgy hívják RF és Flex...

amúgy az érvelésed hibás. lásd a többiek commentjeit
Nem védem a gankelést.Azt mondom nem kivenni kell hanem megjavítani a wpvp-t.

Am meg nem kapott jelzőt az illető csak annyit mondtam h eleget láttam h ne érdekeljen mit gondol rólam. Köze nincs a vita témához,így megint nem értem a linket.
wow_c_498995
Nem értem mi bajod van.
Leírtam h egyet értek egy témával kapcsolatban.Hogy döntésért felelni kell,a blizz pedig segítsen hiszen ezért fizetünk.

Utána a wpvp ről írtam véleményt és annak kivételéről és a lehetséges jövőképről.

Ugyanis ezt már egyszer végig néztem,ah a sok sírás,jól írtad, elb...ta a játékot.Elérték a vérpistik amit akartak,több "kaszt" játszhatatlanná vált,mert sokan sírtak miatta.

Nos Delfi hála istennek az h Te mien véleménnyel vagy igazán nem izgat.Elég hsz-edet olvastam h ne nagyon érdekeljen Eye-wink

De megint én voltam a hülye...
#99 | Delfi válasza #98
Azért nem magyarázod tovább, mert az érvrendszered kimerül a "f*****t kell mindig sírni!" kántálásában.

Úgy csinálsz, mint aki érti, hogy mi a gond, majd átváltasz egy debil monológba arról, hogy mindenki ingyen akarna mindent. Ebből tényleg lehet érteni az álláspontodat, de az nem túl fényes képet ad rólad. Smiling
Ez tetszik Laughing out loud Nem is tudtam vannak ilyen oldalak is már...

Csak a baj az h nem ide való,egy szóval nem mondtam meg fog történni,csak annyit h meg történhet.

"következő lépés mondjuk az LEHETNE"

De nem magyarázom tovább,aki érti érti aki nem az nem.


Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu